Ghost in the sheet

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
22 Ιαν 2008 20:33 #19060 by giovanna
Ghost in the sheet was created by giovanna
Πρωτότυπο σενάριο, και ναι καιρός ήτανε να παίξω τον ρόλο ενός φαντάσματος, μέχρι τώρα δεν το είχα κάνει.

Δεν είναι κακό, δεν είναι linear και έτσι μπορείς να κινηθείς ελεύθερα μέχρι να το λύσεις.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μεταγγλωτισμού, αλλά το να μου λες έδρα το γραφείο κάπου δεν μου πάει. Εδρες έχουνε οι δάσκαλοι νομίζω.

Παρόλο που το τελείωσα το σκορ που πήρα ήτανε 0, γιατί καλέ τι άλλο έπρεπε να κάνω η έρμη για να πάρω κανένα πόντο? Με αδικήσατε. Και αφού φυσικά μας λέει ότι θα υπάρξει και δεύτερο παιγνίδι της σειράς παίξτε το είναι απολαυστικό και ευρηματικό να ζήσετε πως ένα φάντασμα μετακινεί αντικείμενα και πατάει μοχλούς :)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
22 Ιαν 2008 20:50 #19061 by odnorf
Replied by odnorf on topic Ghost in the sheet
Το σκορ στο τέλος δεν έχει σχέση με το παιχνίδι αλλά με το μηχανισμό (mini game) στα credits όπου μπορείς να μετρήσεις πόσα ποντίκια χτυπάς ;)

EDIT: Από ότι μπορώ να δω στα αρχεία μου η λέξη “έδρα” χρησιμοποιείται μία μόνο φορά σε όλο το παιχνίδι και αυτό γίνεται γιατί λίγες λέξεις πριν υπάρχει η λέξη "γραφείο" που περιγράφει τον χώρο (το δωμάτιο). Θα ήταν άκομψο δύο φορές συνεχόμενες, στην ίδια πρόταση, να υπάρχει η ίδια λέξη όταν μάλιστα η ελληνική γλώσσα έχει έτοιμες λύσεις γι' αυτό.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
22 Ιαν 2008 23:15 #19062 by Tasos
Replied by Tasos on topic Ghost in the sheet
Με την ευκαρία να συγχαρώ κι εγώ τον odnorf και την υπόλοιπη ομάδα για την πολύ καλή μετάφραση/απόδοση. Το παιχνίδι είναι σκέτη απόλαυση!

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Ιαν 2008 00:15 #19063 by giovanna
Replied by giovanna on topic Ghost in the sheet
@odnorf

Απο τα ποντίκια έχασα καλά να πάθω!! Εντάξει εμένα μου έκατσε κακιά η λέξη έδρα μόλις μπήκα στο δωμάτιο, τώρα εσύ λες ότι έτσι πρέπει να ήτανε, δεν βαριέσαι, όλα καλά!! :D

More
18 Μάι 2008 15:08 #20061 by sasa
Replied by sasa on topic Ghost in the sheet
Οταν έπαιξα το demo, δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε, αν και η βασική ιδέα ήταν όντως πρωτότυπη. Τα γραφικά έφταιγαν..δεν ξέρω τι, αλλα δεν θα το αγόραζα (sorry).

-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."