Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die!
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
02 Σεπ 2008 20:26 #21024
by giovanna
Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die! was created by giovanna
Μετά από τόσο καιρό που τα έχω αγοράσει άρχισα να παίζω τα επεισόδια.
Εαν και μικρό σε διάρκεια, με έκανε να γελάσω αφάνταστα όπως και με όλα τα προηγούμενα.
Και ο Sam πρόεδρος της Αμερικής, ναι αυτός είναι που τους αξίζει.
Τελείως τυχαία παίζοντας δύο φορές το κομμάτι για να μπορέσω να μπω στο War Room ανακάλυψα ότι τα χορευτικά είτανε διαφορετικά από την πρώτη φορά. Τέλειο, πιστεύω εάν το έπαιζες και τρίτη φορά κάτι διαφορετικό θα είχανε σκεφθεί.
Δείτε το είναι άψογο. Και μόνο να οδηγείς την Desoto, σου αρκεί.
Συνεχίζω με το επεισόδιο 5 Reality 2.0
Εαν και μικρό σε διάρκεια, με έκανε να γελάσω αφάνταστα όπως και με όλα τα προηγούμενα.
Και ο Sam πρόεδρος της Αμερικής, ναι αυτός είναι που τους αξίζει.
Τελείως τυχαία παίζοντας δύο φορές το κομμάτι για να μπορέσω να μπω στο War Room ανακάλυψα ότι τα χορευτικά είτανε διαφορετικά από την πρώτη φορά. Τέλειο, πιστεύω εάν το έπαιζες και τρίτη φορά κάτι διαφορετικό θα είχανε σκεφθεί.
Δείτε το είναι άψογο. Και μόνο να οδηγείς την Desoto, σου αρκεί.
Συνεχίζω με το επεισόδιο 5 Reality 2.0
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- odnorf
- Templar Hunter
02 Σεπ 2008 20:53 #21027
by odnorf
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
Replied by odnorf on topic Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die!
Και εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ. Ιδιαίτερα η δεύτερη season είναι εκπληκτική και πρέπει να την παίξεις. Όσον αφορά το μικρό μέγεθος των επεισοδίων αυτό είναι απλώς παρεξήγηση. Όλα τα επεισόδια μαζί στοιχίζουν λιγότερο από ένα adventure στην Ελλάδα και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια (συνολικά).
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
03 Σεπ 2008 01:04 #21031
by giovanna
Replied by giovanna on topic Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die!
@odnorf
Ναι, αλλά δεν παύουν να είναι μικρά. Εγώ απλώς δεν έκανα πρόσθεση. Πάντως το reality 2.0 καλά τα χώνει κανονικά σέ όλους τους παίκτες παιγνιδιών στους υπολογιστές, την έχω καταβρεί, πάρτα μεγάλη χε..
Ναι, αλλά δεν παύουν να είναι μικρά. Εγώ απλώς δεν έκανα πρόσθεση. Πάντως το reality 2.0 καλά τα χώνει κανονικά σέ όλους τους παίκτες παιγνιδιών στους υπολογιστές, την έχω καταβρεί, πάρτα μεγάλη χε..