Broken Sword 2.5 the return of the Templars

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
15 Οκτ 2008 00:30 #21423 by giovanna
Το παιγνίδι δίνεται δωρεάν στο Internet. Φτιαγμένο από τους fans του παιγνιδιού Mindfactory και όχι από τους παραγωγούς των προηγουμένων παιγνιδιών Revolution Software.

Από ότι κατάλαβα είχαν πάρει την άδεια τους. Σε αυτό το παιγνίδι ξανασυναντούμε τον αγαπημένο μας George, σε ένα παιγνίδι που διαδραματίζετε μεταξύ του δεύτερου και τρίτου επεισοδίου της σειράς.

Λαμβάνει ένα περίεργο τηλεγράφημα με τον οποίο του ανακοινώνουνε τον θάνατο της αγαπημένης του Nicol. Έτσι ταξιδεύει στο Παρίσι για να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει. Όχι μόνο βρίσκει την Nicol ζωντανή, αλλά πραγματικά τρελαίνεται όταν η Nicol του φέρεται τόσο σκληρά και του εξηγεί ότι θέλει να την αφήσει ήσυχη. Και η περιπέτεια αρχίζει, τώρα ο George θα πρέπει να ανακαλύψει τι συμβαίνει στην Nicol, γιατί τον αποπαίρνει, που έχει μπλέξει η αγαπημένη του.

Το παιγνίδι διατίθεται αυτή την στιγμή με Γερμανικές φωνές, αλλά ευτυχώς έχεις επιλογή για Αγγλικούς υπότιτλους. Η πλήρη κόπια με Αγγλικές φωνές και Αγγλικούς υπότιτλους θα είναι έτοιμη στο τέλος Οκτωβρίου.

Παρόλα αυτά το παιγνίδι το λάτρεψα όπως όλα της σειράς. Υπέροχα καρτουνίστικα γραφικά, οι ίδιες τοποθεσίες που είχα εμπεδώσει στα προηγούμενα παιγνίδια και ναι και οι ίδιοι ήρωες.

Δεν με ένοιαξε, γιατί είναι ένα κλασσικό point-and-click παιγνίδι περιπέτειας που εγώ προσωπικά τα λατρεύω.

Είναι λίγος αργός ο ρυθμός του παιγνιδιού αλλά δεν μεν ενόχλησε ιδιαίτερα. Σε μερικά σημεία θα πρέπει να κάνεις μερικές ενέργειες (όπως συνδυασμό αντικειμένων) και να επιδράσεις σε πρόσωπα αρκετά γρήγορα, γιατί αλλιώς R.I.P. George. Αλλά ευτυχώς ξαναφορτώνεις το τελευταίο σου παιγνίδι και έτσι συνεχίζεις.

Στην αρχή είχα το πρόβλημα ότι δεν μπορούσα να σώσω τα παιγνίδια μου αλλά χάρη στην βοήθεια του Elessar, έφτιαξα ένα καινούργιο λογαριασμό χρήστη στον υπολογιστή μου με Αγγλικό όνομα και έτσι μπόρεσα να το σώζω και να το τελειώσω.

Η μουσική είναι πάρα πολύ καλή.

Ο χειρισμός απλός βρίσκω το αντικείμενο που αναγνωρίζει ο κέρσορας μου, το μαζεύω, και είτε το συνδυάζω με κάποιο άλλο στο inventory μου, ή απλά το δίνω σε κάποιο άτομο. Μιλάω με όλους για όλα.

Το χιούμορ όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά μερικές φορές οι ατάκες του είναι άπαικτες.

Δείτε το είναι πανέμορφο.

Όταν τελειώσετε το παιγνίδι σας δίνει ένα κωδικό. Όταν λοιπόν επιοσκεφτήτε την ιστοσελίδα bonus.brokensword25.com και τον γράψτε σας επιτρέπει να έχετε κάποια extra δωράκια. Παρόλο που όλα ήταν στα Γερμανικά, κατάλαβα ότι μπορούσα να ακούσω μουσικά κομμάτια από το παιγνίδι, να δω διάφορες εικόνες, σκίτσα.

Μην το χάσετε με τίποτα

.

:P

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.