Sam & Max Season 2 Episode 205: Whatʼs New Beelzebub?
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
28 Οκτ 2008 20:19 #21559
by giovanna
Sam & Max Season 2 Episode 205: Whatʼs New Beelzebub? was created by giovanna
Σήμερα τελικά τελείωσα και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Το καλύτερο όλης της σειράς. Ο ωραιότερος επίλογος που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Είναι απλός τέλειο.
Ολοι η ήρωες από όλα τα επεισόδια βρίσκονται στην κόλαση, ακόμη και το αμάξι τους η Desoto. Ναι έχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι κολασμένο, και όμως μπορεί.
Οι ήρωες μας φυσικά θα προσπαθήσουνε με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουνε να επιστρέψουν όλες οι ψυχές εκεί που ανήκουνε και έτσι όλοι να γυρίσουνε ζωντανοί επάνω στην γη. Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το αποτέλεσμα θα είχε τραγικές συνέπειες για τον Σατανά. Μένει άνεργος, φεύγει από την Κόλαση και ψάχνει για δουλειά.
Ναι καλά διαβάσατε, όταν το είδα τρελάθηκα, λύθηκα στα γέλια. Εύγε στην φαντασία του σεναριογράφου.
Αυτό το επεισόδιο συνοψίζει όλη την τρέλα των προηγούμενων επεισοδίων με αποτέλεσμα να γελάς συνέχεια με το ανατρεπτικό χιούμορ τους. Σατιρίζουν τα πάντα και όλους.
Το Τέλος του ένας γάμος μεταξύ 2 ηρώων
Είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια και όπως πάντα τα γραφικά του απλώς αξεπέραστα. Οι γρίφοι του δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, απλώς χρειάζεται λίγο προσοχή να μπεις πραγματικά στο διαβολικό νόημα των πράξεων τους και έχεις βρει την χρυσή τομή.
Από όλους της ήρωες της σειρά λάτρεψα αυτή του Super Ball του ειδικού πράκτορα. Όλα πάνω του τέλεια. Φάτσα, μαύρο γυαλί, ακουστικό στο αυτί, μαύρο κουστούμι, υπέροχη φωνή και προφορά, καθαρό Αμερικανάκι
Πρέπει να ομολογήσω άτι πολλές φορές δεν μπορώ να συλλάβω όλες τις έννοιες του γιατί οι Αμερικανισμοί τους είναι πολύ βαρείς ακόμα και για κάποιον που μιλάει πολύ καλά Αγγλικά.
Δείτε το για να απολαύσετε τι θα πει σάτιρα και τρέλα
Εχω και φωτογραφίες να σας δείξω άλλα όπως πάντα δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω
[/img]
Ολοι η ήρωες από όλα τα επεισόδια βρίσκονται στην κόλαση, ακόμη και το αμάξι τους η Desoto. Ναι έχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι κολασμένο, και όμως μπορεί.
Οι ήρωες μας φυσικά θα προσπαθήσουνε με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουνε να επιστρέψουν όλες οι ψυχές εκεί που ανήκουνε και έτσι όλοι να γυρίσουνε ζωντανοί επάνω στην γη. Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το αποτέλεσμα θα είχε τραγικές συνέπειες για τον Σατανά. Μένει άνεργος, φεύγει από την Κόλαση και ψάχνει για δουλειά.
Ναι καλά διαβάσατε, όταν το είδα τρελάθηκα, λύθηκα στα γέλια. Εύγε στην φαντασία του σεναριογράφου.
Αυτό το επεισόδιο συνοψίζει όλη την τρέλα των προηγούμενων επεισοδίων με αποτέλεσμα να γελάς συνέχεια με το ανατρεπτικό χιούμορ τους. Σατιρίζουν τα πάντα και όλους.
Το Τέλος του ένας γάμος μεταξύ 2 ηρώων
Είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια και όπως πάντα τα γραφικά του απλώς αξεπέραστα. Οι γρίφοι του δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, απλώς χρειάζεται λίγο προσοχή να μπεις πραγματικά στο διαβολικό νόημα των πράξεων τους και έχεις βρει την χρυσή τομή.
Από όλους της ήρωες της σειρά λάτρεψα αυτή του Super Ball του ειδικού πράκτορα. Όλα πάνω του τέλεια. Φάτσα, μαύρο γυαλί, ακουστικό στο αυτί, μαύρο κουστούμι, υπέροχη φωνή και προφορά, καθαρό Αμερικανάκι
Πρέπει να ομολογήσω άτι πολλές φορές δεν μπορώ να συλλάβω όλες τις έννοιες του γιατί οι Αμερικανισμοί τους είναι πολύ βαρείς ακόμα και για κάποιον που μιλάει πολύ καλά Αγγλικά.
Δείτε το για να απολαύσετε τι θα πει σάτιρα και τρέλα
Εχω και φωτογραφίες να σας δείξω άλλα όπως πάντα δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω
[/img]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
13 Φεβ 2012 09:34 #36106
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: Sam & Max Season 2 Episode 205: Whatʼs New Beelzebub?
Δεν έχει mini reviews για τα άλλα. Οπότε συνολική αποτίμηση εδώ. Ίσως, το ψάχνω ακόμη, το πιο αστείο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Η πιο αστεία συλλογή επεισοδίων σίγουρα ( ). Επίσης το καλύτερο της ttg που έχω παίξει μέχρι τώρα. Χαίρομαι που τα παιδιά λένε ότι το s3 είναι καλύτερο. Ξεράθηκα να γελάω. Όσο κι αν δε φαίνεται αυτό εδώ μέσα, γελάω πολύ δύσκολα, οπότε μπράβο στην ttg. Το μόνο που με συγκρατούσε κάποιες (αρκετές) φορές, είναι οι σκέψεις που έτρεχαν παράλληλα για την ευρηματικότητα στους διαλόγους και για το "ντόμπρο του πράγματος". Αλλιώς. Υπήρχαν στιγμές που ο θαυμασμός με άφηνε με το στόμα ανοιχτό και χωρίς δυνατότητα σύσπασης.
Σε αντίθεση και με ό,τι μου είπατε τον τελευταίο καιρό αλλού, θεωρώ ότι ελάχιστα (πραγματικά πολύ λίγο) άρχισε να πέφτει από το 4ο επεισόδιο. Μπορεί απλώς να ήταν δική μου κούραση.
Κατ' εξαίρεση για "παιχνίδι της ttg", ακριβώς επειδή δεν είναι "παιχνίδι", από εμένα 5/5
Σε αντίθεση και με ό,τι μου είπατε τον τελευταίο καιρό αλλού, θεωρώ ότι ελάχιστα (πραγματικά πολύ λίγο) άρχισε να πέφτει από το 4ο επεισόδιο. Μπορεί απλώς να ήταν δική μου κούραση.
Κατ' εξαίρεση για "παιχνίδι της ttg", ακριβώς επειδή δεν είναι "παιχνίδι", από εμένα 5/5
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.