So Blonde
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
18 Αυγ 2009 19:52 #25661
by giovanna
Replied by giovanna on topic So Blonde
@crocark
Ωραία με τα 4 τέλη.
Τώρα πήγαινε στο Bonus Section στο Main Menu και εκεί θα βρεις μερικά καλούδια.
Μόνο ένα ρουμπίνι, πτωχέ, με την καλή έννοια βέβαια
Ωραία με τα 4 τέλη.
Τώρα πήγαινε στο Bonus Section στο Main Menu και εκεί θα βρεις μερικά καλούδια.
Μόνο ένα ρουμπίνι, πτωχέ, με την καλή έννοια βέβαια
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
19 Αυγ 2009 10:36 #25669
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic So Blonde
@ Giovanna
Θα προσπαθήσω να προσπεράσω το γεγονός πως με δουλεύεις αγρίως. Με την καλή έννοια βέβαια
Στα σοβαρά τώρα, και συγγνώμη που το κουράζω κιόλας, εγώ απλά πριν παίξω το So Blonde διάβασα το δικό σου review και στο τέλος του γράφεις πως αν παίξεις κάποια 2 mini games μόνος σου το παιχνίδι σε ανταμοίβει. Εγώ λοιπόν κάθισα και τα έπαιξα όλα για να είμαι σίγουρος. Και ναι μόνο ένα ρουμπίνι έχω ο πτωχός Μήπως αυτά τα έξτρα αντικείμενα είναι άσχετα με τα mini games κι απλά δεν τα βρήκα - πήρα κλπ. ;
Άκου τώρα και το πιο ωραίο. Η απάντησή σου στην παραπάνω απορία, αν μπεις στον κόπο, θα έχει λόγο μόνο να μου ικανοποιήσει την περιέργεια. Ξέρεις γιατί; Επειδή μετά που σου έγραψα το προηγούμενο μήνυμα χθες, έβαλα το παιχνίδι για να το ψάξω ξανά κι αφού δεν κατάφερα τίποτα, βγάζοντας το δισκάκι από το drive μου έπεσε στο πάτωμα και στον "πανικό" τσαλαπατήθηκε κιόλας, Οπότε όπως καταλαβαίνεις, στην πράξη, So Blonde τέλος για μένα
Θα προσπαθήσω να προσπεράσω το γεγονός πως με δουλεύεις αγρίως. Με την καλή έννοια βέβαια
Στα σοβαρά τώρα, και συγγνώμη που το κουράζω κιόλας, εγώ απλά πριν παίξω το So Blonde διάβασα το δικό σου review και στο τέλος του γράφεις πως αν παίξεις κάποια 2 mini games μόνος σου το παιχνίδι σε ανταμοίβει. Εγώ λοιπόν κάθισα και τα έπαιξα όλα για να είμαι σίγουρος. Και ναι μόνο ένα ρουμπίνι έχω ο πτωχός Μήπως αυτά τα έξτρα αντικείμενα είναι άσχετα με τα mini games κι απλά δεν τα βρήκα - πήρα κλπ. ;
Άκου τώρα και το πιο ωραίο. Η απάντησή σου στην παραπάνω απορία, αν μπεις στον κόπο, θα έχει λόγο μόνο να μου ικανοποιήσει την περιέργεια. Ξέρεις γιατί; Επειδή μετά που σου έγραψα το προηγούμενο μήνυμα χθες, έβαλα το παιχνίδι για να το ψάξω ξανά κι αφού δεν κατάφερα τίποτα, βγάζοντας το δισκάκι από το drive μου έπεσε στο πάτωμα και στον "πανικό" τσαλαπατήθηκε κιόλας, Οπότε όπως καταλαβαίνεις, στην πράξη, So Blonde τέλος για μένα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
19 Αυγ 2009 20:09 #25680
by giovanna
Replied by giovanna on topic So Blonde
@crocark
Πραγματικά δεν σε δουλεύω, απλώς αντιμετωπίζω τα πάντα με λίγο περισσότερο χιούμορ ίσως, maybe λίγο περισσότερο από ότι θα έπρεπε.
Τα δωράκια ήτανε 4 και ήτανε τα special bonus, συν κάθε φορά που έπαιρνες ένα δωράκι από τα mini games.
Στα αναφέρω.
1) Cocconut Adventures= Παίρνεις μια καρύδα με νερό
2) Arm Wrestling= Παίρνεις το πρώτο σου special item lucky charm
3) Hook the Keys= Παίρνεις το κλειδί για την φυλακή
4) Knife throwing Contest=Δεν θυμάμαι τι έπαιρνες
5) Tample invaders= Παίρνεις το ΜΡ3 player
6) Blonde Blonde Revolution =βλέπεις ότι ο drummer χρησιμοποεί ένα κόκκαλο για να παίζει τα drums
7) Turtles Smasher= Παίρνεις μια χελώνα
Log Copper= Παίρνεις ένα κομμάτι ξύλο
9) Bucket Wells Taquin= παίρνεις έναν επισκευασμένο κουβά
10) Στο Voodoo village παίρνεις το παλιό δακτυλίδι που είναι το δεύτερο special αντικέιμενο
11) O Elvis σου δίνει το τρίτο special αντικείμενο αυτό που εσύ ονομάζεις σμαράγδι
12) Strongbox Code=Παίρνεις ένα Cog
13) Midninght Bamboo=δεν θυμάμαι τι
14) Πιάνεις πυγολαμπίδες
15) Ο Jibaro σου δίνει ένα σταυρό αυτό είναι το τέταρτο special αντικείμενο
Αυτά θυμάμαι
Πραγματικά δεν σε δουλεύω, απλώς αντιμετωπίζω τα πάντα με λίγο περισσότερο χιούμορ ίσως, maybe λίγο περισσότερο από ότι θα έπρεπε.
Τα δωράκια ήτανε 4 και ήτανε τα special bonus, συν κάθε φορά που έπαιρνες ένα δωράκι από τα mini games.
Στα αναφέρω.
1) Cocconut Adventures= Παίρνεις μια καρύδα με νερό
2) Arm Wrestling= Παίρνεις το πρώτο σου special item lucky charm
3) Hook the Keys= Παίρνεις το κλειδί για την φυλακή
4) Knife throwing Contest=Δεν θυμάμαι τι έπαιρνες
5) Tample invaders= Παίρνεις το ΜΡ3 player
6) Blonde Blonde Revolution =βλέπεις ότι ο drummer χρησιμοποεί ένα κόκκαλο για να παίζει τα drums
7) Turtles Smasher= Παίρνεις μια χελώνα
Log Copper= Παίρνεις ένα κομμάτι ξύλο
9) Bucket Wells Taquin= παίρνεις έναν επισκευασμένο κουβά
10) Στο Voodoo village παίρνεις το παλιό δακτυλίδι που είναι το δεύτερο special αντικέιμενο
11) O Elvis σου δίνει το τρίτο special αντικείμενο αυτό που εσύ ονομάζεις σμαράγδι
12) Strongbox Code=Παίρνεις ένα Cog
13) Midninght Bamboo=δεν θυμάμαι τι
14) Πιάνεις πυγολαμπίδες
15) Ο Jibaro σου δίνει ένα σταυρό αυτό είναι το τέταρτο special αντικείμενο
Αυτά θυμάμαι
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
20 Αυγ 2009 10:22 #25685
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic So Blonde
@ Giovanna
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την τόσο αναλυτική απάντηση.
Εννοείται, πως κι εγώ με χιούμορ αντιμετωπίζω τα πάντα (τουλάχιστον εδώ μέσα - αν και κάνω φιλότιμες, θέλω να πιστεύω, προσπάθειες να κάνω το ίδιο γενικά στη ζωή μου). Και τα περί δουλέματος για πλάκα τα έγραψα.
Έτσι που μου τα γράφεις, ομολογώ πως, προφανώς, δεν έχω παίξει σημαντικό μέρος του παιχνιδιού. Μάλλον φταίει το γεγονός πως στην αρχή κάποια στοιχεία του που έχω ξαναναφέρει με ψιλοχαλούσαν, οπότε το είδα με μια διεκπεραιωτική ματιά. Να το τελειώσω να γλιτώσω ένα πράγμα. Λάθος, αλλά τι να κάνω τώρα; Ας πρόσεχα. Πάντως δεν το ξαναγοράζω. Πάω για το επόμενο.
Και πάλι ευχαριστώ.
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την τόσο αναλυτική απάντηση.
Εννοείται, πως κι εγώ με χιούμορ αντιμετωπίζω τα πάντα (τουλάχιστον εδώ μέσα - αν και κάνω φιλότιμες, θέλω να πιστεύω, προσπάθειες να κάνω το ίδιο γενικά στη ζωή μου). Και τα περί δουλέματος για πλάκα τα έγραψα.
Έτσι που μου τα γράφεις, ομολογώ πως, προφανώς, δεν έχω παίξει σημαντικό μέρος του παιχνιδιού. Μάλλον φταίει το γεγονός πως στην αρχή κάποια στοιχεία του που έχω ξαναναφέρει με ψιλοχαλούσαν, οπότε το είδα με μια διεκπεραιωτική ματιά. Να το τελειώσω να γλιτώσω ένα πράγμα. Λάθος, αλλά τι να κάνω τώρα; Ας πρόσεχα. Πάντως δεν το ξαναγοράζω. Πάω για το επόμενο.
Και πάλι ευχαριστώ.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ