Adam's Venture Episode 1 The search for the Lost Garden
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
26 Νοε 2009 00:07 #26159
by giovanna
Adam's Venture Episode 1 The search for the Lost Garden was created by giovanna
Είναι ένα παιγνίδι τρίτου προσώπου και περιπέτειας όπως λένε οι κατασκευαστές τους Vertigo Games.
Εγώ 2 λόγια θα πω. Εαν είστε τόσο ηλίθια σαν εμένα που πλήρωσε ένα παιγνίδι 25? για να αποκτήσω ένα παιγνίδι που μετά την πρώτη σκηνή εισαγωγής κολλάει, έχει σκηνές action, timed puzzles, δεν σώζεται όποτε εσείς θέλετε αλλά όποτε αυτός θέλει.και όλη η κίνηση γίνεται με το πληκτρολόγιο και όχι με το ποντίκι, τότε είστε ελεύθεροι να σπάστε τον υπολογιστή σας, την οθόνη, το πληκτρολόγιο και ναι το ποντίκι την γλυτώνει γιατί απλώς δεν το χρησιμοποιήτε.
Αναρωτιέμαι για μια άλλη φορά γιατί τόση μα τόση βλακεία... Έλεος!!!
Ευτυχώς που βγήκε και σε επεισόδια οπότε κανείς δεν πάει για το δεύτερο
Μείνε τε μακριά του.
Εγώ 2 λόγια θα πω. Εαν είστε τόσο ηλίθια σαν εμένα που πλήρωσε ένα παιγνίδι 25? για να αποκτήσω ένα παιγνίδι που μετά την πρώτη σκηνή εισαγωγής κολλάει, έχει σκηνές action, timed puzzles, δεν σώζεται όποτε εσείς θέλετε αλλά όποτε αυτός θέλει.και όλη η κίνηση γίνεται με το πληκτρολόγιο και όχι με το ποντίκι, τότε είστε ελεύθεροι να σπάστε τον υπολογιστή σας, την οθόνη, το πληκτρολόγιο και ναι το ποντίκι την γλυτώνει γιατί απλώς δεν το χρησιμοποιήτε.
Αναρωτιέμαι για μια άλλη φορά γιατί τόση μα τόση βλακεία... Έλεος!!!
Ευτυχώς που βγήκε και σε επεισόδια οπότε κανείς δεν πάει για το δεύτερο
Μείνε τε μακριά του.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
26 Νοε 2009 10:07 #26161
by crocark
Συγγνώμη βρε Giovanna , δε γελάω με τα βάσανα και τον πόνο σου. Με τον τρόπο που περιγράφεις γελάω. Και που μεταξύ μας δε νομίζω πως αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες ...
Προσωπικά πάντως, δε θα το αγόραζα ποτέ λόγω τίτλου. Παρόλο που κάποτε είχα ένα φίλο ονόματι Αδάμ, καλή του ώρα...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Adam's Venture Episode 1 The search for the Lost Garden
Συγγνώμη βρε Giovanna , δε γελάω με τα βάσανα και τον πόνο σου. Με τον τρόπο που περιγράφεις γελάω. Και που μεταξύ μας δε νομίζω πως αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες ...
Προσωπικά πάντως, δε θα το αγόραζα ποτέ λόγω τίτλου. Παρόλο που κάποτε είχα ένα φίλο ονόματι Αδάμ, καλή του ώρα...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- treptolemus
- Elite Member
Less
More
26 Νοε 2009 11:37 #26163
by treptolemus
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
Replied by treptolemus on topic Adam's Venture Episode 1 The search for the Lost Garden
Το συγκεκριμένο game το εντόπισα από το πλαίσιο - μου τράβηξε τη προσοχή κ τσέκαρα από το youtube μερικά vids. Σαν το tomb raider (περίπου) είναι αλλά χωρίς πιστολίδι! Αυτό που με παραξένεψε περισσότερο είναι το γεγονός ότι στο wikipedia, το έχουν κατατάξει στα "Bible - themed -Christian video games" - δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει τέτοια κατηγορία! Και μάλιστα υπάρχει και ίδρυμα στην Αμερική που βγάζει τίτλους παρόμοιου-προσανατολισμού-στυλ.(!) Το Adam's venture πάντως είναι από Ολλανδία..
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]