Return to Mysterious Island 2
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
To τελείωσα και εγώ με σκορ 565 γιατί μου αφαιρέσανε πόντους γιατί ήμουνα κακό παιδί και τους χρησιμοποιούσα να πιάσω μυρμήγκια ή και ότι άλλο είχανε σκεφτεί οι παραγωγοί τους στα mini games.
Δεν πειράζει τους συχωρώ.
Για μια άλλη φορά ξαναγύρισα στο γνωστό νησί και στις γνωστές τοποθεσίες βοηθώντας την Mina να φτιάξει ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας. Μπουκάλια και μπουκαλάκια. Να μαζεύει, γαρδένιες, να φτιάχνει άρωμα και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένας λογικός άνθρωπος που βρίσκεται έρημος σε ένα νησί με μόνη συντροφιά ενός πιθήκου. Εσείς θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ ότι για να αποκτήσετε ένα σφουγγάρι που σας είναι απαραίτητο θα πρέπει ο πίθηκος να μασήσει ένα φύλλο δέντρου. Ναι σας βλέπω πέσατε κάτω από την καρέκλα σας, μην ανησυχείτε και εγώ το ίδιο έπαθα. Δηλαδή εντάξει κάτι πρωτότυπο, αλλά η Cheops αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό της. Στοίβαζα στο inventory μου ότι μπορούσα να μαζέψω γιατί ήμουνα σίγουρη ότι κάπου θα μου ήτανε απαραίτητο για να λύσω ένα γρίφο που δεν έχει καμία συνοχή καμιά πλοκή με την υπόθεση απλώς έπρεπε να υπάρχει ακόμα ένας γρίφος.
Αλλά αυτός που παίρνει το βραβείο είναι Jep ο οποίος πρέπει να είναι ο μοναδικός πίθηκος στον πλανήτη που έχει ιατρικές γνώσεις και ξέρει πώς να σώσει την Mina, είναι φοβερός διπλωμάτης με τους άλλους πιθήκους που πολύ εύκολα τους έχει του χεριού τους, προσφέροντας τους διάφορα καλούδια, α και να μην ξεχάσω παίζει και Ocarina. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε από έναν απλό πίθηκο!!!
Τα γραφικά όπως πάντα αξεπέραστα, απλώς τέλεια.
Και αυτή την φορά η αφοσίωση του πιθήκου και η αγάπη του για την Mina ξεπερνάει κάθε όριο πιθήκου, νομίζω
Δυστυχώς η συνέχεια του πρώτου παιγνιδιού της σειράς δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα από αυτά που σου είχε προσφέρει το πρώτο. Δηλαδή να ψάξεις να βρεις απαντήσεις στα τόσα γιατί, να ανακαλύψεις καινούργιες τοποθεσίες Εδώ απλώς η συνταγή απέτυχε. Απλώς το βαρέθηκα
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Spoiler
Δε σε τρελαίνει που ο πίθηκος τσιμπάει τα μυρμήγκια και τους τερμίτες με χορταράκια και κλαδάκια αντί να τα χτυπάει με τη χούφτα του; Αυτός ο πίθηκος πρέπει να ξέφυγε ή από έργαστήριο μεταλλάξεων ή από κάποιο RPG που του είχαν ανεβάσει φοβερά το Wisdom και το Dexterity με υποειδίκευσεις medicine - surgery και ant hunting. Άσε που μπορεί κι επιδιορθώνει αεροστρόβιλους με ένα κέλυφος καρύδας. Μιλάμε για τον πίθηκο MacGyver και G. Clooney στο ER (δε θυμάμαι πως το λέγανε το γιατρό που έπαιζε)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Ναι σε κατάλαβα, για τον ίδιο πίθηκο μιλάμε. Γιατί λοιπόν ο Άγγελος (ο γάτος μου) απλώς έχει καταφέρει να λέει μα-μα όταν πεινάει?
- crocark
- Adventure's Advocate
Μη στενοχωριέσαι βρε Giovanna. Απλώς δεν έχει παραστεί ανάγκη για να δείξει ο Άγγελος τις ικανότητές του ακόμη. Άμα με το καλό σε απειλήσει κι εσένα ιπτάμενο ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη ή χρειαστείς να πάρεις μέλι από καμιά κηρύθρα άγριων μελισσών (γιατί προφανώς δε βρίσκεις στο supermarket) θα δεις τι μπορεί να κάνει κι ο γάτος σου! Ίσως δε ζεις μια ζωή με τόσες πια πολλές περιπέτειες για να χρειάζεται ο γατούλης να κάνει τα "τρελά" του
Τώρα σοβαρά όμως. Τι κάνει ο γατούλης σου γιατί νομίζω ότι "παρα-διάβασα". Δε νομίζω να μιλάς σοβαρά, αλλιώς νομίζω πρέπει να το κοιτάξεις(αν κι έχω πετύχει ζωάκια που οι ήχοι που βγάζουν μοιάζουν κάπως σε ομιλία). Τι άλλο θ' ακούσουμε ;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Και όμως το λέει δεν σου λέω ψέμματα, για να μην σου πω τι άλλο κάνει γιατί θα σε στείλω τελείως. Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε μια συζήτηση για τα αγαπημένα μας ζωάκια.
- crocark
- Adventure's Advocate
Αν και πλέον δεν έχω κανένα αγαπημένο ζωάκι ...
Πάντως μου κίνησες την περιέργεια. Πες το μου/μας έτσι κι αλλιώς.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- emmanuel
- Spammer
Γιατί λοιπόν ο Άγγελος (ο γάτος μου) απλώς έχει καταφέρει να λέει μα-μα όταν πεινάει?
Eμμ...διάβασα καλά; Γάτος που λέει "μαμά" όταν πεινάει!!;; Kόντεψα να πέσω από την καρέκλα μου!! :shock:
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Μάλλον θα πρέπει να τον μαγνητοφωνήσω και να το ανεβάσω στο διαδίκτυο, συν όταν είναι ανεβασμένος στο μπιλιάρδο και όλοι οι παίκτες παίζουν τριγύρω του για να μην τον κτυπήσουν!! Γιατί όταν τον κατεβάσουμε στεναχωριέται και έτσι όλοι παίζουν μπιλιάρδο με τον Άγγελο στην μέση. Τώρα είμαι σίγουρη ότι είσαι κάτω από την καρέκλα σου
- crocark
- Adventure's Advocate
Δε μου λες Giovanna, όταν παίζεις adventures ο ρόλος του ποιος είναι;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Κάθεται στην αγκαλιά μου και γουργουρίζει. Πολλές φορές είναι που πατάω το ποντίκι με το ποδαράκι του, έτσι για γούρι για να λύσουμε τους γρίφους πιο ανώδυνα.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ