CSI: Deadly Intent

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Δεκ 2009 20:05 #26304 by giovanna
CSI: Deadly Intent was created by giovanna
Από την εταιρεία Telltales games.

Ένα ακόμη παιγνίδι βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Είναι ένα παιγνίδι πρώτου προσώπου point and click.

Για μία ακόμη φορά καλείσαι να βοηθήσεις την ομάδα του CSI να εξιχνιάσουνε 5 φόνους.

Στην πρώτη υπόθεση με τον τίτλο Broken Hearted βρίσκεις μία νύφη σε ένα κρεβάτι με ένα κομμάτι γυαλί στον λαιμό της. Στην δεύτερη υπόθεση με τον τίτλο Coulda Been a Contender ένας διάσημος διαιτητής πάλης βρίσκεται νεκρός μέσα στο ρινγκ μετά από ένα πυγμαχικό αγώνα. Στην Τρίτη Last Gasp βρίσκεις μια γυναίκα πνιγμένη μέσα στην μπανιέρα της, Στην τέταρτη Extinguished βρίσκεις νεκρό έναν άντρα από αναθυμιάσεις. Στην Πέμπτη και τελευταία Crime Scene Impersonator ένας διάσημος περφομερ που εμφανίζεται ντυμένος σαν γυναίκα βρίσκεται νεκρός.

Για να λύσεις κάθε υπόθεση πρέπει να τελειώνεις πρώτα την μια για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην επόμενη.

Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις κάνεις ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Μαζεύεις στοιχεία, αίμα, DNA από τον τόπο του εγκλήματος και μετά πηγαίνεις στο Data Lab ή Material Lab όπου κάνεις τις αναλύσεις σου, σκοπός σου είναι να συγκρίνεις τα DNA των υπόπτων με τα στοιχεία που έχεις βρει ώστε να είναι αρκετά εμφανή ώστε να μπορέσει ο Capt. James Brass, να σου εκδώσει ένταλμα σύλληψης του υπόπτου ώστε να μπορέσεις να τον ανακρίνεις.

Κατά την ανάκριση εάν ο ύποπτος πέσει σε αντιφάσεις μπορείς από τα στοιχεία που έχεις συλλέξει να του αποδείξεις ότι λέει ψέματα.

Κάθε επεισόδιο μπορείς να το παίξεις επιλέγοντας πόση βοήθεια θα έχεις λίγη, αρκετή, πάρα πολύ. Εάν σε κάποιο σημείο ξεχάσεις να κάνεις κάτι παίρνεις ένα e-mail από τον αρχηγό της μονάδας που σου εξηγεί ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Κατά την διάρκεια του παιγνιδιού παίρνεις διάφορα βραβεία, αλλά πραγματικά στο τέλος δεν κατάλαβα που πήγανε.

Τα γραφικά είναι τελείως καθυστερημένα. Πρόσωπα κακοφτιαγμένα οι οποίοι κουνούν μόνο τα μάτια τους οι υπόλοιποι είναι ξυλιασμένοι.

Στην πρώτη υπόθεση εντάξει το διασκέδασα, αλλά μετά σκυλοβαρέθηκα να πηγαίνω από τον τόπο του εγκλήματος στο εργαστήριο, μετά στο νεκροτομείο, μετά στην αίθουσα ανακρίσεων, κ.ο.κ. Πόσο να αντέξει ένα άνθρωπος μια τέτοια επανάληψη.

Γρίφοι δεν υπάρχουνε, απλώς αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις.

Και τώρα τα κουλά του παιγνιδιού. Σας τα κράτησα τελευταία. Όταν πήγα για πρώτη φορά να κάνω εγκατάσταση του παιγνιδιού το παιγνίδι φόρτωνε φοβερά αργά, και όταν προσπαθούσα να το παίξω μου έβγαζε διάφορα λάθη. Επικοινώνησα με την εταιρεία αλλά ποτέ δεν πήρα απάντηση. Ψάχνοντας στο Internet, να βρω λύση στο πρόβλημα μου διάβασα ότι κάποιος παίκτης χρειάστηκε 12 ώρες για να το φορτώσει. Είπα αποκλείεται και όμως το επιχείρησα και εγώ, άφησα τον υπολογιστή μου 12 ώρες να το φορτώνει αλλά πάλι έπαιρνα τα γνωστά μηνύματα. Πεισμάτωσα γιατί όταν έχω πληρώσει για ένα παιγνίδι και δεν μπορώ να το τρέξω τρελαίνομαι. Έτσι λοιπόν φόρτωσα το παιγνίδι στον υπολογιστή στις 9 ώρα το βράδυ και θαύμα το παιγνίδι τελείωσε να φορτώνει την άλλη ημέρα στις 6 ώρα το απόγευμα. Περίπου 18 ώρες αλλά τελικά το έτρεξα. Άλλο κάτι τέτοιο να μου τύχει και ξέρεται που θα καταλήξω.

Οι καινούργιοι παίκτες και η fan της σειράς θα το λατρέψουνε, εγώ έπληξα μέχρι αηδίας.
:cry:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
24 Δεκ 2009 11:00 #26311 by crocark
Replied by crocark on topic CSI: Deadly Intent
18 ώρες;

Είσαι καλά;;;

Πάνω από μισή ώρα δεν αξίζει κανένα παιχνίδι, πόσο μάλλον αυτό; Έχω παίξει τα τρία πρώτα και δεν τα ξανακουμπώ (αλήθεια θεωρούνται adventures ή casual games)!

Βέβαια άμα το έχεις πληρώσει σε πονάει, το καταλαβαίνω :wink:

Edit: Άσε που τελικά δε μου φαίνονται 18 οι ώρες, , συγγνώμη δε θέλω να σε στενοχωρήσω κι άλλο, αλλά με τους δικούς μου υπολογισμούς για 21 ώρες μου κάνει :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
24 Δεκ 2009 16:19 #26314 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic CSI: Deadly Intent
Οι καινούριοι ίσως∙ οι fans, όμως, έχουν βαρεθεί προ πολλού την επαναληψιμότητα και τον αυτοματισμό των παιχνιδιών. Τουλάχιστον, ορισμένοι fans!! ;)

Χαράς στο κουράγιο σου, πάντως, να το παίξεις κι αυτό... ειλικρινά απορώ με την υπομονή σου!!

Nothing happens unless first a dream...