Nancy Drew Warnings at Waverly Academy

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
29 Ιαν 2010 20:22 #26604 by giovanna
Nancy Drew Warnings at Waverly Academy was created by giovanna
Το 21 παιγνίδι της γνωστής σειράς από την εταιρεία Her Interactive.

Με αυτή την ταχύτητα που κυκλοφορούν τα παιγνίδια της Nancy το κομμάτι της βιβλιοθήκης μου που φιλοξενεί τα παιγνίδια της τιγκάρισε με αποτέλεσμα να πρέπει να τα μεταφέρω κάπου αλλού Συνηθίζω να κρατάω τα παιγνίδια της όλα μαζί σε ένα ράφι. Εν πάση περιπτώσει. Αυτή την φορά η αγαπημένη μας Nancy καλείται να προσποιηθεί με το όνομα Becca Sawyer ότι είναι φοιτήτρια στην Waverly Academy , ένα πανάκριβο σχολείο για κορίτσια. ώστε να μπορέσει να βρει ποιος είναι αυτός που στέλνει απειλητικά σημειώματα με την υπογραφή Black Cat στις μαθήτριες και είναι υπαίτιος για διάφορα ατυχήματα που συμβαίνουνε εκεί.

H Nancy θα πρέπει να γίνει φίλη με όλες τις κοπέλες του κολλεγίου ώστε έτσι να μπορεί να μαθαίνει από πρώτο χέρι ή από κουτσομπολιά τι συμβαίνει εκεί.

Εκτός των άλλων η Nancy είναι υπεύθυνη για το μαγαζί για τα Snacks τα οποία θα πρέπει να τα φτιάχνει γρήγορα και σωστά για να κερδίζει βαθμούς. Εάν κάνει κάποιο λάθος ή καθυστερήσει παίρνει κακή βαθμολογία, που πραγματικά μπορεί να την οδηγήσει να την αποβάλλουνε από το σχολείο. Επίσης πρέπει να ακολουθεί πιστά τους κανόνες του σχολείου, δηλαδή να βρίσκεται στο δωμάτιο τις ακριβώς στις 11 το βράδυ. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε την ώρα στο κινητό σα και έτσι να ξεκινήσετε μια καινούργια ημέρα ή νύχτα, ανάλογα με το σενάριο.

Έχεις πάντα την επιλογή να το παίζεις με 2 τρόπους, Junior ή Senior. Εγώ όλα τα παιγνίδια της τα έχω παίξει Junior για τον απλούστατο λόγο οι περισσότεροι γρίφοι είναι arcade και εγώ τους σιχαίνομαι τόσο μα τόσο πολύ και δυσκολεύομαι ταυτόχρονα οπότε διαλέγω τον εύκολο δρόμο. Όχι ότι στο Junior είναι πανεύκολα απλώς είναι λιγότερο δύσκολα.

Τα γραφικά πεντακάθαρα και με ωραίους χρωματισμούς. Το χιόνι που πέφτει στον κήπο της Ακαδημίας πραγματικά είναι πανέμορφο.

Ο ήχος πολύ καλός.

Ο χειρισμός εξολοκλήρου με το ποντίκι. Στο κάτω μέρος της οθόνης έχετε την τσάντα σας που περιέχει τα αντικείμενα που συλλέγεται, το κινητό σας τηλέφωνο με το οποίος καλείστε να βγάζετε φωτογραφίες και αργότερα να τις ανεβάσετε στην ιστοσελίδα της ακαδημίας, το σημειωματάριο σας που περιέχει πολλές πληροφορίες για την μέχρι τώρα πορεία σας στο παιγνίδι, και την Task list στην οποία περιέχονται τα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να τελειώσεις το παιγνίδι. To Task list το βλέπεις μόνο όταν παίζεις στο junior mode.

Η ατμόσφαιρα αυτή την φορά ήτανε πολύ καλύτερη από το προηγούμενο παιγνίδι της σειράς Ransom of the Seven Ships

Οι γρίφοι ποικίλουνε και έχει από όλα. Να βρεις τα σωστά κλειδιά για τις σωστέ πόρτες, να ανεβάσεις στο Web πράγματα που σου έχουνε ζητήσει οι φιλενάδες σου, γιατί εσύ σαν καινούργια ψάρακα που είσαι πρέπει να τις υπηρετείς. Και όταν αποτύχεις σε ένα γρίφο που έχει χρονικό περιορισμό πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία.

Πραγματικά αναρωτιέμαι εάν υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που παίζουνε τα παιγνίδια της Nancy μια και δεν πουλιούνται στην Ελλάδα ʽη είμαι η μόνη.

Το επόμενο ραντεβού με την Nancy είναι το ?Trail of the Twister?.

Δείτε το είναι όμορφο χωρίς κανένα ψεγάδι :D

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
01 Φεβ 2010 13:29 #26618 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Nancy Drew Warnings at Waverly Academy
Όταν διάβασα Becca Sawyer, μου ήρθε φλασιά. Αυτό το όνομα είναι γνωστό από κάπου, αλλά από που;
:idea: Beccy Thatcher ήταν η τύπισσα που ερωτεύτηκε τρελά ο γνωστός σκανταλιάρης Tom Sawyer από το ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα. Φαντάζομαι πως αφού είχαν δηλώσει ότι θα παντρευτούν και μιας κι εκείνη την εποχή οι γυναίκες - σύζυγοι έπαιρναν το επώνυμο του συζύγου τους, μετά θα την είπαν Beccy (ή Becca, ο ίδιο είναι) Sawyer.

Έχω παίξει μερικά παιχνίδια της σειράς. Δεν είμαι τρελός φαν, αλλά τα παίζω ευχάριστα. Πάντα στο senior detective επίπεδο,αλλά ομολογώ πως τα μισά τα τελείωσα με hints. Γενικά θυμάμαι που κάποια από αυτά έχουν αρκετά δύσκολους γρίφους (να ταλαιπωρούμαι για μέρες λέμε!).

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.