LOST HORIZON
- panagios
- Banned
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Να σου ζήσουν παλικάρι μου και άντε με το καλό και το τρίτο
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Congrats, αγαπητέ!! Να σου ζήσουν!!panagios wrote: ο μικρος ειναι 20 μηνων πλεον και ειναι σουπερ. εχει και μια 2 μηνων αδελφουλα!!!!!!!!!!!!
Nothing happens unless first a dream...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
- panagios
- Banned
ελπιζω φετος να εμφανιστω και σε τυχον εξοδο ωστε να σας δειξω φωτος σαν περηφανος πατερας.
- photiscta
- Spammer
- crocark
- Adventure's Advocate
Λέτε όλοι για Indiana Jones, αρχής γενομένης από τη Giovanna. Κι έχετε δίκιο. Θυμίζει έντονα το Νο2, λόγω της Ασίας. Ακόμη και κάποιοι χαρακτήρες είναι λίγο σαν copy paste. Ξέρετε τι άλλο όμως μου θύμισε εμένα (βασικά η ιδιότητα του πιλότου σε συνδυασμό με την Ασία και τα ζίου - ζίτσου, ή ό,τι είναι τέλος πάντων κάποιες κινήσεις που πρόλαβα και είδα); Ένα σήριαλ που έβλεπα μικρός στην κρατική τηλεόραση ονόματι (νομίζω) "το μυστήριο του χρυσού πιθήκου". Κανείς βέβαια δε λέει πως κι εκείνο το σήριαλ δεν είχε μιμηθεί λίγο από Ιντιάνα. Αυτά μαζί με το MacGyver, πάντα τα έχω λίγο σαν αχταρμά στο μυαλό μου. Το έβλεπε κανείς το εν λόγω σήριαλ;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- panagios
- Banned
- nitro912gr
- Elite Member
- crocark
- Adventure's Advocate
Πάντως για να επανέλθω στους γρίφους, απ' όσο πάντα έχω δει μέχρι τώρα, περιέχονται μερικοί καθαροί, γνήσιοι inventorικοί γρίφοι. Από αυτούς που μας έχουν συνηθίσει τα παιχνίδια secret files. Από αυτούς που οι περισσότεροι εδώ μέσα τους βλέπουν και ξύνουν το κεφάλι τους. Από αυτούς που κι εγώ ακόμα καμιά φορά αναρωτιέμαι αν οι σχεδιαστές τους είναι καλά στα μυαλά τους. Αλλά από αυτούς που ακόμη μπορούν και με διασκεδάζουν. Δεν ξέρω αν σε φώτισα καθόλου
Κάτι άσχετο τελευταίο. Παίρνω το θάρρος να σ' ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνεις σ' αυτά που λέμε εδώ μέσα, παρόλο που όπως λες δεν έχεις ιδιαίτερη τριβή με το αντικείμενο
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- nitro912gr
- Elite Member
Για παράδειγμα έχω τελειώσει το Schizm με walktrough αλλά θυμάμαι με τράβηξε μέσα στον κόσμο του και το έζησα, ήθελα να πάω παρακάτω να δω πως είναι και οι άλλες περιοχές, και τι θα συμβεί.
Ή το The longest journey που αν εξαιρέσουμε το τέλος του που με ξενέρωσε πλήρως, με τράβηξε και αυτό μέσα στον κόσμο του και το τελείωσα χωρίς βοήθεια, ήθελα να δω τι γίνεται παρακάτω, πως εξελίσσεται η ιστορία και σε ποιο απίθανο μέρος θα βρεθώ μετά.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις το να είναι interactive αφήγηση το όλο παιχνίδι, δε με νοιάζει, αρκεί να το κάνει καλά!
Για την εμπιστοσύνη της γνώμης σας, ξέρω ότι η κοινότητα εδώ αν και είναι old school και δεν νερώνουν το κρασί τους, δε μένουν και κολλημένοι στα παλιά.
Αφού ο λόγος που ήρθα πάλι εδώ μετά από καιρό είναι ένα θέμα σε άλλο φόρουμ, που διάβασα για το Gray Matter που δε μιλούσε και πολύ κολακευτικά. Και θυμόμουν την ανυπομονησία σας για αυτό το παιχνίδι που εμένα δε μου έλεγε τίποτα, αλλά ήξερα ότι η δημιουργός έχει μεγάλη ιστορία με παιχνίδια (που δεν έπαιξα μεν) που ήταν πολύ καλά και επιτυχίες.
Οπότε λέω ρε οκ μπορεί να έχει δίκιο, αλλά ένας άγνωστος με λίγα ποστ σε ένα φόρουμ, δεν είναι τόσο εμπιστοσύνης όσο ολόκληρη κοινότητα adventurάδων , και ήρθα να δω την γνώμη σας και να πάρω και άλλες για άλλα παιχνίδια.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
nitro912gr wrote: ξέρω ότι η κοινότητα εδώ αν και είναι old school και δεν νερώνουν το κρασί τους, δε μένουν και κολλημένοι στα παλιά.
Yup, that's who we are
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
nitro912gr wrote: Αφού ο λόγος που ήρθα πάλι εδώ μετά από καιρό είναι ένα θέμα σε άλλο φόρουμ, που διάβασα για το Gray Matter που δε μιλούσε και πολύ κολακευτικά. Και θυμόμουν την ανυπομονησία σας για αυτό το παιχνίδι ...
... όσο ολόκληρη κοινότητα adventurάδων
Αυτό ακριβώς εννοούσα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ