LOST HORIZON

More
27 Νοε 2010 22:20 #29428 by panagios
Replied by panagios on topic Re: LOST HORIZON
ο μικρος ειναι 20 μηνων πλεον και ειναι σουπερ. εχει και μια 2 μηνων αδελφουλα!!!!!!!!!!!!

:D :D :D

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
28 Νοε 2010 02:13 #29431 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: LOST HORIZON
@panagios

Να σου ζήσουν παλικάρι μου και άντε με το καλό και το τρίτο :oops:

More
28 Νοε 2010 22:04 #29443 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: LOST HORIZON

panagios wrote: ο μικρος ειναι 20 μηνων πλεον και ειναι σουπερ. εχει και μια 2 μηνων αδελφουλα!!!!!!!!!!!!

Congrats, αγαπητέ!! Να σου ζήσουν!! :) :)

Nothing happens unless first a dream...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
29 Νοε 2010 09:32 #29446 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: LOST HORIZON
Να είναι γερά τα δυνατά τα τέκνα να τα χαίρεσαι φίλε!!!! Όσο για το Lost Horizon το καλό που του θέλω είναι να μου έρθει γρήγορα γιατί δεν αντέχεται η αναμονή! :evil: :twisted:

More
29 Νοε 2010 10:40 #29454 by crocark
Replied by crocark on topic Re: LOST HORIZON
Να σου ζήσει και το 2ο φίλε :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
29 Νοε 2010 11:23 #29455 by panagios
σας ευχαριστω ολους σας για τις ευχες σας.
ελπιζω φετος να εμφανιστω και σε τυχον εξοδο ωστε να σας δειξω φωτος σαν περηφανος πατερας.

More
29 Νοε 2010 14:32 #29459 by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: LOST HORIZON
Να σας ζήσουν! Καλή δύναμη στο μπαμπά και τη μαμά για να τα μεγαλώσουν ως πρέπει :)

More
29 Νοε 2010 17:26 #29463 by crocark
Να επανέλθω λίγο ...
Λέτε όλοι για Indiana Jones, αρχής γενομένης από τη Giovanna. Κι έχετε δίκιο. Θυμίζει έντονα το Νο2, λόγω της Ασίας. Ακόμη και κάποιοι χαρακτήρες είναι λίγο σαν copy paste. Ξέρετε τι άλλο όμως μου θύμισε εμένα (βασικά η ιδιότητα του πιλότου σε συνδυασμό με την Ασία και τα ζίου - ζίτσου, ή ό,τι είναι τέλος πάντων κάποιες κινήσεις που πρόλαβα και είδα); Ένα σήριαλ που έβλεπα μικρός στην κρατική τηλεόραση ονόματι (νομίζω) "το μυστήριο του χρυσού πιθήκου". Κανείς βέβαια δε λέει πως κι εκείνο το σήριαλ δεν είχε μιμηθεί λίγο από Ιντιάνα. Αυτά μαζί με το MacGyver, πάντα τα έχω λίγο σαν αχταρμά στο μυαλό μου. Το έβλεπε κανείς το εν λόγω σήριαλ;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
30 Νοε 2010 09:09 #29500 by panagios
φανατικα. εχει βγει σε dvd για αγορα αλλα δεν εχει (καθολου) υποτιτλους. ουτε αγγλικους. τουλαχιστον την τελευταια φορα που εψαξα

More
01 Δεκ 2010 03:29 #29560 by nitro912gr
Replied by nitro912gr on topic Re: LOST HORIZON
Ωραίο ακούγεται, όταν λέτε δεν έχει γρίφους; Είναι δηλαδή Interactive ανάγνωσμα; Πάντα είχα ένα θέμα με τους γρίφους :mrgreen:

More
01 Δεκ 2010 09:44 #29565 by crocark
Να σου πω Nitro κι εγώ την ίδια απορία είχα στο πρώτο μισάωρο. Αλλά και μετά ακόμη. Δεν το έχω προχωρήσει πολύ, αλλά μέχρι εδώ που το 'χω πάει θα έλεγα ότι τα cutscenes έχουν πιο μεγάλη διάρκεια από τους γρίφους. Για να 'μαι ειλικρινής, ενώ είναι ωραία, κάπου έχω αρχίσει να τα βαριέμαι. Αλλά μάλλον εδώ έχω να κάνω με το "σύνδρομο" της σκιάς. Δηλαδή πρόκειται για καλό παιχνίδι, μόνο που το παίζω στη σκιά ενός άλλου. Σ' αυτή τη φάση λίγα παιχνίδια θα μπορούσαν να με ξεκολλήσουν από τη σκιά και να μ' επαναφέρουν στον ήλιο. Αφού περπατάω στο δρόμο και σφυρίζω τα τραγούδια της "σκιάς" ...

Πάντως για να επανέλθω στους γρίφους, απ' όσο πάντα έχω δει μέχρι τώρα, περιέχονται μερικοί καθαροί, γνήσιοι inventorικοί γρίφοι. Από αυτούς που μας έχουν συνηθίσει τα παιχνίδια secret files. Από αυτούς που οι περισσότεροι εδώ μέσα τους βλέπουν και ξύνουν το κεφάλι τους. Από αυτούς που κι εγώ ακόμα καμιά φορά αναρωτιέμαι αν οι σχεδιαστές τους είναι καλά στα μυαλά τους. Αλλά από αυτούς που ακόμη μπορούν και με διασκεδάζουν. Δεν ξέρω αν σε φώτισα καθόλου :wink: :D

Κάτι άσχετο τελευταίο. Παίρνω το θάρρος να σ' ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνεις σ' αυτά που λέμε εδώ μέσα, παρόλο που όπως λες δεν έχεις ιδιαίτερη τριβή με το αντικείμενο :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
01 Δεκ 2010 15:00 #29580 by nitro912gr
Replied by nitro912gr on topic Re: LOST HORIZON
Κοίτα, εμένα μου αρέσουν τα adventures από καθαρά καλλιτεχνική σκοπιά. Δε με νοιάζουν οι γρίφοι, με νοιάζουν τα γραφικά, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί και κυρίως το immersion του παίχτη με τον κόσμο.
Για παράδειγμα έχω τελειώσει το Schizm με walktrough αλλά θυμάμαι με τράβηξε μέσα στον κόσμο του και το έζησα, ήθελα να πάω παρακάτω να δω πως είναι και οι άλλες περιοχές, και τι θα συμβεί.
Ή το The longest journey που αν εξαιρέσουμε το τέλος του που με ξενέρωσε πλήρως, με τράβηξε και αυτό μέσα στον κόσμο του και το τελείωσα χωρίς βοήθεια, ήθελα να δω τι γίνεται παρακάτω, πως εξελίσσεται η ιστορία και σε ποιο απίθανο μέρος θα βρεθώ μετά.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις το να είναι interactive αφήγηση το όλο παιχνίδι, δε με νοιάζει, αρκεί να το κάνει καλά!

Για την εμπιστοσύνη της γνώμης σας, ξέρω ότι η κοινότητα εδώ αν και είναι old school και δεν νερώνουν το κρασί τους, δε μένουν και κολλημένοι στα παλιά.

Αφού ο λόγος που ήρθα πάλι εδώ μετά από καιρό είναι ένα θέμα σε άλλο φόρουμ, που διάβασα για το Gray Matter που δε μιλούσε και πολύ κολακευτικά. Και θυμόμουν την ανυπομονησία σας για αυτό το παιχνίδι που εμένα δε μου έλεγε τίποτα, αλλά ήξερα ότι η δημιουργός έχει μεγάλη ιστορία με παιχνίδια (που δεν έπαιξα μεν) που ήταν πολύ καλά και επιτυχίες.
Οπότε λέω ρε οκ μπορεί να έχει δίκιο, αλλά ένας άγνωστος με λίγα ποστ σε ένα φόρουμ, δεν είναι τόσο εμπιστοσύνης όσο ολόκληρη κοινότητα adventurάδων :mrgreen: , και ήρθα να δω την γνώμη σας και να πάρω και άλλες για άλλα παιχνίδια.

More
01 Δεκ 2010 15:27 #29582 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: LOST HORIZON

nitro912gr wrote: ξέρω ότι η κοινότητα εδώ αν και είναι old school και δεν νερώνουν το κρασί τους, δε μένουν και κολλημένοι στα παλιά.

Yup, that's who we are 8) 8)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
01 Δεκ 2010 21:10 #29594 by crocark

nitro912gr wrote: Αφού ο λόγος που ήρθα πάλι εδώ μετά από καιρό είναι ένα θέμα σε άλλο φόρουμ, που διάβασα για το Gray Matter που δε μιλούσε και πολύ κολακευτικά. Και θυμόμουν την ανυπομονησία σας για αυτό το παιχνίδι ...
... όσο ολόκληρη κοινότητα adventurάδων

Αυτό ακριβώς εννοούσα

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
05 Δεκ 2010 18:46 #29776 by crocark
Όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά και γενικά, ενθουσιάζομαι με πράγματα, εκδηλώνω τον ενθουσιασμό μου και μετά βλέπω αντιδράσεις του στυλ: Καλά ... Σου άρεσε αυτό; Οπότε, λίγο με παίρνει από κάτω. Παρ' όλ' αυτά, ο ενθουσιασμός είναι τέτοιος που δε συγκρατείται. Όπως ίσως καταλάβατε βρήκα το Lost Horizon ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα φέτος! Ναι, ισχύουν όλα όσα είπα παραπάνω. Ναι ξέρω από πριν ότι δε θ' αρέσει σε κάποιους, ναι, κάποιοι θα το βρείτε ρηχό ... Και άλλα πολλά ... Η Deep Silver, φανερά βελτιωμένη από τα προηγούμενα παιχνίδια της, για μένα, παραδίδει μαθήματα! Τουλάχιστον στον τομέα του πως να φτιάχνεις παιχνίδια (adventures) δράσης χωρίς minigames, χρονισμένες σεκάνς, με μόνο point & click. Ειδικά από τη μέση και μετά, πραγματικά ένιωθα ότι έβλεπα ταινία με τον Indy. Βοήθησε σ' αυτό και το γεγονός ότι υπάρχει φανερή αντιγραφή στοιχείων από το Indiana Jones and the Last Crusade. Αν δε σας αρέσουν οι σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα inventorικοί του γρίφοι, ίσως σας ιντριγκάρει ο τρόπος που χειρίζεσαι 2 ήρωες στο τελευταίο κεφάλαιο - δεν μπορώ να πω πολλά ... Γενικά το παιχνίδι το βρήκα από εύκολο έως και πολύ εύκολο κάποιες φορές. Αλλά η διάρκεια είναι μεγάλη. Το Kung Fu (όχι ζίου ζίτσου τελικά) στο τέλος, αν και μικρό, το απόλαυσα. Ίσως φταίει η Κινεζούλα. Αν και εντάξει, καταλαβαίνω γιατί την Giovanna την συνεπήρε ο πρωταγωνιστής. Έχει δίκιο, είναι ωραίος και μοιραίος. Όσοι το δείτε, προσπαθήστε να είστε "αξιόπιστοι". Η αξιοπιστία ανταμοίβεται στο τέλος με μετάλλιο. Εκτός απ' αυτό στα bonus έχει κι ένα παιχνίδι του 2008. Αν κατάλαβα καλά η πρώτη - πρώιμη έκδοση του Lost Horizon. Θα προσπαθήσω να του ρίξω μια ματιά κάποια στιγμή. Αν και όταν, θα σας πω περισσόρτερα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ