Nancy Drew: Shadow at the Waterʼs Edge

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
03 Δεκ 2010 01:01 #29664 by giovanna
Nancy Drew: Shadow at the Waterʼs Edge was created by giovanna
Το 23ο παιγνίδι της σειράς, ναι καλά διαβάσατε, δηλαδή έχω παίξει 23 παιγνίδια της Nancy και αυτή παραμένει νέα και κουκλάρα, και εγώ γερνάω δεν το πιστεύω, εν πάση περιπτώσει από την εταιρεία Her Interactive.

Αυτή την φορά η Nancy βρίσκεται στο Kyoto, στην Ιαπωνία καλεσμένη από τον P.G. Krolmeister. Μένει σε ένα κλασικό Γιαπωνέζικο ξενώνα τον οποίο όλοι γνωρίζουνε ότι είναι ένα από τα πιο τρομακτικά ξενοδοχεία στην πόλη τους, γιατί εκεί συνέχεα εμφανίζονται φαντάσματα που διώχνουν μακριά όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.. Η Nancy το πρωί διδάσκει Αγγλικά σε μικρούς μαθητές και ναι τις επόμενες ώρες προσπαθεί να ανακαλύψει εάν όντως το Ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο ή όλα είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη που έχει σαν σκοπό να διαλύσει το Ξενοδοχείο και να το κάνει να κλείσει.

Είναι ένα point and click παιγνίδι και κινείται πάντα στα καθορισμένα πλαίσια των παιγνιδιών της Nancy.

Αυτό είναι ένα παιγνίδι που όντως βλέπεις φαντάσματα, πνιγμένους ανθρώπους να διασχίζουνε τους διαδρόμους, χωρίς αίματα και διάφορα τέτοια σε βάζει μέσα στον φόβο, ήτανε στιγμές που πραγματικά φοβήθηκα.

Τα γραφικά τα κλασσικά των παιγνιδιών της καλά χωρίς κάτι εξαιρετικό. Πάντα όλοι οι χαρακτήρες είναι πίσω ή από ένα γραφείο, η μία κουζίνα , μια αποθήκη και εσύ κάνοντας κλικ επάνω τους μπλα..μπλά. Στο τέλος κάτι κερδίζεις.

Το παιγνίδι δεν είναι linear αλλά πολλές φορές θα πρέπει να επιλέξεις να πας να κοιμηθείς στο δωμάτιο σου για να αρχίσει μια καινούργια ημέρα και έτσι να μπορείς να προχωρήσεις στο παιγνίδι.

Ο ήχος καλός χωρίς κάτι εξαιρετικό, η φωνή της Nancy πάντα ή ίδια (και ευτυχώς) είναι πολλή καλή.

Ο χειρισμός απλός point and click. Πάντα προτού αρχίσεις το παιγνίδι μπορείς να επιλέξεις εάν θέλεις να παίξεις Junior ή Senior. Εγώ πάντα διαλέγω Junior γιατί οι γρίφοι της είναι πανεύκολοι μέχρι πανδύσκολοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Στο κάτω σημείο της οθόνης σας έχετε έχετε το Inventory σας με σχήμα μιας τσάντας, δίπλα το σημειωματάριο της δείχνει τις εξελίξεις στην υπόθεση που εργάζεστε, το task list εμφανίζεται μόνο όταν παίζεται στο Junior mode και σας λέει τι πρέπει να κάνετε για να συνεχίστε το παιγνίδι, και το κινητό από το οποίο μπορείτε να καλέσετε τις φίλες σας Bessie και George, για να τις πληροφορήσετε για τη πορεία σας στο παιγνίδι ή να τις ρωτήσετε εάν μπορούν να σας βοηθήσουνε με την λύση μερικών γρίφων.

Και φτάνουμε στους γρίφους και πάλι εδώ όλα τα λεφτά, τι έχετε σκεφτεί ότι θα μπορούσατε να κάνετε στην Ιαπωνία, ναι εδώ το κάνετε.

Μερικοί είναι απλοί όπως να μαθαίνεις να γράφεις το όνομα σου σε καλλιγραφικά Ιαπωνικά από το να λύνεις μονογράμματα,Sudoku, Origami, και ένα γρίφο περίεργο που με έστειλε τελείως το να φτιάχνεις δίσκους με απόλυτη αρμονία μεταξύ γουρουνιών, κουνελιών κλπ. που ονομάζεται bento orders. Τον χειρότερο γρίφο που έχω συναντήσει στην ζωή μου όσον αφορά την δυσκολία του.

Και όμως μετά από τις περιπλανήσεις της. Την λύση σκληρών παιγνιδιών η Nancy μας βρήκε την αλήθεια ποιος στοιχειώνει το Ryokkan Hiel.

Υπάρχουν μερικοί γρίφοι που είναι timed κανένα πρόβλημα, εάν δεν τα καταφέρετε, το παιγνίδι σας ξαναδίνει μια δεύτερη ευκαιρία.

Κοντά στο τέλος σώστε το παιγνίδι σας για να δείτε τα δύο πιθανά τέλη.

Όταν τελειώσετε κερδίζετε και άστρα για μερικά πράγματα που κάνατε καλά.

Η Nancy μας δίνει ραντεβού για το επόμενο της παιγνίδι στο Captive Curse.

Δείτε το είναι καλό και πιστέψτε μες δεν είναι μόνο για κορίτσια :rolleyes:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.