The Next Big Thing
- crocark
- Adventure's Advocate
Αμ, δε ... Λοιπόν δεν έχω ξαναδεί αυτή τη γελοιότητα για κλείδωμα σε adventure. Γιατί τα κάνουν αυτά τα αρχικαραγκιοζιλίκια; Γιατί κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να έχω σύνδεση για να εγκαταστήσω ένα παιχνίδι; Ακολούθησα τις οδηγίες στο manual για την περίπτωση κι έστειλα email, αλλά κάτι μου λέει ότι θα χρειαστεί σειρά από mails. Ξέρει κανείς τίποτα;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- shodan
- Topic Author
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
- crocark
- Adventure's Advocate
Βασικά σκέφτηκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί. Αν εγκαταστήσω το παιχνίδι εδώ που γράφω τώρα, προφανώς θα υπάρχει κάποιο αρχείο που αλλάζει κάπως, ναι; Δε γίνεται να αντιγράψω (αν το ξέρουμε) αυτό το αρχείο στον άλλο υπολογιστή; Αν και μιλάμε για άλλα λειτουργικά και γενικά κάτι στη σκέψη μου δεν ακούγεται καλά...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- shodan
- Topic Author
- Schattenjäger
@tsampikos, τα μέτρα ασφαλείας της pendulo τα ξέρουμε απο το runaway 3. Η έκδοση τουλάχιστον που έπαιξα εγω απαιτούσε ενεργοποίηση μέσω Διαδικτύου ακριβώς όπως το NBT. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω αν αυτο που κάνει η pendulo και η κάθε pendulo είναι σωστό αλλα κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί για το δημιούργημα τους. Απο την άλλη βέβαια ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει και πολυ εύκολα μάλιστα οπότε πάλι χαμένες βγαίνουν οι εταιρείες και στην τελική με δυσαρεστημενους πελάτες.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- crocark
- Adventure's Advocate
tsampikos wrote: Ρε τη ρουφιάνα την Pendulo....
shodan wrote: τα μέτρα ασφαλείας της pendulo τα ξέρουμε απο το runaway 3. Η έκδοση τουλάχιστον που έπαιξα εγω απαιτούσε ενεργοποίηση μέσω Διαδικτύου ακριβώς όπως το NBT
Εγώ πρώτη φορά από εσένα το ακούω. Ευτυχώς τη γλίτωσα.
Ακριβώς. Χαμένες γιατί δυσαρεστούν. Όχι ακριβώς εκεί που λες ότι ξεκλειδώνουν εύκολα. Κι έρχομαι επιτέλους στο ζουμί του ποστ. Πολυαγαπημένε μου φίλε Shodan, έχεις την καλοσύνη να μου δώσεις τα φώτα σου; Μιας κι από Pendulo ούτε φωνή ούτε ακρόαση.shodan wrote: Απο την άλλη βέβαια ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει και πολυ εύκολα μάλιστα οπότε πάλι χαμένες βγαίνουν οι εταιρείες και στην τελική με δυσαρεστημενους πελάτες.
(δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό μέρες που είναι κι έτσι δεν τους το κρατώ - άσε τα παιδιά να ξεχυθούν στις παραλίες [φαντάζομαι Ibiza - άλλο απωθημένο], ν' ανοίξει λίγο το μάτι τους, να μας κάνουν το επόμενο παιχνίδι πιο λαχταριστό)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- shodan
- Topic Author
- Schattenjäger
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
P.M.
- crocark
- Adventure's Advocate
Λοιπόν παιδιά. Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, αν και μάλλον δεν αφορά κανέναν παρά εμένα που παίζω χωρίς internet. Η εταιρεία, νομίζω η εκδότρια focus, παρόλο που υπέγραφαν ως next big thing support, απάντησε, έστω και με καθυστέρηση, με δυο email για τρελά γέλια, αλλά εντάξει, λύση υπάρχει, μέσω του site της securom. Απλά, όπως έγραψα και στον Τσαμπίκο, είναι πιο απλό απ' όλα να ξηλώσεις τον υπολογιστή, να τον μεταφέρεις εκεί όπου υπάρχει internet να κάνεις τη δουλειά σου και να τον γυρίσεις πίσω. Το συγκεκριμένο έχει το νόημα να μην αφήσω να εκκρεμεί ότι δεν πήρα απάντηση
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ