The Next Big Thing

More
19 Αυγ 2011 19:08 #33427 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Next Big Thing
Κοίτα να δεις με τι αποφάσισα να ξεκινήσω το adventuring ξανά. Ε, ναι! Καιρός ήταν...
Αμ, δε ... Λοιπόν δεν έχω ξαναδεί αυτή τη γελοιότητα για κλείδωμα σε adventure. Γιατί τα κάνουν αυτά τα αρχικαραγκιοζιλίκια; Γιατί κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να έχω σύνδεση για να εγκαταστήσω ένα παιχνίδι; Ακολούθησα τις οδηγίες στο manual για την περίπτωση κι έστειλα email, αλλά κάτι μου λέει ότι θα χρειαστεί σειρά από mails. Ξέρει κανείς τίποτα;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• shodan
  • Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
19 Αυγ 2011 19:23 #33428 by shodan
Replied by shodan on topic Re: The Next Big Thing
Το παιχνίδι χρησιμοποιεί online activation αν θυμάμαι καλά. Πρόκειται για ελεεινό μέτρο προστασίας και έχεις κάθε δίκιο ότι και να πεις. Αν δεν βγάλεις άκρη με τη νόμιμη οδό ρίξε ένα ΡΜ.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
19 Αυγ 2011 19:30 #33429 by crocark
Φίλε, πραγματικά, αν το ήξερα, δεν το αγόραζα με τίποτα. Κι ας είναι και Pendulo, που νομίζω ξέρεις την αγάπη μου. Και στο site που το παρήγγειλα δεν είχε προειδοποίηση όπως συνήθως έχουν. Θα περιμένω λίγο περισσότερο για να δω την εξυπηρέτησή τους κι αν είναι θα σου πω. Ευχαριστώ.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
19 Αυγ 2011 20:17 #33432 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Next Big Thing
Εμένα μέσα στο κουτάκι στην τελευταία σελίδα του manual ήτανε γραμμένος ο κωδικός τον πέρασα και όλα καλά. :oops:

More
19 Αυγ 2011 20:53 #33436 by crocark
Βρε Giovanna κι εμένα το ίδιο, αλλά μου ζητάει σύνδεση που εκεί που θέλω να το παίξω δεν υπάρχει. Εσύ προφανώς ήσουν συνδεδεμένη στο internet, σωστά;

Βασικά σκέφτηκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί. Αν εγκαταστήσω το παιχνίδι εδώ που γράφω τώρα, προφανώς θα υπάρχει κάποιο αρχείο που αλλάζει κάπως, ναι; Δε γίνεται να αντιγράψω (αν το ξέρουμε) αυτό το αρχείο στον άλλο υπολογιστή; Αν και μιλάμε για άλλα λειτουργικά και γενικά κάτι στη σκέψη μου δεν ακούγεται καλά...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
19 Αυγ 2011 23:25 #33438 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: The Next Big Thing
Ρε τη ρουφιάνα την Pendulo....έκανε τέτοιο πράγμα? Δεν έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα και εκπλίσσομαι που το μαθαίνω. Δεν φτάνει που την παρακαλάμε να βγάλει το Hollywood Monsters στα αγγλικά και μας γράφει στα τέτοια της, τώρα έρχεται να μας κοτσάρει και τους ανορθόδοξους αυτούς τρόπους για εγκατάσταση παιχνιδιού????

• shodan
  • Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
20 Αυγ 2011 01:04 #33439 by shodan
@crocark, σωστή η σκέψη σου εν μέρη. Αλλα αν είναι να μπεις σε τόσο κόπο και ψάξιμο υπάρχει και η δική μου λύση.

@tsampikos, τα μέτρα ασφαλείας της pendulo τα ξέρουμε απο το runaway 3. Η έκδοση τουλάχιστον που έπαιξα εγω απαιτούσε ενεργοποίηση μέσω Διαδικτύου ακριβώς όπως το NBT. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω αν αυτο που κάνει η pendulo και η κάθε pendulo είναι σωστό αλλα κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί για το δημιούργημα τους. Απο την άλλη βέβαια ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει και πολυ εύκολα μάλιστα οπότε πάλι χαμένες βγαίνουν οι εταιρείες και στην τελική με δυσαρεστημενους πελάτες.

A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
22 Αυγ 2011 10:17 #33458 by crocark

tsampikos wrote: Ρε τη ρουφιάνα την Pendulo....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

shodan wrote: τα μέτρα ασφαλείας της pendulo τα ξέρουμε απο το runaway 3. Η έκδοση τουλάχιστον που έπαιξα εγω απαιτούσε ενεργοποίηση μέσω Διαδικτύου ακριβώς όπως το NBT

Εγώ πρώτη φορά από εσένα το ακούω. Ευτυχώς τη γλίτωσα.

shodan wrote: Απο την άλλη βέβαια ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει και πολυ εύκολα μάλιστα οπότε πάλι χαμένες βγαίνουν οι εταιρείες και στην τελική με δυσαρεστημενους πελάτες.

Ακριβώς. Χαμένες γιατί δυσαρεστούν. Όχι ακριβώς εκεί που λες ότι ξεκλειδώνουν εύκολα. Κι έρχομαι επιτέλους στο ζουμί του ποστ. Πολυαγαπημένε μου φίλε Shodan, έχεις την καλοσύνη να μου δώσεις τα φώτα σου; Μιας κι από Pendulo ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
(δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό μέρες που είναι κι έτσι δεν τους το κρατώ - άσε τα παιδιά να ξεχυθούν στις παραλίες [φαντάζομαι Ibiza - άλλο απωθημένο], ν' ανοίξει λίγο το μάτι τους, να μας κάνουν το επόμενο παιχνίδι πιο λαχταριστό)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Σεπ 2011 17:48 #33637 by crocark
Δεν είμαι σίγουρος αν έπρεπε αυτό να μπει στα τεχνικά θέματα. Έχουμε και λέμε. Στο προτελευταίο κεφάλαιο στην αρχή, όπου ο Dan βρίσκεται δεμένος χειροπόδαρα και θέλει να ξεφύγει.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!
Warning: Spoiler!
Ε, αυτό το κάτι, εμένα δε μου το εμφανίζει ποτέ στις επιλογές. Μέχρι που φορτώνω και ξαναφορτώνω θέση από το προηγούμενο κεφάλαιο και το ξαναπαίζω, οπότε μου το βγάζει. Το γνωστό πια σπαστικό αδιεξοδοbug - το χειρότερό μου - που το παιχνίδι κολλάει γιατί δεν έχεις επιλογές. Πράγμα που δεν περίμενα από την Pendulo. Κρίμα, γιατί ενώ τα έχω χαμένα με την τρέλα που κυκλοφορεί, έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τις ατάκες, αλλά κυρίως με τις ονομασίες των hotspots και των npcs που αλλάζουν ανάλογα με το ποιος τις βλέπει και πόσες φορές με ευφάνταστους τρόπους, με αυτά που γράφει στο κεντρικό μενού για τα στατιστικά, ακόμη και με το τι γράφει όταν βάλω τον κέρσορα πάνω από το χ και το ν όταν κάνω quit. Σε σημείο που πιστεύω ότι οι ατάκες κι οι περιγραφές πάνε εν μέρει χαμένες λόγω του κάπως χλιαρού σεναρίου. Χώρια που έχουμε να παίξουμε και μ' ένα γυναικείο χαρακτήρα στον οποίο αξίζει μια θέση στο πάνθεον των γυναικείων χαρακτήρων.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• shodan
  • Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
06 Σεπ 2011 20:31 #33641 by shodan
Προσωπικά δεν συνάντησα το εν λόγω πρόβλημα. Από την αρχή δε σε θέλει αυτό το παιχνίδι φιλαράκι :mrgreen:

More
07 Σεπ 2011 10:43 #33642 by crocark
Επειδή όμως εμένα τα θέλει ο ... , έκατσα μέχρι το πρωί στις 2 για να το τελειώσω και να το απεγκαταστήσω. Πραγματικά με ταλαιπώρησε αρκετά. Αρκεί να σου πω ότι το εγκατέστησα και το απεγκατέστησα 2 φορές σε ΧΡ και 5 σε 7 (στα XP δεν έπαιζε με τίποτα, πάλι λείπανε κάτι dll έλεγε :? ). Και του ' κανα και το άλλο ... ξέρεις, 3 φορές. Χώρια που με ανάγκασε να απεγκαταστήσω άλλα προγράμματα. Πραγματικά τέτοιο παιδεμό δεν έχω ξανασυναντήσει. Αλλά το άτιμο ήταν πολύ καλό και στο τέλος (κεφάλαιο) του ακόμη καλύτερο. Μια ένσταση όμως φίλε. Θα συνεχίσω να θεωρώ ότι καμία γυναίκα δεν αξίζει να χαρίσεις για πάρτη της εισιτήρια από αγώνα, έστω και μπέιζμπολ. Απ' την άλλη καταλαβαίνω. Κρίση υπάρχει, δεν είναι να χάνουμε το γυναικείο κοινό, ας το κάνουμε λίγο πιο ρομαντική κομεντί :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Σεπ 2011 12:25 #33643 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: The Next Big Thing
@crocark

P.M.

More
07 Σεπ 2011 12:55 #33644 by crocark
Ναι βρε! Το είδα :wink:
Λοιπόν παιδιά. Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, αν και μάλλον δεν αφορά κανέναν παρά εμένα που παίζω χωρίς internet. Η εταιρεία, νομίζω η εκδότρια focus, παρόλο που υπέγραφαν ως next big thing support, απάντησε, έστω και με καθυστέρηση, με δυο email για τρελά γέλια, αλλά εντάξει, λύση υπάρχει, μέσω του site της securom. Απλά, όπως έγραψα και στον Τσαμπίκο, είναι πιο απλό απ' όλα να ξηλώσεις τον υπολογιστή, να τον μεταφέρεις εκεί όπου υπάρχει internet να κάνεις τη δουλειά σου και να τον γυρίσεις πίσω. Το συγκεκριμένο έχει το νόημα να μην αφήσω να εκκρεμεί ότι δεν πήρα απάντηση :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ