Conspiracies II Lethal networks
- panagios
- Topic Author
- Banned
Πλοκη: Υπαρχει μια λογικη συνεχεια απ το πρωτο παιχνιδι για οσους φυσικα μπορουσαν να θυμουνται την υποθεση μετα απο τοσα χρονια που μεσολαβησαν. Οι χαρακτηρες του πρωτου παιχνιδιου ειναι καπου εκει γυρω, αλλοι στην γη αλλοι σε αλλους πλανητες, η συνομοσια ειναι παλι εκει, και ο ρολος σου σαν Νικ Δελιος ειναι να σωσεις παλι την παρτιδα για την γη, την καποτε κοπελα σου (την εταιρεια της) και τον καποτε "κουνιαδο" σου (πρεπει να τον σωσεις, με την "ανεπισημη" βοηθεια του μοναδικου σου φιλου στην αστυνομια. Θα βρεθεις μπλεγμενος, θα πρεπει να αποδρασεις, θα περιπλανηθεις, θα επιδιορθωσεις και θα οδηγησεις οχημα, θα μετακινηθεις σε λαβυρινθους, θα λυσεις γριφους πασης φυσεως, θα μιλησεις με ολους, θα ανεβεις σε, θα συνδυασεις και θα μετακινησεις αντικειμενα, θα ανεβοκατεβεις σκαλες μηχανικες και μη, θα κοψεις θα ραψεις, και πανω απ ολα θα ψαξεις και θα ξαναψαξεις. Απ ολα εχει ο μπαξες.
Γραφικα: καλυτερα απ το πρωτο παιχνιδι τα γραφικα του περιβαλλοντος, πλεον τα αντικειμενα δεν χανονται στα γραφικα. Μπορω να πω οτι εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απ το αποτελεσμα που βιωσα αν και ξερω αλλους που θα βλαστημανε και θα βριζουν. Φανταζομαι οτι δεν εχω και τοσο μεγαλες απαιτησεις απ αυτον τον τομεα καθως διαχρονικα με ενδιαφερει περισσοτερο οι γριφοι και η πλοκη. Η ελευθερη κινηση σε μεγαλους χωρους εμενα μου αρεσουν πολυ και γενικα προσθετουν και στην ατμοσφαιρα.
Χειρισμος: Ευκολος και ομορφος μολις τον συνηθησεις αν δεν εχεις εμπειρεια απο τετοιον χειρισμο, περπατημα με βελη, περιστροφη με μαους, κλικ για αλληλεπιδραση. Καποιο θεματακι σε καποια σημεια του ινβεντορυ δημιουργουνται για να ειμαι ειληκρινης. Ειναι ακατανοητο μερικες φορες πως εξεταζεις ενα αντικειμενο. Το πατας, το περιστρεφεις αλλα αν θες να το χρησιμοποιησεις πρεπει να το πατησεις μια φορα και να το μεγενθυνεις και μετα να το χρησιμοποιησεις. Κολλησα σε 2 γριφους καθως απλα το επαιρνα απο το ινβεντορυ χωρις να το εχω μεγενθυνει πρωτα.
Ηθοποιοι: Ερασιτεχνες με τα καλα και τα κακα τους. Εμενα δεν με ενοχλησαν καθολου, αλλωστε και η σειρα Τεξ Μερφυ ιδια ποιοτητα ειχε αλλα εγινε κλασικη.
Γριφοι: Καθε ειδους που μπορει καποιος να φανταστει, πανω του μετριου η δυσκολια τους ολοι. Απο γριφους διαλογου, συνδυασμου αντικειμενων, λαβυρινθους, κινησης και χρονισμου, παζλ (στον συνδυασμο και αυτοι εντασσονται), δεν μπορω να θυμηθω γριφο που να μην δενει με την πλοκη και αν απλα δεν θυμαμαι λογω ηλικιας ζητω συγνωμη. Εχω μια αισθηση απλα οτι στο πρωτο παιχνιδι καποιοι γριφοι μου ειχαν φανει λιγακι πιο δυσκολοι, αν εξαιρεσουμε τον πρωτο γριφο του 2 (ριψη πετρας) που ειναι σπαστικος. Ο λαβυρινθος σε ενα σημειο που πρεπει να κατεβεις σε ενα σκοτεινο μερος δημιουργει προβλημα αν δεν εχεις καταλαβει πως πρεπει να κατεβεις. Εγω μπηκα στα σκοταδια και εφαγα πανω απο 2 ωρες μεχρι να βρω αυτο που εψαχνα. Τελικα επρεπε να κανω κατι αλλο που δεν το ειχα καταλαβει ως τοτε.
Συνολο: Εμεινα γενικα ικανοποιημενος απ το παιχνιδι. Ηταν γενικα βελτιωμενο απ το πρωτο και υποθετω οτι αν η εταιρεια ηταν ΗΠΑ και οχι Ελλαδος θα ηταν μια εμπορικη επιτυχια. Δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν θεματα που επιδεχονταν βελτιωσης αλλα σε γενικες γραμμες εγω ειμαι χαρουμενος που το επαιξα και στην τελικη με διασκεδασε, με προβληματισε και το γεγονος οτι το επαιξα με την γυναικα μου ειναι αυτο που μετραει πανω απ ολα.
8/10
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Άρα καλά έκανα που το αγόρασα μάλλον! Όταν έρθει η σειρά του πιστεύω πως θα το ευχαριστηθώ κι εγώ.
- giovanna
- Adventure's Advocate
κρίμα δεν σε πρόλαβα, θα στο χάριζα εγώ ευχαρίστως μια και σε εμένα ήτανε τελείως άχρηστο παιγνίδι. Είχε μέσα του ενσωματωμένο τόσο ισχυρό anticlopi σύστημα που κάθε φορά που το περνούσα για να το παίξω ο Norton το έσβηνε αμέσως σαν επικίνδυνο για τον υπολογιστή μου και μιας δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω ένα παιγνίδι σβήνοντας τον Norton το παράτησα, κρίμα
- shodan
- Schattenjäger
Panagios ωραίο ριβιού! Το παιχνιδάκι παρότι το ξεκίνησα δυνατά κάπου το παράτησα, μεσολάβησε και το στήσιμο ενός νέου υπολογιστή (ο παλιός παρέμεινε στον αδερφό μου) οπότε κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω.
Πολύ χαίρομαι όταν διαβάζω πως παίζεται παιχνίδια και ακολουθούν και οι γυναίκες σας!
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- tsampikos
- Master of Dimensions
Το Νorton φταίει όχι το παιχνίδι. Τα προγράμματα για τους ιούς πολλά αρχεία τα βλέπουν ως ύποπτα και τα σβήνουν! Χωρίς να είναι. Γι αυτό, ξαναπιάσε το παιχνιδάκι όμορφα όμορφα εγκατέστησέ το και απενεργοποίησε το Νorton όσο παίζεις ή πες του να μην πειράζει τέτοια αρχεία! Σίγουρα υπάρχουν οι σχετικές ρυθμήσεις! Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να σουτάρεις το Norton και να βάλεις ένα πιο φιλικό πρόγραμμα στον υπολογιστή σου όπως το Panda, το AVG, το υπέροχο Microsoft security essentials. Όλα είναι πολύ καλά!
- giovanna
- Adventure's Advocate
Όχι δεν υπάρχει περίπτωση ο Norton να σβηστεί ας μη τον παίξω ποτέ μου, εγώ με τον σύντροφο μου είμαστε σενέχεια On Line με το Internet και δεν πρόκειται να αφήσω ότι υπάρχει στο Internet να καλπάσει στον υπολογιστή μου για να το παίξω εξάλλου δεν μου άρεσε καθόλου ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Μα δεν είπε κανείς να το σβήσεις. Αpλά όταν παίζεις να το ρυθμίζεις ανάλογα για να μην σου κάνει το παιχνίδι άνω κάτω ή να το αντικαταστήσεις με κάποιο που είναι ακόμα καλύτερο από το ίδιο Νόρτον.
- crocark
- Adventure's Advocate
Τι είχε το πρώτο που δεν έχει κανένα άλλο παιχνίδι adventure στην ιστορία του είδους; Blues Wire, ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα blues παγκοσμίως.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Αν και δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιώ... +1crocark wrote: Δεν έχει Blues Wire.
Αυθεντική Blues μπάντα. Άνετα μπορούν να συγκριθούν με άλλες διεθνούς φήμης. Τους είχα δει live πριν από καμιά δεκαριά χρόνια και ήταν φοβεροί.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
crocark wrote: Ήμουν κατά μια έννοια groupie.
... και συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά, κυρίες και κύριοι... :shock:
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...