To the Moon
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Τώρα πάντως υπάρχει κουτάτη έκδοση στο Play.com και στο amazon.co.uk.
www.play.com/Games/PC/4-/32101256/To-the...&urlrefer=search
www.amazon.co.uk/To-the-Moon-PC-DVD/dp/B...351812006&sr=8-1
Υπάρχει και ετοιμοπαράδοτο σε ελληνικό κατάστημα, αλλά δε συμφέρει, όπως συνήθως εν ελλάδι πωλείται πιο ακριβά.
www.gameexplorers.gr/item.php?id=6034778
Επίσης να σε ενημερώσω ότι το παιχνίδι έχει διάρκεια γύρω στις 4-5 ώρες βαριά. Όχι πως με πειράζει προσωπικά, απλώς το αναφέρω επειδή κάποιοι μπορεί να έχουν θέμα με τη διάρκειά του. Πάντως η έκδοση είναι της Lace Mamba οπότε ελπίζω (δεν το ξέρω όμως) να περιλαμβάνει και CD με το soundtrack.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Μωρέ το είδα και εγώ στο PC Master να το έχουνε διαφήμηση δεν βαριέσαι όπου το βρω το παίρνω πιοό φτηνό εννοείται
- sasa
- Moderator
-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."
- maladroid
- Templar Hunter
Ουσιαστικά δεν έχει σχεδόν καθόλου puzzles, με την έννοια ότι οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να προχωρήσει το παιχνίδι είναι αυτονόητες και προκύπτουν εξερευνώντας απλώς τους χώρους και ξετυλίγοντας την υπόθεση. Εντούτοις, το προτείνω δίχως δισταγμό γιατί το σενάριο, το γράψιμο και η συναισθηματική φόρτιση που πετυχαίνει αποζημιώνουν και με το παραπάνω.sasa wrote: Μου αρεσε πολυ η υποθεση και με τα σχολια ολονων, θα το ξεκινησω σιγουρα Δεν με χαλαει να μην εχει πολλα παζλς αν ολα τα υπολοιπα ειναι τοσο εξαιρετικα
Μόνο και μόνο εξαιτίας του αποφάσισα να αγοράσω πρόσφατα από το GOG το Richard & Alice που μου φάνηκε να έχει ανάλογο ύφος και gameplay (άλλος developer, βέβαια). Δεν το ξεκίνησα ακόμα αλλά αν πλησιάζει έστω και κατά τα 3/4 την εμπειρία του To The Moon, τότε χαλάλι.
No good deed goes unpunished
- Constantine_R
- Voodoo Priest
maladroid wrote: Μόνο και μόνο εξαιτίας του αποφάσισα να αγοράσω πρόσφατα από το GOG το Richard & Alice που μου φάνηκε να έχει ανάλογο ύφος και gameplay (άλλος developer, βέβαια)
Και εγώ έτσι την πάτησα...
Δεν είναι τόσο κακό και είναι πιο adventure από άποψη γρίφων (που στην πλειοψηφία τους όμως είναι ανούσιοι) αλλά καμιά σχέση με το ύφος του The Moon και ας αυτοδιαφημίζεται ως τέτοιο. Μια "σκληρή" ιστορία που χάνεται στα ερασιτεχνικά γραφικά και που δεν ξέρει και τι θέλει να πει τελικά. Δεν ξέρω ίσως και να το αδικώ... αν έβγαινε ως freeware σίγουρα θα το έκρινα λιγότερο αυστηρά.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- WickedMan
- Topic Author
- Tentacled Overlord
Καλή διασκέδαση
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- sasa
- Moderator
-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."