Secret Files 3

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Οκτ 2013 00:11 #40596 by giovanna
Secret Files 3 was created by giovanna
Από τις εταιρείες Deep Silver & Animation Arts.

Η Nina πίστευε ότι αυτή θα ήτανε η ωραιότερη στιγμή της ζωής της θα παντρευότανε τον Max αλλά δυστυχώς δεν ήτανε, μπροστά στα μάτια της δύο άγνωστοι απαγάγουνε τον αρραβωνιαστικό της τον Max και αυτός εξαφανίζεται, Η τελευταία κουβέντα του Max προς αυτήν είναι « Συγγνώμη που θα χάσουμε το γαμήλιο ταξίδι,» φράση που είναι μήνυμα για την Nina για το που θα πρέπει να εντάξει την έρευνα για να τον βρεί,

Κατά την διάρκεια του παιγνιδιού θα ταξιδέψετε σε διάφορα μέρη του κόσμου και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Άλλες φορές στα όνειρα της άλλες φορές στην πραγματική της ζωή, Η Νίνα πάντα μπροστά όλων των εποχών..

Τα μέρη που θα επισκεφτεί είναι:

Αλεξάνδρεια 48 Π.Χ., Βερολίνο Γερμανία, Potbelly Hill, Urfa Τουρκία, Φλωρεντία Ιταλία, San Francisco, Αλκατράζ, Cadiz Ισπανία, Σαντορίνη Ελλάδα, Cern στην Ελβετία, εάν κουραστήκατε με όλες αυτές τις διαδρομές δεν πειράζει κάντε κουράγιο το κορίτσι μας απλώς δεν παίζετε.

Κατά την διάρκεια της περιπέτειας θα συναντήσετε τον Αρχιμήδη και τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, χρονικά μπορεί να μην έχουνε σχέση αλλά όμως κάτι τους ενώνει..

Ποιοί είναι τελικά αυτοί η μυστηριώδεις Guardians τους οποίους η Nina συνάντησε στο προηγούμενο παιγνίδι το Tunguska, παιγνίδι για το οποίο συνέχεια θα γίνονται αναφορές.

Κουραστήκατε από όλα αυτά και εγώ. Όλα αυτά μαζί ήτανε πάρα μα πάρα πολλά, δεν ξέρω εάν πίστευαν η δημιουργοί του ότι βάζοντας τόσα πολλά διαφορετικά στοιχεία θα μας ιντριγκάρανε αλλά εγώ απλώς κουράστηκα, δηλαδή είναι σαν να θέλεις να φτιάξεις παστίτσιο και εκτός από τα κλασικά υλικά να πρέπει να βάλεις μέσα και άλλα υλικά που δεν έχουν καμία σχέση με την συνταγή.

Το κύριο μενού θα σας εκπλήξει με την πρωτοτυπία του. Το New Gαme ανοίγει όταν πατάς την μπάλα ποδοσφαίρου, το load game όταν κάνει κλικ επάνω στις μπύρες στο bar, options στο πάνελ, cinema στο screen, credits στο menu και έξοδος στο sign.

Κατά την διάρκεια του παιγνιδιού η κίνηση του ποντικιού πάνω σε ένα χαρακτήρα ή αντικείμενο σας δείχνει με δεξιό κλικ την ενέργεια και με αριστερό την περιγραφή.

Πατώντας το space bar ή τον μεγεθυντικό φακό που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας βλέπετε όλα τα αντικείμενα με τα οποία μπορείτε να κάνετε κάτι ή να βρείτε τις εξόδους από την οθόνη που βρίσκεσθε.

Όταν τελειώσετε το παιγνίδι θα έχετε στατιστικά στοιχεία για το παιγνίδι ακόμα και πόσες φορές πατήσατε το ποντίκι σας., και τι καταφέρατε στο τέλος και θα δείτε τι συνέβη σε όλους τους χαρακτήρες του παιγνιδιού

Τα γραφικά κινούνται σε ικανοποιητικό βαθμό χωρίς να φτάνουνε σε υψηλό επίπεδο.

Ο ήχος και η μουσική αρκετά καλή χωρίς όμως να σας απογειώσει.

Η ατμόσφαιρα του παιγνιδιού ήτανε υποτονική για τον απλούστατο λόγο ότι πάντα ήταν ολοφάνερο στο τι πρέπει να κάνεις για να πας παρακάτω. Εντύπωση μου έκανε ότι η Nina πολλές φορές βρέθηκε σε δύσκολη θέση δίπλα σε φρουρούς κ.λπ.,. και αυτοί ποτέ μα ποτέ δεν την βλέπανε τόσο αόρατη ήτανε. Αυτή βέβαια πάντα τους κατατρόπωνε. Και μια μικρή σκηνή action όπου έπρεπε να εξουδετερώσεις ένα μικρό ρομποντάκι με το δικό σου εάν ήτανε σωστά εξοπλισμένο δεν έδωσε καμία ώθηση στην δράση.

Το παιγνίδι θα τελειώσει σύμφωνα με αυτά που εσείς έχετε αποφασίσει σε δύο κομβικά σημεία του παιγνιδιού. Το παιγνίδι λέει ότι έχει 4 τέλη. Εγώ αυτό που είδα ήτανε μάλλον φτιαγμένα στα μέτρα μου.

Δείτε το αλλά μην περιμένετε να ζήσετε συγκλονιστικές στιγμές. Απλώς; Είναι ένα καλοφτιαγμένο παιγνίδι για καινούργιους παίκτες.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.