LEISURE SUIT LARRY RELOADED (ipad version)

• holdyourlight
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
02 Ιαν 2014 12:51 #41504 by holdyourlight
LEISURE SUIT LARRY RELOADED (ipad version) was created by holdyourlight

"Αχχχ Larry, Larry, Larry ποτέ δεν θα μάθεις" και εγώ δεν θα μάθω ποτέ γιατί ενώ ποτέ δεν με ενθουσίασε η εν λόγω σειρά, εξακολουθώ και ασχολούμαι με τον συμπαθέστατο Larry όποτε βρεθεί στον δρόμο μου. Δεν το μετάνιωσα όμως για τα 4,5€ (αν θυμάμαι καλά) που έδωσα στο Apple Store για την καλύτερη έκδοση του LEISURE SUIT LARRY IN THE LAND OF THE LOUNGE LIZZARDS (what??) του οποίου ο τίτλος ευφυέστατα συρρικνώθηκε απλά στο LEISURE SUIT LARRY RELOADED.

Εδώ ξεκινάει η μεγάλη βραδιά για τον Larry-ehhmm-Larry Leffer.

Sure, sure δεν υπάρχει αυτή η πιξελιασμένη νοσταλγία της Sierra σε αυτό το (2ο; 3ο;) Remake, όλα τα άλλα τα στοιχεία όμως που έκαναν αυτό το adventure πετυχημένο βρίσκονται εδώ και μάλιστα εμπλουτισμένα. Και εξηγώ:

1) Μα αυτός ο narrator έχει πια ένα σχόλιο για τα πάντα; Μα ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;; Πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Σπάνια ακούς το ίδιο σχόλιο δύο φορές ενώ τα περισσότερα από αυτά σε κάνουν να σκας τουλάχιστον ένα χαμόγελο.
2) Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά έχω την εντύπωση πως το Reloaded είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από το original. Υπάρχουν κάποιες τοποθεσίες που δεν τις θυμόμουν καθόλου, αλλά και πάλι... μπορεί να είναι ιδέα μου.
3) Γραφικά, ομορφότατα. Μουσική, all time classic. Παλαβοί Γρίφοι. Check. Toilet Humor. Check. Foxy Ladies. Check. It's all there.

Πάμε στα πλην :

1) Εντάξ', καλός χρυσός ο narrator, έχει το γέλιο του αλλά κάπου κουράζει με τον ίδιο χρωματισμό της φωνής του καθ' όλη την διάρκεια της Μεγάλης Νύχτας του Larry.
2) Point System. Seriously? Ποτέ δεν κατάλαβα το point system της Sierra. Τι θέση έχει σήμερα σε ένα σύγχρονο remake; Λίγο πριν το τέλος είχα 18100/50000 πόντους και σκεφτόμουν "Μα είναι δυνατόν να έχω χάσει ΤΟΣΑ πολλά;;" Και ξαφνικά με το που το τελειώνω φθάνω περίπου στους 48000 πόντους!! Ας μου εξηγήσει κάποιος το νόημα των πόντων.
3) Κάτι ακόμα που δεν μου πολυάρεσε στα adventures της Sierra είναι το interaction. Πολλά κλικ ρε παιδί μου για κάτι απλό. Όταν αυτά τα κλικ αντικαθιστώνται από taps στο ipad... τότε μιλάμε για σίγουρη κράμπα στον καρπό. Στην τελική, ας βγάζανε όλα τα υπόλοιπα interaction modes και ας αφήναν μόνο το... φερμουάρ. :P
4) Και κάτι τελευταίο, το γεγονός ότι για να κερδίσεις τα αρχικά φράγκα ώστε να κόβεις βόλτες με τον ταρίφα πρέπει να κάνεις συνεχώς save/load μπροστά από τα slot machines... ε..., δεν ήταν και ότι πιο ευχάριστο. Και εκεί που λες ότι μάζεψες μία μίνι περιουσία, τσουπ
Warning: Spoiler!

Το λοιπόν, τον ευχαριστήθηκα τον Larry τον Reloaded σας λέω και το προτείνω ανεπιφύλακτα όχι μόνο σε εσάς που δεν έχετε ιδέα τι εστί Larry (no-one?) αλλά και σε εσάς που το έχετε ξαναπαίξει στο παρελθόν γιατί αυτή εδώ η έκδοση είναι νομίζω η καλύτερη. Ελπίζω να κάνουν την ίδια καλή δουλειά και στα επόμενα remakes (αν υπάρχουν επόμενα), αν και τα originals 2,3 κλπ δεν μου άρεσαν αλλά... ποτέ δεν ξέρεις.

"Got my Wallet, got my breath-spray, and I'm filled with Vitamin-Larry. Come and get meee Ladies!!!"

Warning: Spoiler!

Η εξέλιξη της τελευταίας κατάκτησης του Larry από το 1987 έως σήμερα.

My Top 10:

1) Riven 2) Grim Fandango 3) URU 4) The Longest Journey 5) Schizm
6) Rhem 1-4 7) Riddle Of The Sphinx 8) Myst 9) The Secret Of Monkey Island 10) Sanitarium

... and my own adventure game: <!-- m --> somepeaceofmindgame.blogspot.gr <!-- m -->

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Ιαν 2014 13:43 #41509 by fijidreamer
Replied by fijidreamer on topic Re: LEISURE SUIT LARRY RELOADED (ipad version)
Παιζει σε PC εστω μεσω κανενος emulator?

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

More
02 Ιαν 2014 19:11 #41521 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: LEISURE SUIT LARRY RELOADED (ipad version)
@hold.....

Ο Larry χρυσό μου είναι θρησκεία ότι και να του κάνουνε παραμένει ο πιό cult ήρωας που έχει γίνει σε παιγνίδι 8)

More
02 Ιαν 2014 21:44 #41524 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: LEISURE SUIT LARRY RELOADED (ipad version)
Σεβασμός στον άνθρωπο που γαλούχησε γενιές και γενιές adventure games για αυτό και είμαστε όλοι μεγάλοι ερωτύλοι... μάθαμε από το δάσκαλο...

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
03 Ιαν 2014 12:21 #41542 by Elessar

Constantine_R wrote: Σεβασμός στον άνθρωπο που γαλούχησε γενιές και γενιές adventure games για αυτό και είμαστε όλοι μεγάλοι ερωτύλοι... μάθαμε από το δάσκαλο...

Δεν το λες και καλό αυτό :lol:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Stefan_holdyourlight
  • Stefan_holdyourlight's Avatar
  • Moderator
  • Moderator
More
04 Ιαν 2014 13:38 #41555 by Stefan_holdyourlight
Replied by Stefan_holdyourlight on topic Re: LEISURE SUIT LARRY RELOADED (ipad version)

fijidreamer wrote: Παιζει σε PC εστω μεσω κανενος emulator?

Μααα.... έχει βγει και για PC! Στην τσουχτερή τιμή των 19,95$.

www.replaygamesinc.com/store/index/produ...-suit-larry-reloaded

Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/

More
04 Ιαν 2014 15:42 #41557 by fijidreamer
Replied by fijidreamer on topic Re: LEISURE SUIT LARRY RELOADED (ipad version)
Τοσο πισω ειμαι ? :oops: :shock:

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

More
09 Φεβ 2014 16:58 #42071 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: LEISURE SUIT LARRY RELOADED (ipad version)
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη (στα Αγγλικά) του Al Lowe με θέμα το σεξ στα παιχνίδια.

Nothing happens unless first a dream...