Cognition - Full Season

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
24 Ιουν 2014 20:05 #43974 by giovanna
Cognition Episode 1: The Hangman was created by giovanna
Το τελείωσα και εγώ και τώρα συνεχίζω με τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Γνώση, κατανόηση ένα ταλέντο που έχει η πράκτορας του F.B.I. Erica Reed, που όταν ακουμπάει ένα αντικείμενο ή ένα άνθρωπο μπορεί να κατανοήσει τι έχει συμβεί πριν σε αυτόν και έτσι έχουμε μια ηρωίδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που βοηθάει την ατμόσφαιρα του παιγνιδιού να απογειώνεται.

Στην αρχή του παιγνιδιού δυσκολεύτηκα όπως και στο τέλος του γιατί είχε σκηνές action που για εμένα είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί αλλά τελικά τα κατάφερα. Σε κάποιο σημείο του παιγνιδιού που η Erika έχει αποκτήσει το ταλέντο συνδυάζοντας 3 πράγματα να επαναφέρει ένα αντικείμενο που υπήρχε στον χώρο αυτό, έχασα πάρα πολλές ώρες για να βρω τον συνδυασμό γιατί απλούστατα δεν έδεναν με τίποτα αυτά μεταξύ τους.
Warning: Spoiler!
Ε, όχι και έτσι είπαμε να έχουμε φαντασία αλλά όλα έχουνε τα όρια της λογικής, ακόμα και τώρα δεν κατάλαβα τι σχέση είχανε όλα αυτά μεταξύ τους.

Σε κάποια άλλη στιγμή που κίνησα την Erica, για να πάει στον υπολογιστή της αυτή πέταξε στον αέρα ( δεν κάνω πλάκα) και προσγειώθηκε όρθια πάνω στην καρέκλα.

Στο παιγνίδι είχα διαφορετικές προσεγγίσεις που θα μπορούσα να επιλέξω αλλά πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω εάν επηρέασε το παιγνίδι μου, και εάν θα είχα διαφορετικό τέλος γιατί το τέλος που είδα ήτανε ένα και μοναδικό.

Εξαιρετική μουσική.

Συνεχίζω το 2ο και θα δούμε πως θα εξελιχθούνε αυτές εάν και νομίζω ότι τόσα επεισόδια με την ίδια ηρωίδα είναι λίγο βαρετά :)

Δυστυχώς το δεύτερο επεισόδιο δεν μπόρεσα να το περατώσω γιατί μου κόλησε σε ένα σημείο και μετά απο άπειρες προσπάθειες να το ξεπεράσω δεν τα κατάφερα οπότε το έσβυσα και τώρα πάω για το τρίτο μέρος και ο Θεός βοηθός :(

Τελείωσα και το τρίτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι ήτανε το πιο διαδραστικό απο τα προηγούμενα αλλά και πάλι ή τέτοια μου πετούσε, δεν είναι κακό θα μπορούσε να είναι και η Mary Poppins :rolleyes:

Το τέταρτο επεισόδιο κόλλησε και αυτό και έτσι δεν μπόρεσα ποτέ να δω το τέλος της τετραλογίας, ας είναι :!:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
25 Ιουν 2014 11:02 #43976 by skywalker333
Replied by skywalker333 on topic Re: Cognition Episode 1: The Hangman
θεωρώ πως η κορύφωση γινεται στο 3ο ep και στο 4ο λίγο ξεφουσκώνει. ηθελε λίγο καλύτερο συμμάζεμα αλλα τ χτύπησε η episodic μορφή του. παρόλαυτα, ειναι ένα παρα πολύ ωραίο παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα κ ιστορία ;)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.