1954 ALCATRAZ

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
11 Δεκ 2014 19:46 #45360 by giovanna
1954 ALCATRAZ was created by giovanna
Το τελείωσα και εγώ τι να πω. Το είχα αρχίσει και έλεγα δεν μπορεί Αλκατράζ είναι αυτό φυλακές υψίστης ασφάλειας που από ότι γνώριζα κάποιος δύσκολα θα μπορούσε να αποδράσει και τι έχω εδώ τον Joe που έχει καταδικαστεί για ένοπλη ληστεία πηγαίνει στην φυλακή το σκάει από εκεί και έτσι βρίσκεται υπόδικος στο Αλκατράζ με την ποινή των 40 χρόνων (σαν πολύ δεν είναι?) και ετοιμάζεται να την κάνει από εκεί με την βοήθεια της γυναίκας του που παράλληλα αυτή προσπαθεί να βρει τα κλειδιά για να βρει τα κλεμμένα λεφτά από την ληστεία τους άντρα τής.

Είναι πολύ ωραίοι που χειρίζεσαι τους δύο αυτούς χαρακτήρες και παρά τα πάνω -κάτω, και ξανά πάνω κάτω στον χάρτη και ταυτόχρονα τις κινήσεις τού Joe στην φυλακή δεν αισθάνθηκα πουθενά ότι ήμουνα φυλακισμένος. μάλλον σαν κάτοικος ξενοδοχείου με μεγάλες προδιαγραφές. δεν φοβήθηκα πουθενά όλα πηγαίνανε ομαλά όταν εκεί που έπαιζα ξαφνικά βλέπω στην οθόνη μου τι? ένα Τ Ε Λ Ο Σ ούτε που κατάλαβα τι είχε συμβεί.

Ξενέρωτοι γρίφοι και χαλαρό σενάριο

Κρίμα γιατί σαν θέμα θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε ένα τέλειο παιγνίδι αλλά.... :oops:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Ιουν 2015 09:26 #46183 by Tmark
Replied by Tmark on topic 1954 ALCATRAZ
Το προτείνεις δηλαδή ή όχι? Το πήρα στο χτεσινό gog sale με 1 ευρώ, γιατί μου είχε τραβήξει την προσοχή εδώ και καιρό.

More
04 Ιουν 2015 16:13 #46184 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic 1954 ALCATRAZ
Hello.. :)
Αφού το πήρες 1 ευρώ και κακό να είναι... χωνεύεται... :lol:

Προσωπικά δεν το έχω δει ακόμα αλλά έχω ακούσει μέτρια πράγματα. Εκτός από την παρουσίαση της giovanna μπορείς να δεις και το review μας.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
04 Ιουν 2015 19:15 #46186 by giovanna
Replied by giovanna on topic 1954 ALCATRAZ
@Tmark όπως λέει και ο Constantine_ με ένα 1€ όλα τα υπομένεις και όλα τα περνάς :cheer:

More
05 Ιουν 2015 09:10 - 05 Ιουν 2015 09:11 #46188 by Tmark
Replied by Tmark on topic 1954 ALCATRAZ
Ναι ρε παιδιά απλά αν είναι κάτι τραγικό να μην κάτσω να φάω 5-10 ώρες να το τελειώσω και να ξεκινήσω κάτι άλλο, όπως Blackwell Unbound :P

Πάντως γενικά ακούω και έγω μέτρια πράγματα αλλά είναι και αρκετοί, από διάφορα steam reviews που διάβασα, που τους άρεσε πολύ.
Last edit: 05 Ιουν 2015 09:11 by Tmark. Reason: added something extra

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
05 Ιουν 2015 19:19 #46192 by giovanna
Replied by giovanna on topic 1954 ALCATRAZ
@Tmark

Σίγουρα δεν θα σου πάρει πάνω απο 5 ώρες όπως λες για να το τελειώσεις γιατί είναι πολύ μικρό σε διάρκεια. Παίξε κάτι άλλο και κάποια στιγμή να ασχοληθείς μαζί του, εξάλου το αγόρασες ;)