Broken Age, Act 1

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
24 Μαρ 2016 19:48 #47326 by giovanna
Broken Age, Act 1 was created by giovanna
Της εταιρείας Double Fine ένα παιγνίδι τρίτου προσώπου point and click.

Το τελείωσα επιτέλους μετά από πολύ καιρό γιατί με δυσκόλεψε αρκετά ο γρίφος αυτός που έπρεπε ένα σαν κομπιούτερ ανθρωπάκι να του αλλάζω τα καλώδια και να τα καλωδιώνω σύμφωνα με μερικές φωτογραφίες που ητανε διάσπαρτες στο παιγνίδι.

Μου άρεσε που είχα 2 ήρωες στο παιγνίδι την ορμητική Vella, και τον μαμμόθρεφτο Shay.

Μου αρέσανε τα γραφικά που ήτανε σαν παιδικές ζωγραφιές, η μουσική επένδυση εξαιρετική και τα voice over των ηρώων εκπληκτικά.

Αλλά παρόλα αυτά δεν με ιντρίγκαρε το παιγνίδι αισθανόμουνα ότι έπρεπε ο ένας να κάνει αυτό ο άλλος αυτό και δεν πολυκατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής, Η Vella θέλει να μείνει ζωντανή και να μην την θυσιάσουνε, ο Shay για μια φορά στην ζωή του να αποδείξει ότι δεν είναι μαμάκιας αλλά έχει την δικιά του προσωπικότητα με απώτερο σκοπό, αυτό δεν το κατάλαβα. Δεν έχω παίξει το act 2 για να δω πως εξελίσσεται η ιστορία αλλά με αυτό το παιγνίδι απλώς αισθάνθηκα να είμαι παγιδευμένη σε ένα παιγνίδι που έπρεπε να λύσω γρίφους για να το ονομάσουμε περιπέτεια :(

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.