(the) Pillars of the earth
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
28 Απρ 2019 16:26 - 29 Απρ 2019 23:41 #49270
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
(the) Pillars of the earth was created by crocark
Ως συνήθως, αναρωτιέμαι αν είναι adventure game ή ιντεράκτιβ κάτι. Νόβελ εν προκειμένω. Προς το παρόν καταλήγω ότι είναι παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου απαιτητικό σίγουρα άρα οριακά μπορώ να χαρακτηρίσω ως γρίφους έστω μέρος του γκειμπλέι. Είναι όμως άκρως ψυχαγωγικό το περιεχόμενο και κυλάει ταχύτατα. Κάποια ελάχιστα τεχνικά (εκπληξη). Τελειώνει και μου αφήνει ευχάριστη επίγευση. Την άλλη μέρα αναρωτιέμαι ποιος είναι ο αλήτης που κατάφερε να με κάνει να σκέφτομαι ακόμη αυτό που έφτιαξε, γιατί, περίεργο, έχει να συμβεί καιρό. Η Ντ. Δεν πάμε καλά. Ή αυτοί χαλάσανε κάπου στη διαδρομή ή εγώ ...
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους και όλες.
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους και όλες.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Last edit: 29 Απρ 2019 23:41 by crocark.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- skoros
- Banned
Less
More
07 Μάι 2019 16:38 #49273
by skoros
Replied by skoros on topic (the) Pillars of the earth
Τόσο καλό ε;
Το είχα στα υπ' όψιν αλλά ήμουν πεπεισμένος ότι πρόκειται για interactive novel.
Το είχα στα υπ' όψιν αλλά ήμουν πεπεισμένος ότι πρόκειται για interactive novel.
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
07 Μάι 2019 17:47 #49274
by crocark
Με αυστηρούς όρους είναι νόβελ. Αυτά τα λίγα που πρέπει να κάνεις ως βασικές δράσεις (για να προχωρήσει παρακάτω) στα λέει από μόνο του και μάλιστα φάτσα φόρα, θες δε θες. Απ' την άλλη έχει αρκετή μετακίνηση κι ένα υποτυπώδες ινβέντορυ που θυμίζει ελαφρώς παλιό/κλασικό adventure. Τέλος πάντων μερικά ψιλοπράγματα τα κάνεις όσο να πεις.
Οι αρετές του είναι σαφώς στην αφήγηση (πλοκή. διάλογοι) κι επειδή ούτε καν σ' αυτό είχα καλυφθεί στο παρελθόν, χάρηκα και δεν το κρύβω
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic (the) Pillars of the earth
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, ξαναλέω ότι μπορεί να χάλασα εγώ, έτσι;crocark wrote: Δεν πάμε καλά. Ή αυτοί χαλάσανε κάπου στη διαδρομή ή εγώ ...
Με αυστηρούς όρους είναι νόβελ. Αυτά τα λίγα που πρέπει να κάνεις ως βασικές δράσεις (για να προχωρήσει παρακάτω) στα λέει από μόνο του και μάλιστα φάτσα φόρα, θες δε θες. Απ' την άλλη έχει αρκετή μετακίνηση κι ένα υποτυπώδες ινβέντορυ που θυμίζει ελαφρώς παλιό/κλασικό adventure. Τέλος πάντων μερικά ψιλοπράγματα τα κάνεις όσο να πεις.
Οι αρετές του είναι σαφώς στην αφήγηση (πλοκή. διάλογοι) κι επειδή ούτε καν σ' αυτό είχα καλυφθεί στο παρελθόν, χάρηκα και δεν το κρύβω
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ