FOREVER WORLDS

• adreasnaxos
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
20 Ιαν 2005 15:41 #3544 by adreasnaxos
FOREVER WORLDS was created by adreasnaxos
FOREVER WORLDS
Adventure Πρώτου Προσώπου
Κατασκευαστής: Hexagon Entertainment / Κυκλοφορία: 2004

Οι άνθρωποι της Hexagon προσπάθησαν ν' αναβιώσουν το χιούμορ και τον σουρρεαλισμό του Zork και σ' ένα βαθμό τά κατάφεραν. Αν μη τι άλλο, προσπάθησαν, και μπράβο τους.

Για να κινήσεις εδώ το ασανσέρ, δεν θα χρειαστεί ν' ασχοληθείς μέ λεβιέδες και γεννήτριες, τά σοκολατάκια είναι αρκετά… Και για να μετακινήσεις τον βράχο θα πρέπει να σκεφτείς κάτι διαφορετικό από δυναμίτες, λοστούς, κλαριά κι όλα τά σχετικά…

Λίγοι θα το εκτιμήσουν, αλλά σίγουρα προσφέρεται για όσους έχουν κουραστεί από τις επαναλήψεις γερασμένων ιδεών.

Βαθμολογία: 4/5

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Ιαν 2005 18:23 #3551 by qrious
Replied by qrious on topic FOREVER WORLDS
για το συγκεκριμένο αν και δεν το έχω παίξει . (είναι το επόμενο που σκοπεύω να κάνω) έχω καλο προαίσθημα. και μονο το γεγονός ότι είναι πολύ 'περίεργο και ιδιόρρυθμο' όπως το χαρακτηρίζουν και μετά το θάβουν εμενα μου ακούγεται καλο.

• adreasnaxos
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
20 Ιαν 2005 18:51 #3554 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic FOREVER WORLDS

qrious wrote: είναι πολύ 'περίεργο και ιδιόρρυθμο' όπως το χαρακτηρίζουν και μετά το θάβουν εμενα μου ακούγεται καλο.

Γι' αυτό βάζω κι εγώ τό "λίγοι θά τό εκτιμήσουν" γιά νά είμαι καλυμμένος.
Εχει κάποια τεχνικά προβλήματα, στήν αρχή ξεπερνιόνται, αλλά μετά αναγκάστηκα νά τό αφήσω λίγο πρίν τό τέλος. Ισως νά φταίνε τά Windows'98 πού έχω εγώ. Patch πάντως δέν έχει κυκλοφορήσει (όχι ότι σημαίνει τίποτα, απλά τό αναφέρω).