ΕΡΕΒΟΣ
- adreasnaxos
- Topic Author
- Walker Survivor
21 Ιαν 2005 23:45 #3585
by adreasnaxos
ΕΡΕΒΟΣ was created by adreasnaxos
ΕΡΕΒΟΣ
Adventure Τρόμου Πρώτου Προσώπου
Κατασκευαστής: Νύξ / Κυκλοφορία: 2000
Η λανθασμένη κίνηση τού "Ερεβος" ήταν ότι κυκλοφόρησε από τίς Εκδόσεις τής Γενναδείου Σχολής, μια εταιρεία πού θέλει τουλάχιστον να θεωρείται Επαγγελματική, σε μια τιμή ίδια, αν όχι υψηλότερη, των αντίστοιχων ξένων παραγωγών. Αν είχε κυκλοφορήσει σαν Ανεξάρτητη Παραγωγή, όπως είναι και στην πραγματικότητα, η αντιμετώπισή του θα ήταν διαφορετική.
Το Ερεβος ξεκινάει με την βασική ιδέα του Gothos: να είναι ο ήρωας του παιχνιδιού Βρυκόλακας. Εκεί όμως σταματάει και κάθε άλλη ομοιότητα. Η δική τους παραλλαγή είναι σαφώς καλύτερη καί πολύ πιο δουλεμένη.
Για μια ερασιτεχνική, και μάλιστα ελληνική δουλειά, τό αποτέλεσμα δέν είναι καθόλου κακό. Τό κακό είναι ότι, πρίν από 2 χρόνια πού τό πήρα εγώ, πουλιόταν γύρω στά 40 ευρώ από τήν Γεννάδειο Σχολή.
Βαθμολογία: 2/5
Adventure Τρόμου Πρώτου Προσώπου
Κατασκευαστής: Νύξ / Κυκλοφορία: 2000
Η λανθασμένη κίνηση τού "Ερεβος" ήταν ότι κυκλοφόρησε από τίς Εκδόσεις τής Γενναδείου Σχολής, μια εταιρεία πού θέλει τουλάχιστον να θεωρείται Επαγγελματική, σε μια τιμή ίδια, αν όχι υψηλότερη, των αντίστοιχων ξένων παραγωγών. Αν είχε κυκλοφορήσει σαν Ανεξάρτητη Παραγωγή, όπως είναι και στην πραγματικότητα, η αντιμετώπισή του θα ήταν διαφορετική.
Το Ερεβος ξεκινάει με την βασική ιδέα του Gothos: να είναι ο ήρωας του παιχνιδιού Βρυκόλακας. Εκεί όμως σταματάει και κάθε άλλη ομοιότητα. Η δική τους παραλλαγή είναι σαφώς καλύτερη καί πολύ πιο δουλεμένη.
Για μια ερασιτεχνική, και μάλιστα ελληνική δουλειά, τό αποτέλεσμα δέν είναι καθόλου κακό. Τό κακό είναι ότι, πρίν από 2 χρόνια πού τό πήρα εγώ, πουλιόταν γύρω στά 40 ευρώ από τήν Γεννάδειο Σχολή.
Βαθμολογία: 2/5
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Visitor
22 Ιαν 2005 02:03 #3587
by
Replied by on topic ΕΡΕΒΟΣ
έχω ακούσει ότι παρουσίαζε και πάρα πολλά προβλήματα στη λειτουργία του, χωρίς να το έχω παίξει όμως
- adreasnaxos
- Topic Author
- Walker Survivor
22 Ιαν 2005 07:58 #3592
by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic ΕΡΕΒΟΣ
Οχι, κανένα. Τουλάχιστον μέ τά '98Β πούχω εγώ. Ενα τρύκ πού κάνει, κι ίσως αυτό νάχεις ακούσει, είναι νά μήν σ' αφήνει νά παίξεις άν δέν έχει νυχτώσει (υποτίθεται ότι είσαι βρυκόλακας πού κυκλοφορεί μόνον τή νύχτα). Αλλάζεις τήν ώρα στό κομπιούτερ καί παίζεις κανονικά.
- EmperorXIII
- Banned
Less
More
23 Ιαν 2005 03:21 #3624
by EmperorXIII
Einai ena xorto magiko........
Replied by EmperorXIII on topic ΕΡΕΒΟΣ
Kai na sou po to xeirotero na frikareis re file?? Prin peripou ena xrono, to xa petixei sto Papasotiriou ena ksexasmeno antitipo xomeno se alla parakmiaka, na kanei 5 euro!!!! Metaniosa pou den to pira, alla aptin alli to kouti den itane sfragismeno kai eixe mesa mono to CD tou paixnidiou...alla apo 40, 5 euro???
Einai ena xorto magiko........
- adreasnaxos
- Topic Author
- Walker Survivor
23 Ιαν 2005 05:16 #3625
by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic ΕΡΕΒΟΣ
Καί τό σφραγισμένο, μονο τό cd περιείχε. Ούτε κάν manual.