NEIGHBOURS FROM HELL I
- adreasnaxos
- Topic Author
- Walker Survivor
27 Ιαν 2005 11:08 #3769
by adreasnaxos
NEIGHBOURS FROM HELL I was created by adreasnaxos
NEIGHBOURS FROM HELL I
Cartoon Adventure Τρίτου Προσώπου
Κατασκευαστής: BigBen Interactive / Κυκλοφορία: 2003
Το παιχνίδι στηρίζεται κάτά βάση σε μια χιουμοριστική ιδέα platform, χρησιμοποιώντας γρίφους adventure.
Αυτό πού βλέπεις συνεχώς στην οθόνη σου, είναι η εσωτερική διαρρύθμιση δυό σπιτιών πού επικοινωνούν μεταξύ τους. Στο ένα μένεις εσύ και στο άλλο ο γείτονάς σου. Σκοπός σου είναι να του κάνεις διάφορα καψώνια, χρησιμοποιώντας τ' αντικείμενα πού μπορείς νά βρείς στά δωμάτια τών δυό σπιτιών. Οσο πιό πολύ θυμώσει μαζί σου, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις. Οταν χρησιμοποιήσεις όλες τίς παγίδες πού υπάρχουν, βαθμολογείσαι ανάλογα μέ τίς επιδόσεις σου καί προχωράς στήν επόμενη πίστα.
Εξυπνα φτιαγμένο, χιουμοριστικό, χρειάζεται βασικά ικανότητες στρατηγικής, καθώς ο γείτονας κινείται συνεχώς στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού κι εσύ πρέπει πρώτα να βρείς τι πλάκες μπορείς να τού σκαρώσεις, και μετά νά επιλέξεις τή χρονική στιγμή πού θά εφαρμόσεις τό σχέδιό σου ώστε νά μήν προφτάσει νά σέ δεί, γιατί τότε ξαναρχίζεις από τήν αρχή.
Μόνο για όσους θέλουν να περάσουν ένα-δύο διασκεδαστικά απογεύματα.
Βαθμολογία: 3/5
Cartoon Adventure Τρίτου Προσώπου
Κατασκευαστής: BigBen Interactive / Κυκλοφορία: 2003
Το παιχνίδι στηρίζεται κάτά βάση σε μια χιουμοριστική ιδέα platform, χρησιμοποιώντας γρίφους adventure.
Αυτό πού βλέπεις συνεχώς στην οθόνη σου, είναι η εσωτερική διαρρύθμιση δυό σπιτιών πού επικοινωνούν μεταξύ τους. Στο ένα μένεις εσύ και στο άλλο ο γείτονάς σου. Σκοπός σου είναι να του κάνεις διάφορα καψώνια, χρησιμοποιώντας τ' αντικείμενα πού μπορείς νά βρείς στά δωμάτια τών δυό σπιτιών. Οσο πιό πολύ θυμώσει μαζί σου, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις. Οταν χρησιμοποιήσεις όλες τίς παγίδες πού υπάρχουν, βαθμολογείσαι ανάλογα μέ τίς επιδόσεις σου καί προχωράς στήν επόμενη πίστα.
Εξυπνα φτιαγμένο, χιουμοριστικό, χρειάζεται βασικά ικανότητες στρατηγικής, καθώς ο γείτονας κινείται συνεχώς στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού κι εσύ πρέπει πρώτα να βρείς τι πλάκες μπορείς να τού σκαρώσεις, και μετά νά επιλέξεις τή χρονική στιγμή πού θά εφαρμόσεις τό σχέδιό σου ώστε νά μήν προφτάσει νά σέ δεί, γιατί τότε ξαναρχίζεις από τήν αρχή.
Μόνο για όσους θέλουν να περάσουν ένα-δύο διασκεδαστικά απογεύματα.
Βαθμολογία: 3/5
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
28 Ιαν 2005 15:42 #3791
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic NEIGHBOURS FROM HELL I
Συμφωνώ απόλυτα.
Δε ξέρω κατά πόσο πρόκειται πράγματι για adventure (εδώ βέβαια και το Larry θεωρείται adventure :shock: ), αλλά σίγουρα μπορεί να σε διασκεδάσει για κάμποσες ώρες.
Δε ξέρω κατά πόσο πρόκειται πράγματι για adventure (εδώ βέβαια και το Larry θεωρείται adventure :shock: ), αλλά σίγουρα μπορεί να σε διασκεδάσει για κάμποσες ώρες.
- Stefan_holdyourlight
- Moderator
17 Μαρ 2014 22:16 #42699
by Stefan_holdyourlight
Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/
Replied by Stefan_holdyourlight on topic Re: NEIGHBOURS FROM HELL I
Πέτυχα το "review" μπροστά μου και είπα να το ξεθάψω (και να γίνω αποδέκτης σχολίων του στυλ "Νέο Βραβείο ΑΑ παλαιότερου ξεθάματος ever").
Ε ναι λοιπόν, έκαψα και εγώ αρκετά απογεύματα προσπαθώντας να πετύχω το 100% των "Achievements" τόσο του Neighbours 1 όσο και του 2. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό Platform Puzzle Adventure που το συστήνω ανεπιφύλακτα όχι μόνο για τους... γρίφους του, αλλά και για το χιούμορ του!
Ε ναι λοιπόν, έκαψα και εγώ αρκετά απογεύματα προσπαθώντας να πετύχω το 100% των "Achievements" τόσο του Neighbours 1 όσο και του 2. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό Platform Puzzle Adventure που το συστήνω ανεπιφύλακτα όχι μόνο για τους... γρίφους του, αλλά και για το χιούμορ του!
Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
17 Μαρ 2014 22:53 #42701
by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: NEIGHBOURS FROM HELL I
Ααχ... αυτές οι ανασκαφές προπολεμικών posts είναι ανεκτίμητες. Παραβλέπω τα νευράκια που (προφανώς) είχα με το Larry (ούτε που θυμάμαι), και γελάω μέχρι δακρύων που κάποιος άλλος χαρακτηρίζει adventure subgenre ένα παιχνίδι που εγώ αμφισβητώ πως είναι adventure. Ωρίμασα πολύ από τότε, νοιώθω περήφανη.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Less
More
17 Μαρ 2014 23:12 #42704
by Constantine_R
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Replied by Constantine_R on topic Re: NEIGHBOURS FROM HELL I
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
17 Μαρ 2014 23:17 #42705
by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: NEIGHBOURS FROM HELL I
Ίσως, δε θυμάμαι τίποτα. Το συγκεκριμένο Larry το έκραζα, πάντως. Οπότε είναι πολύ πιθανό να είχα ακόμη νευράκια με αυτό. Αντίθετα με το Neighbours θυμάμαι πως είχα διασκεδάσει.