DRACULA II: THE LAST SANCTUARY

• adreasnaxos
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
29 Ιαν 2005 06:14 #3816 by adreasnaxos
DRACULA II: THE LAST SANCTUARY was created by adreasnaxos
DRACULA II: THE LAST SANCTUARY
Adventure Τρόμου Πρώτου Προσώπου
Κατασκευαστής: Modem Games / Κυκλοφορία: 2001

Το Dracula II ξεκινάει από το σημείο πού σταμάτησε το Dracula I. Εγκατεστημένος πλέον στο Λονδίνο, συνειδητοποιείς ότι η καταστροφή του Dracula για πάντα, είναι κι ο μοναδικός τρόπος για να γλυτώσεις την Mina από την επιρροή του. Τήν ίδια ώρα κι ο Dracula καταστρώνει τά δικά του σχέδια γιά τήν γυναίκα σου...

Όλα τά προτερήματα του I υπάρχουν κι εδώ. Κι ενισχύονται ακόμα περισσότερο από την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και τον αποδεκτό βαθμό δυσκολίας του.

Βαθμολογία: 4/5

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Ιαν 2005 13:56 #3853 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic DRACULA II: THE LAST SANCTUARY
Θεωρώντας το ισάξιο του Ι (για τους λόγους που είπαμε εκεί, να μην επαναλαμβανόμαστε): 3,5/5

Nothing happens unless first a dream...

More
01 Απρ 2012 16:03 #36601 by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Re: DRACULA II: THE LAST SANCTUARY
Επιτέλους το βρήκα και εγώ και το ξεκίνησα. Φαίνεται με πολύ καλές προδιαγραφές και απ' ότι καταλαβαίνω μπορείς και να πεθάνεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι το οποίο το κάνει πιο συναρπαστικό :D. Το μόνο κακό του είναι ότι είναι δύσχρηστο αρκετά και με δυσκολεύει στον χειρισμό του :(

More
01 Απρ 2012 18:21 #36604 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Re: DRACULA II: THE LAST SANCTUARY
Αν το έψαχνες εδώ και καιρό, φίλε μου, γιατί δεν έβαλες μια αγγελία τύπου "ζητείται" στο site; Το "Dracula II" υπάρχει μεταχειρισμένο εδώ και 3-4 μήνες στo Public του εμπορικού κέντρου Med. Cosmos της Θεσσαλονίκης με μόνον 5 Ευρώ. Θα μπορούσα ευχαρίστως να το είχα αγοράσει για λογαριασμό σου και να σου το έστελνα ταχυδρομικώς όπου μένεις.

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
01 Απρ 2012 18:40 #36606 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: DRACULA II: THE LAST SANCTUARY
Επίσης μπορείτε να βρείτε όλη την τριλογία στα 10-15 ευρώ περίπου στα γνωστά on-line μαγαζιά.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
02 Απρ 2012 15:04 #36634 by ikarus260
Ναι μόνο που εγώ δεν το αγόρασα, μου το δώσανε :D. Τεσπα, εν τούτοις έχω κολλήσει σε ένα σημείο και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω φτάσει σε ένα σημείο με κάτι ποντίκια στους υπονόμους και πρέπει με κάποιο τρόπο να τα σκοτώσω. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα ραντάρ που έχω πάρει, αλλά πως το χρησιμοποιούμε βρε παιδιά αυτό? το έψαξα πόση ώρα, αλλά τπτ. Σας ευχαριστώ

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
03 Απρ 2012 13:00 #36649 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Re: DRACULA II: THE LAST SANCTUARY
Από το GamesOver.com ( www.gamesover.com/walkthroughs/Dracula%202.htm ), μιας και έχουν περάσει τόσα χρόνια που δεν θυμάμαι... :)

Warning: Spoiler!

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
03 Απρ 2012 13:46 #36657 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: DRACULA II: THE LAST SANCTUARY
Φίλε akarasimos μια μικρή χάρη. Καλά έκανες και έβαλες τη λύση αλλά θα ήταν καλύτερο να την έβαζες σε spoiler. Προσωπικά είναι ένα παιχνίδι που το έχω στα σκαριά να το παίξω και δεν θα ήθελα να δω τι γίνεται τουλάχιστον πριν κολλήσω... :lol:
Τουλάχιστον είναι στα Αγγλικά και δεν πρόλαβα να καταλάβω κάτι... :lol:
Φιλικά πάντα έτσι; :wink:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
04 Απρ 2012 01:08 #36691 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Re: DRACULA II: THE LAST SANCTUARY

Constantine_R wrote: Φίλε akarasimos μια μικρή χάρη. Καλά έκανες και έβαλες τη λύση αλλά θα ήταν καλύτερο να την έβαζες σε spoiler. Προσωπικά είναι ένα παιχνίδι που το έχω στα σκαριά να το παίξω και δεν θα ήθελα να δω τι γίνεται τουλάχιστον πριν κολλήσω... :lol:
Τουλάχιστον είναι στα Αγγλικά και δεν πρόλαβα να καταλάβω κάτι... :lol:
Φιλικά πάντα έτσι; :wink:

Sorry... Έχει τα χίλια δίκια... Μου ξέφυγε. Δεν θα επαναληφθεί. Παρεμπιπτόντως υπάρχει αυτή την περίοδο σε πολύ καλή προσφορά (9 ευρώ) όλη η τριλογία στα γνωστά online καταστήματα του εξωτερικού (μην προμοτάρουμε κιόλας)...

Θανάσης

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
06 Απρ 2012 03:45 #36726 by ikarus260
Τελικά κατάφερα και το πέρασα χωρίς να δω τη λύση. Τώρα είμαι σχεδόν προς το τέλος (πιστεύω δλδ), στο κάστρο του δράκουλα και είναι να κατέβω κάτι σκαλοπάτια. Αλλά μου φαίνεται πρέπει να τα κατέβω με κάποια σειρά, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Είδωμεν!!

More
03 Φεβ 2015 09:47 #45618 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: DRACULA II: THE LAST SANCTUARY
Μόλις το τελείωσα. Με εκνεύρισε όσο δεν πάει. Ενώ είναι ατμοσφαιρικό και μου άρεσε γενικά η ιστορία, τελικά ο κακός χειρισμός, το ανελέητο pixel hunting και ο κακός χειρισμός (ναι ξανά) μου χάλασαν όλη την διασκέδαση. Στο τέλος ειδικά με τα νεύρα κρόσια πλέον το walkthrough ήταν μονίμως ανοικτό για να ξεμπερδεύω. Δεν θα το ξαναέπαιζα που να με πλήρωναν! 5/10

Επίσης πως εξηγείται ότι ο Δράκουλας έχει άπειρες ευκαιρίες να σε κάνει κομματάκια και δεν το κάνει;

Υ.Γ. Το πρώτο μου άρεσε πολύ περισσότερο. Για να δούμε και το Path Of The Dragon τι θα λέει.

Tex Murphy is back!