RIDDLE OF MASTER LU

More
04 Φεβ 2005 13:55 #3958 by panagios
RIDDLE OF MASTER LU was created by panagios
περιέργως πως, εμένα αυτό το παιχνίδι κάτι μου έκανε. και λέω περιέργως διότι, αν κάποιος ακούσει τις φωνές των πρωταγωνιστών θα πιστέψει ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το τί συμβαίνει γύρω τους. πρέπει να είναι ότι πιο μπλαζέ έχει δημιουργηθεί ποτέ στο είδος του. Τα γραφικά με είχαν ενθουσιάσει για την εποχή τους και πιστεύω ότι ακόμα και σήμερα μπορούν να σταθούν στο ύψος τους, η ιστορία είχε το ενδιαφέρον της και προσθέστε και κάποιους συμπαθητικούς γρίφους (όχι δύσκολους αλλά μέσα στο πνεύμα του παιχνιδιού πάντα) και έχετε ένα συμπαθητικό παιχνίδι που θα σας διασκεδάσει.

all time classic σκηνή αυτή με τους περιστρεφόμενους κυλίνδρους προς το τέλος.

βαθμολογία 5,85/10 (πολύ καλός βαθμός για παιχνίδι τέτοιας παλαιότητας)

Αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος μαζί του για να δει οτι δεν χρειάζονται τρελλά μπάτζετ για να δημιουργήσει κάποια εταιρεία.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Φεβ 2005 13:59 #3959 by Elessar
Replied by Elessar on topic RIDDLE OF MASTER LU
Γιατί λες "πολύ καλός βαθμός για παιχνίδι τέτοιας παλαιότητας";
Και το Day of the Tentacle, για παράδειγμα, είναι παμπάλαιο (1993) αλλά βάζει κάτω πολλές σύγχρονες παραγωγές...

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
04 Φεβ 2005 14:18 #3961 by panagios
Replied by panagios on topic RIDDLE OF MASTER LU
δεν εχεις άδικο, αλλά 1)δεν είναι εφάμιλο του DOTT 2) κάποια στοιχεία του έχουν ξεπεραστεί. προσωπική άποψη πάντα

More
04 Φεβ 2005 19:20 #3979 by Elessar
Replied by Elessar on topic RIDDLE OF MASTER LU
Ναι, η διαφωνία μου έγκειται στο ότι νόμισα ότι εννοούσες ότι οι παλιοί τίτλοι δεν αντέχουν την σύγκριση με τις καινούργιες παραγωγές, κάτι που σαφώς δεν ισχύει.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
04 Φεβ 2005 19:49 #3986 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic RIDDLE OF MASTER LU
...

• Visitor
  • Visitor
05 Φεβ 2005 01:22 #3994 by
Replied by on topic RIDDLE OF MASTER LU
Το μόνο μέχρι στιγμής παιχνίδι που μ' έχει κάνει να το παρατήσω λόγω σπασίματος νεύρων. Και μάλιστα όχι σε σημείο που περιελάμβανε κάποιο δυσνόητο puzzle. Κάπου έπρεπε να περάσεις ένα φράχτη/τείχος/δεν θυμάμαι ακριβώς και ήταν κάποιος που σε έπαιρνε συνεχώς από πίσω και όποτε πήγαινες να κάνεις κάτι φώναζε "Police!! Thief!!" και γινόταν auto-load από λίγο πιο πριν............. Έλεοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς και μόνο που το θυμάμαι μου ανάβουν τα λαμπάκια :p :p