FULL THROTTLE

• adreasnaxos
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
20 Φεβ 2005 19:52 #4354 by adreasnaxos
FULL THROTTLE was created by adreasnaxos
...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Φεβ 2005 20:03 #4355 by Nuclear
Replied by Nuclear on topic FULL THROTTLE
What the FUCK are you talking about ?!
Μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι;

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
20 Φεβ 2005 20:05 #4356 by aiRness
Replied by aiRness on topic FULL THROTTLE
"Whenever I smell asphault I think of Maureen..." - Ben Whatsisname

Απλά εκπληκτικό adventure και ένα από τα αγαπημένα μου. Για άλλη μια φορά ο Tim Schafer δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα και ο Roy Conrad δίνει την φωνή του σε έναν αξέχαστο χαρακτήρα στην ιστορία των adventures (Ben Whatsisname). Τα καλύτερα απλά sequences που έχω δει ποτέ σε adventure και τονίζω απίστευτη ατμόσφαιρα. Το φουτουριστικό-φανταστικό περιβάλλον και το βάθος διάφορων 'μύθων' (βλ. Pocahuga Gorge, δεν θυμάμαι ακριβώς spelling), δείχνουν και το βάθος της ιστορίας. Arcade στοιχεία που για την εποχή ώθησαν το είδος και ήταν μια προτοτυπία τότε (χωρίς καμία δυσκολία ξεπερνιούνται), αν και μερικά απαιτούν και την σκέψη για να βρεθεί το κρυσφήγετο μιας συμμορίας (παρακάτω δεν έχει, spoiler). Τέλος να σημειώσω και το -ότι έπρεπε- soundtrack από τους Gone Jackals.

Μπράβο στον Tim Schafer για ακόμα μια φορά που δημιούργησε κάτι προτότυπο με εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Βαθμολογιά; ΧΑ :)

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
20 Φεβ 2005 20:11 #4358 by qrious
Replied by qrious on topic FULL THROTTLE
4.5/5
Παρα πολύ καλο adventure όπως άλλωστε και τα περισσότερα τις lucas εκείνη την εποχή. Ο πρωταγωνιστής του έχει γίνει μύθος πλέον.

More
20 Φεβ 2005 21:10 #4362 by Atrus
Replied by Atrus on topic FULL THROTTLE
Με λίγα λόγια, είναι το adventure που έχω ξαναπαίξει πιο πολλές φορές από οποιοδήποτε άλλο. Μπορεί να μην είναι η επιτομή των adventures, μπορεί να είναι μικρό, αλλά το γουστάρω απίστευτα, ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Απίστευτος Ben, φοβερά animations, συμπαθητικοί γρίφοι και πάνω από όλα Η ατμόσφαιρα.

Βαθμολογία : 5/5

Viva la Revolucion!

More
20 Φεβ 2005 22:15 #4365 by Elessar
Replied by Elessar on topic FULL THROTTLE
Το έχω πει και αλλού, το μόνο που με ενοχλεί είναι η μικρή του διάρκεια.

4,5/5

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
20 Φεβ 2005 22:24 #4366 by aiRness
Είναι το μόνο του έλαττωμα Elessar.

More
21 Φεβ 2005 16:41 #4376 by Atrus
Αφού η πλειοψηφία συμφωνεί για το adventure, δεν βγάζετε σιγά σιγά το ερωτηματικό δίπλα στο link του Full Throttle και να το αντικαταστήσετε με thumb up? Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος αξιοκρατικός (και δημοκρατικός) τρόπος για να το κάνουμε αυτό, που και να υπάρχει (χλωμό το βλέπω) ας αξιωθεί κάποιος να μας τον πει, ή καλύτερα να τον αναρτήσει στα posts.

Viva la Revolucion!

More
21 Φεβ 2005 16:43 #4377 by aiRness
Συζητήσεις να γίνονται...Τα σύμβολα και οι αριθμοί μπερδεύουν περισσότερο τον αναγνώστη.

More
21 Φεβ 2005 16:46 #4378 by Atrus

aiRness wrote: Συζητήσεις να γίνονται...Τα σύμβολα και οι αριθμοί μπερδεύουν περισσότερο τον αναγνώστη.

Δεν διαφωνώ. Αν είναι να τα κρατήσουμε πάντως, ας το κάνουμε σωστά.

Viva la Revolucion!

More
21 Φεβ 2005 16:52 #4380 by aiRness
Αυτό ακριβώς. Αν και εγώ δεν τα δίνω τόσο σημασία σίγουρα πρέπει εφόσον υπάρχουν να μην μπερδεύουν τους άλλους αναγνώστες, αν και με τις συζητήσεις βγάζεις καλύτερα συμπεράσματα. Anyway, enough said...

More
21 Φεβ 2005 19:57 #4383 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic FULL THROTTLE
Κρατήστε το ερωτηματικό please! Αν και κανονικά δεν το έχω ολοκληρώσει και συνήθως δε μ αρέσει να εκφέρω άποψη σε τέτοιες περιπτώσεις... εδώ θα το κάνω για να υποστηριχτεί και η "άλλη άποψη"

Και μόνο το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν κατάφερε να με κάνει να θέλω οπωσδήποτε να δω το τέλος του, για μένα λέει πολλά... Δεν θυμάμαι ακριβώς για ποιον λόγο το είχα σταματήσει αλλά το θέμα είναι ότι μετά δεν είχα καμία απολύτως όρεξη να το συνεχίσω. (ναι, νομίζω είχα παίξει "κάμποσο". αν θυμάμαι καλά ήμουν έξω από ένα... γήπεδο ( ;;; ) ). Το action κομμάτι με τις μηχανές με κούρασε προσωπικά ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Είχα σπάσει τα νεύρα μου, ξανά και ξανά και ξανά και αν και είχα δει κάπου ότι υπάρχει cheat για να το αποφύγεις, απλά τα cheats δεν είναι στο στυλ μου ;) .

Για την ιστορία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν την έχω δει όλη (αν και επαναλαμβάνω.. δεν κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον..). Η ατμόσφαιρα, μέχρι τη στιγμή που α αγαπητός Ben ανέβηκε για τα καλά μηχανή και άρχισε το ξυλίκι, ήταν αρκετά καλή. Οι γρίφοι μέχρι το ίδιο ακριβώς σημείο μου άρεσαν. Στο συν και οι διάλογοι που θυμάμαι μου είχαν κάνει εντύπωση ως ιδιαίτερα έξυπνοι ανά σημεία. Αυτά...

Η επιτυχία και η φήμη του εν λόγω παιχνιδιού πιστεύω ήταν σε μεγάλο βαθμό η persona ονόματι Ben, που λόγω της ιδιαιτερότητάς του τον έκανε να ξεχωρίζει εύκολα ανάμεσα σε άλλους ήρωες adventures.

Ο μόνος λόγος που θα το ξαναέπαιζα κάποια στιγμή είναι η μεγάλη φήμη και αποδοχή του από μεγάλο μέρος του κοινού αυτού του είδους. Εμένα πάντως, για όσο είδα... δεν με έπεισε και τόσο...

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

• adreasnaxos
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
21 Φεβ 2005 20:58 #4384 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic FULL THROTTLE

Atrus wrote: Αφού η πλειοψηφία συμφωνεί για το adventure, δεν βγάζετε σιγά σιγά το ερωτηματικό δίπλα στο link του Full Throttle και να το αντικαταστήσετε με thumb up? Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος αξιοκρατικός (και δημοκρατικός) τρόπος για να το κάνουμε αυτό, που και να υπάρχει (χλωμό το βλέπω) ας αξιωθεί κάποιος να μας τον πει, ή καλύτερα να τον αναρτήσει στα posts.

Eχει ήδη γραφτεί κι αναφέρεται επί μονίμου βάσεως στόν Κατάλογο τών MiniReviews ότι τό σύστημα δουλεύει μέ βάση τήν ομοφωνία (πού πραγματικά σημαίνει κάτι) κι όχι τήν πλειοψηφία (πού δέν σημαίνει τίποτα).

More
21 Φεβ 2005 21:16 #4386 by Atrus

Eχει ήδη γραφτεί κι αναφέρεται επί μονίμου βάσεως στόν Κατάλογο τών MiniReviews ότι τό σύστημα δουλεύει μέ βάση τήν ομοφωνία (πού πραγματικά σημαίνει κάτι) κι όχι τήν πλειοψηφία (πού δέν σημαίνει τίποτα).

Οκ πάσο, δεν το είχα δει. Διαφωνώ ωστόσο.

Φίλε Ανδρέα, από αρχαιοτάτων χρόνων διαπιστώθηκε ότι το σύστημα της ομοφωνίας δεν είναι λειτουργικό και προτιμήθηκε αυτό της πλειοψηφίας. Το ότι είμαστε 3 και ο κούκος στο site, μας διευκολύνει να συμφωνούμε ομόφωνα σε κάποια πράγματα, υπό άλλες συνθήκες θα έβλεπες παντού ερωτηματικά = άχρηστο το σύστημα. Γνώμη μου είναι αν θέλετε να το συνεχίσουμε αυτό, να εφαρμόσουμε σύστημα βαθμολογίας - επιλέγοντας βαθμούς σε μια κλίμακα (όπως τις ψηφοφορίες), αλλιώς δεν έχει νόημα.

Πλειοψηφία των 1,2: Thumb Down, Πλειοψηφία των 3:Ερωτηματικό, Πλειοψηφία των 4,5: Thumb Up

Ρίχνω την πρόταση και σταματώ εδώ.

Viva la Revolucion!

More
21 Φεβ 2005 22:13 #4388 by aiRness
Καλά :) εγώ θα πω για 5η ή 6η φορά ότι άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά και πρέπει να επικεντρωνόμαστε στις συζητήσεις. Αλλά εφόσον έχει διαλεχτεί αυτό το σύστημα, προφανώς η ομοφωνία δεν λέει τίποτα και φυσικά δεν είναι καλό κατά την γνώμη μου να υπάρχει πάντα γιατι δεν βγαίνουν έτσι λογικά συμπεράσματα. Συμφώνω με τον Atrus.

Χμμμ...Η πρότασή σου για 1-5 με βρίσκει σύμφωνο μπορώ να πω. Θα το σκεφτώ και λίγο παραπάνω αν αλλάξει κάτι θα το postαρω. Προς το παρόν εγώ συμφωνώ. Ας 'ακουστούν' και άλλες απόψεις.