FULL THROTTLE
- adreasnaxos
- Topic Author
- Walker Survivor
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Nuclear
- Moderator
Μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι;
Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker
- aiRness
- Platinum Member
Απλά εκπληκτικό adventure και ένα από τα αγαπημένα μου. Για άλλη μια φορά ο Tim Schafer δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα και ο Roy Conrad δίνει την φωνή του σε έναν αξέχαστο χαρακτήρα στην ιστορία των adventures (Ben Whatsisname). Τα καλύτερα απλά sequences που έχω δει ποτέ σε adventure και τονίζω απίστευτη ατμόσφαιρα. Το φουτουριστικό-φανταστικό περιβάλλον και το βάθος διάφορων 'μύθων' (βλ. Pocahuga Gorge, δεν θυμάμαι ακριβώς spelling), δείχνουν και το βάθος της ιστορίας. Arcade στοιχεία που για την εποχή ώθησαν το είδος και ήταν μια προτοτυπία τότε (χωρίς καμία δυσκολία ξεπερνιούνται), αν και μερικά απαιτούν και την σκέψη για να βρεθεί το κρυσφήγετο μιας συμμορίας (παρακάτω δεν έχει, spoiler). Τέλος να σημειώσω και το -ότι έπρεπε- soundtrack από τους Gone Jackals.
Μπράβο στον Tim Schafer για ακόμα μια φορά που δημιούργησε κάτι προτότυπο με εκπληκτική ατμόσφαιρα.
Βαθμολογιά; ΧΑ
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- qrious
- Yahvo
Παρα πολύ καλο adventure όπως άλλωστε και τα περισσότερα τις lucas εκείνη την εποχή. Ο πρωταγωνιστής του έχει γίνει μύθος πλέον.
- Atrus
- Spammer
Βαθμολογία : 5/5
Viva la Revolucion!
- Elessar
- Team
4,5/5
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- aiRness
- Platinum Member
- Atrus
- Spammer
Viva la Revolucion!
- aiRness
- Platinum Member
- Atrus
- Spammer
aiRness wrote: Συζητήσεις να γίνονται...Τα σύμβολα και οι αριθμοί μπερδεύουν περισσότερο τον αναγνώστη.
Δεν διαφωνώ. Αν είναι να τα κρατήσουμε πάντως, ας το κάνουμε σωστά.
Viva la Revolucion!
- aiRness
- Platinum Member
- Stknightmare
- Moderator
Και μόνο το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν κατάφερε να με κάνει να θέλω οπωσδήποτε να δω το τέλος του, για μένα λέει πολλά... Δεν θυμάμαι ακριβώς για ποιον λόγο το είχα σταματήσει αλλά το θέμα είναι ότι μετά δεν είχα καμία απολύτως όρεξη να το συνεχίσω. (ναι, νομίζω είχα παίξει "κάμποσο". αν θυμάμαι καλά ήμουν έξω από ένα... γήπεδο ( ;;; ) ). Το action κομμάτι με τις μηχανές με κούρασε προσωπικά ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Είχα σπάσει τα νεύρα μου, ξανά και ξανά και ξανά και αν και είχα δει κάπου ότι υπάρχει cheat για να το αποφύγεις, απλά τα cheats δεν είναι στο στυλ μου .
Για την ιστορία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν την έχω δει όλη (αν και επαναλαμβάνω.. δεν κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον..). Η ατμόσφαιρα, μέχρι τη στιγμή που α αγαπητός Ben ανέβηκε για τα καλά μηχανή και άρχισε το ξυλίκι, ήταν αρκετά καλή. Οι γρίφοι μέχρι το ίδιο ακριβώς σημείο μου άρεσαν. Στο συν και οι διάλογοι που θυμάμαι μου είχαν κάνει εντύπωση ως ιδιαίτερα έξυπνοι ανά σημεία. Αυτά...
Η επιτυχία και η φήμη του εν λόγω παιχνιδιού πιστεύω ήταν σε μεγάλο βαθμό η persona ονόματι Ben, που λόγω της ιδιαιτερότητάς του τον έκανε να ξεχωρίζει εύκολα ανάμεσα σε άλλους ήρωες adventures.
Ο μόνος λόγος που θα το ξαναέπαιζα κάποια στιγμή είναι η μεγάλη φήμη και αποδοχή του από μεγάλο μέρος του κοινού αυτού του είδους. Εμένα πάντως, για όσο είδα... δεν με έπεισε και τόσο...
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- adreasnaxos
- Topic Author
- Walker Survivor
Eχει ήδη γραφτεί κι αναφέρεται επί μονίμου βάσεως στόν Κατάλογο τών MiniReviews ότι τό σύστημα δουλεύει μέ βάση τήν ομοφωνία (πού πραγματικά σημαίνει κάτι) κι όχι τήν πλειοψηφία (πού δέν σημαίνει τίποτα).Atrus wrote: Αφού η πλειοψηφία συμφωνεί για το adventure, δεν βγάζετε σιγά σιγά το ερωτηματικό δίπλα στο link του Full Throttle και να το αντικαταστήσετε με thumb up? Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος αξιοκρατικός (και δημοκρατικός) τρόπος για να το κάνουμε αυτό, που και να υπάρχει (χλωμό το βλέπω) ας αξιωθεί κάποιος να μας τον πει, ή καλύτερα να τον αναρτήσει στα posts.
- Atrus
- Spammer
Eχει ήδη γραφτεί κι αναφέρεται επί μονίμου βάσεως στόν Κατάλογο τών MiniReviews ότι τό σύστημα δουλεύει μέ βάση τήν ομοφωνία (πού πραγματικά σημαίνει κάτι) κι όχι τήν πλειοψηφία (πού δέν σημαίνει τίποτα).
Οκ πάσο, δεν το είχα δει. Διαφωνώ ωστόσο.
Φίλε Ανδρέα, από αρχαιοτάτων χρόνων διαπιστώθηκε ότι το σύστημα της ομοφωνίας δεν είναι λειτουργικό και προτιμήθηκε αυτό της πλειοψηφίας. Το ότι είμαστε 3 και ο κούκος στο site, μας διευκολύνει να συμφωνούμε ομόφωνα σε κάποια πράγματα, υπό άλλες συνθήκες θα έβλεπες παντού ερωτηματικά = άχρηστο το σύστημα. Γνώμη μου είναι αν θέλετε να το συνεχίσουμε αυτό, να εφαρμόσουμε σύστημα βαθμολογίας - επιλέγοντας βαθμούς σε μια κλίμακα (όπως τις ψηφοφορίες), αλλιώς δεν έχει νόημα.
Πλειοψηφία των 1,2: Thumb Down, Πλειοψηφία των 3:Ερωτηματικό, Πλειοψηφία των 4,5: Thumb Up
Ρίχνω την πρόταση και σταματώ εδώ.
Viva la Revolucion!
- aiRness
- Platinum Member
Χμμμ...Η πρότασή σου για 1-5 με βρίσκει σύμφωνο μπορώ να πω. Θα το σκεφτώ και λίγο παραπάνω αν αλλάξει κάτι θα το postαρω. Προς το παρόν εγώ συμφωνώ. Ας 'ακουστούν' και άλλες απόψεις.