STUPID INVADERS

More
11 Μαρ 2005 21:35 #4658 by qrious
STUPID INVADERS was created by qrious
Αρκετά ενδιαφέρον χιουμοριστικό adventure με εύκολους γρίφους και μικρή σχετικά διάρκεια.
Το παιχνίδι περιέχει άφθονο χιούμορ που όμως μπορεί να μην αρέσει σε όλους.
Προσωπικά νομίζω ότι έχει αρκετές επιρροές από το day of the tentacle τόσο στιλιστικά όσο και στα voices των χαρακτήρων.
3/5

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Μαρ 2005 23:52 #4753 by Elessar
Replied by Elessar on topic STUPID INVADERS
Πολύ εύκολο, πολύ μικρό και γενικά "λίγο" με κανά-δύο πολύ εκνευριστικά άσκοπους γρίφους. Στα πλήν και το απαράδεκτο, "σκατολογικό" χιούμορ - του στύλ"Χα,χα αμόλησα αέρια..."

Στα συν, τα καλά γραφικά και το animation. 2,8GB παιχνίδι, εκεί αναλώθηκαν...

2/5

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
21 Μαρ 2005 18:04 #4756 by linus
Replied by linus on topic Stupid Invaders
Είναι ένα φανταστικό adventure game με πολύ χιούμορ και φανταστικά γραφικά. Ναι μεν είναι εύκολο και έχει αυτό το σπαστικό που πεθαίνει εύκολα ο ήρωας και πρέπει να ξανακάνεις load τη θέση σου αλλά νομίζω είναι και ένα παιχνίδι διαφήμιση των adventure σε άτομα που δεν έχουν και πολλή σχέση με τα παιχνίδια αυτά. Άτομα που δεν έχουν ξαναπαίξει adventure games έχουν ενθουσιαστεί με αυτό.
:lol: Hello there Candy :lol: 4/5

More
23 Μαρ 2005 11:30 #4771 by threepwood
Replied by threepwood on topic Stupid Invaders
ενα adventure με πολλα bugs ,με αποτέλεσμα να σου σπάει τα νεύρα...

More
23 Μαρ 2005 11:39 #4772 by Elessar
Replied by Elessar on topic Stupid Invaders
Ποια bugs εννοείς; Εγώ αντιμετώπισα μερικά crushes στο maze, τίποτα παραπάνω....

More
25 Μάι 2005 18:42 #5117 by chalatz
Replied by chalatz on topic Stupid Invaders
Εγώ πάντως το θεωρώ αξιοπρεπέστατο adventure με τα καλλύτερα ίσως cartoon γραφικά.

Το χιούμορ του είναι όντως ιδιότροπο. Άλλοι θα το λατρέψουν και άλλοι θα το χλευάσουν. Γενικά πρόκειται για χιούμορ του στυλ 'ό,τι να' ναι'. Κατά τη γνώμη μου, ο 'Ηλίθιος και Πανηλίθιος' δεν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα σύγκρισης. Περισσότερο νομίζω ότι προσεγγίζει το στυλ του χιούμορ των ταινιών Monty Python. Ακόμη και τα cut-scenes όπου πεθαίνεις, είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικά.

Κρίμα που ακυρώθηκε η συνέχειά του.

Let's See Who Goes Down First

More
26 Μάι 2005 17:44 #5129 by Elessar
Replied by Elessar on topic Stupid Invaders
Οχι και Monty Python!
Εντάξει ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός με το χιούμορ αλλά είναι κλασική περίπτωση toilet humor. Συγγνώμη για το εντονο ύφος μου αλλά με τους Monty Python έχω μεγάλο κόλλημα :wink:

Το cut-scene με το σαλιγκάρι το θυμάσαι; Είχα πάει να τσακίσω το πληκτρολόγιο απο τα νεύρα μου!!!!

More
26 Μάι 2005 23:58 #5133 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic STUPID INVADERS
Προσωπικά μου άρεσε το χιούμορ του παιχνιδιού. Καταλαβαίνω με ευκολία πως πολλούς μπορεί όχι απλά να μη τους έκανε να γελάσουν αλλά να τους απότρεψε κιόλας από το να συνεχίσουν το παιχνίδι, αλλά (!) εμένα μου άρεσε. Γέλαγα συνέχεια με τις γελοιότητες που άκουγα κι έβλεπα. Να σας θυμίσω τη σκηνή με τον κουβά, την αγελάδα και τα... καύσιμα που χρειάζονταν? :wink:

Πραγματικά είναι κρίμα που ακυρώθηκε το ΙΙ. Θα έπαιζα ευχάριστα τη συνέχειά του. Κυρίως για τις ατάκες του μέσα από τις τόσο τέλειες φωνητικές χροιές που είχαν οι χαρακτήρες. Μ' άρεσαν πολύ!

Nothing happens unless first a dream...

More
28 Μάι 2005 02:56 #5143 by chalatz
Replied by chalatz on topic STUPID INVADERS
Ο περιβόητος maze και το σαλιγκάρι είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα του χιούμορ του παιχνιδιού.

Μπαίνεις λοιπόν σε μιά καινούρια τοποθεσία και αντικρίζεις έναν τεράααααααστιο λαβύρινθο και σκέφτεσαι:

" Ώρε πού*η μου τι πράγμα είναι είναι αυτό τώρα; Μα καλά τόο μα*ες είναι οι σχεδιαστές και βάλαν αυτό το πράγμα σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδi;"

**SPOILERS**
Warning: Spoiler!

Let's See Who Goes Down First