JOURNEY TO THE MOON
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
08 Δεκ 2005 06:19 #6650
by giovanna
JOURNEY TO THE MOON was created by giovanna
Τελικά μόλις το τελείωσα μα 908 πόντους βαθμολογία.
Είναι ένα υπέροχο παιγνίδι, καρτουνίστικο. Εμπνευσμένο απο το βιβλιο του Ιουλίου Βερν "Απο την Γη στο Φεγγάρι"
Σε αυτό το παιγνίδι έμαθα μαθηματικά φεγγαρίσια (χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της Fallen_Angel) έμαθα να μιλάω φεγγαρίσια, να τραγουδάω φεγγαρίσια και άλλα τέτοια τρελλά.
Το παιγνίδι έχει το πιο ευρηματικό και υέροχο Invetory στο οποίο εκεί μέσα μαγειρεύεις, φτιάχνεις ποτά, καύσιμα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νούς σας.
Εχει άπειρους γρίφους άλλους πανδύσκολους και άλλους μάλλον κατά τύχη το έκανα.
Παρόλη την εχθρική διάθεση των φεγγαρίσιων απέναντι μου που μου λέγανε ότι οι άνθρωποι ήταν για αυτούς pets, εγώ τους συμπάθησα.
Και όταν τελειώνεις το παιγνίδι είσαι σίγουρος ότι ένα άλλο είναι στα σκαριά. Με λίγη γεύση απο Ιούλιο Βέρν πάντα.
Πάντως ο Michel Ardan, είχε την πιο σεξουαλική φωνή που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια σε πάιγνίδι.
Αγαπήστε το παίξτε το είναι τέλειο
Είναι ένα υπέροχο παιγνίδι, καρτουνίστικο. Εμπνευσμένο απο το βιβλιο του Ιουλίου Βερν "Απο την Γη στο Φεγγάρι"
Σε αυτό το παιγνίδι έμαθα μαθηματικά φεγγαρίσια (χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της Fallen_Angel) έμαθα να μιλάω φεγγαρίσια, να τραγουδάω φεγγαρίσια και άλλα τέτοια τρελλά.
Το παιγνίδι έχει το πιο ευρηματικό και υέροχο Invetory στο οποίο εκεί μέσα μαγειρεύεις, φτιάχνεις ποτά, καύσιμα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νούς σας.
Εχει άπειρους γρίφους άλλους πανδύσκολους και άλλους μάλλον κατά τύχη το έκανα.
Παρόλη την εχθρική διάθεση των φεγγαρίσιων απέναντι μου που μου λέγανε ότι οι άνθρωποι ήταν για αυτούς pets, εγώ τους συμπάθησα.
Και όταν τελειώνεις το παιγνίδι είσαι σίγουρος ότι ένα άλλο είναι στα σκαριά. Με λίγη γεύση απο Ιούλιο Βέρν πάντα.
Πάντως ο Michel Ardan, είχε την πιο σεξουαλική φωνή που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια σε πάιγνίδι.
Αγαπήστε το παίξτε το είναι τέλειο
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Zagorin
- Spammer
Less
More
08 Δεκ 2005 10:42 #6651
by Zagorin
Replied by Zagorin on topic JOURNEY TO THE MOON
Πράγματι είναι πολύ ωραίο και για αυτό το ψήφισα για το καλύτερο adventure του 2005. Στο μόνο τομέα που χωλαίνει είναι σε αυτό της ιστορίας.
- Elessar
- Team
Less
More
08 Δεκ 2005 18:28 #6652
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic JOURNEY TO THE MOON
Και εμένα το JttM μου άρεσε πάρα πολύ σε επίπεδο γρίφων, μουσικής, γραφικών και τεχνοτροπίας. Το καλύτερο όμως είναι ότι φαίνεται πως η Kheops εδραιώνεται έντονα σαν κατασκευαστής ποιοτικών adventures μιας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει κυκλοφορήσει κορυφαίους τίτλους.
Στα συν και το πολύ έξυπνο φινάλε!
Στα συν και το πολύ έξυπνο φινάλε!
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
09 Δεκ 2005 05:06 #6653
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic JOURNEY TO THE MOON
Μια που αναφέρθηκαν οι points... με πόσο το τελειώσατε ρε παιδιά? Ξεπέρασε κάποιος τους 950? Το έχει φτάσει κανείς 999? Και για να φτάσεις το maximum πρέπει να αγοράσεις κι όλους τους πίνακες των Σελήνιων? Πού θα τα βρούμε τόσο σεληνο-ευρουλάκια?
Περιμένω να βρω λίγο ελεύθερο χρόνο για να το ξαναπιάσω και να δω τι έχασα (να λύσω και τους γρίφους που προσπέρασα με κλειδάκι), αλλά αν ξέρετε να μου πείτε κάτι, δε θα πω κι όχι!
Περιμένω να βρω λίγο ελεύθερο χρόνο για να το ξαναπιάσω και να δω τι έχασα (να λύσω και τους γρίφους που προσπέρασα με κλειδάκι), αλλά αν ξέρετε να μου πείτε κάτι, δε θα πω κι όχι!
Nothing happens unless first a dream...
- Zagorin
- Spammer
Less
More
09 Δεκ 2005 07:30 #6656
by Zagorin
Replied by Zagorin on topic JOURNEY TO THE MOON
Εγώ δεν θυμάμαι τι σκορ έβγαλα. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν είχα την πόρωση με τα scores δεν ξέρω γιατί.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
09 Δεκ 2005 09:40 #6658
by giovanna
Replied by giovanna on topic JOURNEY TO THE MOON
@Fallen_Angel,
Δοκίμασε να πηγαίνεις στην Νεκρόπολη. Κάθε φορά που μπαίνεις και βγαίνεις πρέπει να κάνεις τις αριθμητικές του πράξεις που σου χαρίζουν πάρα πολλούς βαθμούς.
Και μην ξεχάσεις όταν φωνάξεις τους φεγγαρίσιους να σε βοηθήσουνε μς την κάπσουλα σου, στείλε τους πάλι πίσω με τον ίδιο τρόπο που τους φώναξες, έτσι κερδίζεις extra ποντους και τον σεβασμό των φεγγαρίσιων
Δοκίμασε να πηγαίνεις στην Νεκρόπολη. Κάθε φορά που μπαίνεις και βγαίνεις πρέπει να κάνεις τις αριθμητικές του πράξεις που σου χαρίζουν πάρα πολλούς βαθμούς.
Και μην ξεχάσεις όταν φωνάξεις τους φεγγαρίσιους να σε βοηθήσουνε μς την κάπσουλα σου, στείλε τους πάλι πίσω με τον ίδιο τρόπο που τους φώναξες, έτσι κερδίζεις extra ποντους και τον σεβασμό των φεγγαρίσιων
- neo83_gr
- Schattenjäger
Less
More
11 Δεκ 2005 01:49 #6679
by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic JOURNEY TO THE MOON
εβαλα το demo και προς !τεραστια! μου εκληξη μου φανηκε παρα πολυ καλο παιχνιδι με πολυ φαντασια, κατι που τωρα τελευταια εψαχνα. νομιζω πως τα χριστουγεννα θα ασχοληθω και γω μαζι του αν ειναι τοσο καλο οσο λετε
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
11 Δεκ 2005 07:40 #6681
by giovanna
Replied by giovanna on topic JOURNEY TO THE MOON
Είναι, πίστεψε μας!!