Keepsake

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
09 Απρ 2006 02:00 #7888 by giovanna
Keepsake was created by giovanna
Ενα υπεροχο παιγνίδι που αναγκάστηκα να το παίξω τρεις φορές απο την αρχή για να δώ το τέλος.

Την πρώτη φορά και ενω ήμουνα σχεδόν στο τέλος περασα το patch το οποίο πρόσθετε ένα χάρτη που πραγματικά ήτανε απαραίτητος για το παιγνίδι, γιατί υπάρχουνε τόσοι πολλοί διάδρομοι, δωμάτια, σκάλες που πραγματικά χάνεσαι. Δυστυχώς όμως το παιγνίδι άρχισε να κολλάει. Το σβύνω το ξαναπερνάω πάλι μαζί με το patch πάλι τα ίδια να κολλάει και να με πετάει στο Desk Top. Τελικά το σβύνω το ξαναπερνάω χωρίς patch et voila, όλα πήγανε καλλά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σημειωτέτον ότι τα ίδια προβλήματα που είχα εγώ με το patch το είχανε και άλλοι χρήστες. Πάντως πρώτη φορά μου τυχαίνει patch να καταστρέφει το παιγνίδι αντί να του διορθώνει τα διάφορ αλάθη

Σε αυτό το πραγματικά υπέροχο παιγνίδι είσαι η Lydia, και είναι η πρώτη ημέρα στο σχολείο στην Μαγική Ακαδημία, όπου κανονικά θα πρέπει να υπήρχανε χιλιάδες μαθητές, αλλά όλοι είναι άφαντοι.

Εχωντας σαν βοηθό ένα δράκο τον Ζακ που φοβάται τα ύψη, αρχίζεις να εξερευνείς τα άδεια κτίρια της Ακαδημίας για την αγαπημένη σου παιδική φίλη Celeste, της οποίας ο πατέρας της είναι και ο ιδρυτής της Ακαδημίας.

Οταν τελείως τυχαία ανακαλύπτεις μια παλιά κούκλα που είχες δώσει δώρο στην φίλη σου πριν απο 8 χρόνια, αρχίζεις και βλέπεις διάφορα στιγμιότυπα απο την ζωή της φιλενάδας. Τα οράματα αυτά ίσως να σου δώσουν την απάντηση για την εξαφάνιση όλων των μαθητών.

Υπέροχα γραφικά, υπέροχη μουσική, γρίφοι πανέξυπνοι, αγωνία που κορυφώνεται σιγά,-σιγά σαν πραγματική ιστορία μυστηρίου. Μια τρυφερή ιστορία οπου εξυμνεί την δύναμη της φιλίας.

Οι φωνες των χαρακτήρων πολύ όμορφες εκτός αυτή του Mustavio, που είναι ένας περιπλανώμενος έμπορος. Είναι η πιό άσχημη φωνή που έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου.

Το παιγνίδι έχει ενσωματωμένη την πιό έξυπνη βοήθεια και walkthrough που έχω δεί ποτέ σε παιγνίδι. Σου λέει που θα πρέπει να πας μετά, τι να κάνεις εκεί, σου δίνει hint για τους γρίφους και εαν θέλεις τελικά στον λύνει.

Φορτώστε το χωρίς το patch, τυπώστε τους χάρτες εδώ απο το Site, και ετοιμαστείτε να παίξετε όσως ένα απο τα ωραιότερα παιγνίδια adventure που έχετε παίξει ποτέ!!! :lol:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.