Scratches
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
12 Μάι 2006 10:22 #8509
by giovanna
Scratches was created by giovanna
Τι να πώ, ότι φοβήθηκα τόσο πολύ, που πέταξα κάτω το ποντίκι, πέταξα κάτω την καρέκλα μου και άρχιζα να ουρλιάζω.
Εγώ πάντως τελευταία φορά κατεβαίνω σε κελλάρια και μπαίνω σε αεραγωγούς.
Οσοι τό έχετε παίξει ι ξέρω τι εννοώ, όσοι όχι, Παναγια μου είναι τρομακτικό!!
Ενα υπέροχο παιγνίδι μέσα στην αγωνία και στα απρόοπτα.
Το παιγνίδι είναι τέλειο. Πρώτη φορά τελικά τα στεροφωνικά μου ηχεία του υπολογιστή ήτανε χρήσιμα.
Απο το ένα κρατς-κρούτς, και απο το άλλο το φοβερό μουσικό background.
Τι να πώ.
Πάντως εγώ ξανά δεν κατεβαίνω σε υπόγεια και τέτοια διάφορα.
Εκπληκτικό παιγνίδι, τέλεια γραφικά, απλοιϊκοί γρίφοι, μυστήριο και αγωνία που σπαζουνε κοκαλα.
Μακάρι και οι κηνήσεις τους κέρσορα να ήτανε εξίσου όμορφοι. Τέτοια ταλαιπωρία. Θέλεις να ανοίξεις πόρτα, πρώτα βαδίζειςπρος τα εκεί, μετά χαμηλώνεις προς αυτή, και μετά με κλίκ την ανοίγεις. Γιατί τόσο σπατάλη χρόνου.
Και μόνο 10 θέσεις για σωσίματα? Γιατί Τέτοια Οικονομία είχα χρόνια να δώ.
Οσο για το σκάψιμο, όχι 30 αλλά 40 φορές έσκαψα για να βρώ την σωστή θέση.
Και τελευταίο αλλά όχι μισερό, πραγματικά εσείς είστε υπέροχοι. Οχι μόνο κάνατε μεταγλώτιση τους διαλόγους αλλά και τα πάντα, π.χ. γράμματα, ημερολόγια, βιβλία. Να είστε καλά Χριστίνα, Σταύρο, Αρη.
Πάντα τέτοια.
Παίξτε το παιγίδι και μετά πάρτε άδεια για ψυχοθεραπεία.
:shock:
Εγώ πάντως τελευταία φορά κατεβαίνω σε κελλάρια και μπαίνω σε αεραγωγούς.
Οσοι τό έχετε παίξει ι ξέρω τι εννοώ, όσοι όχι, Παναγια μου είναι τρομακτικό!!
Ενα υπέροχο παιγνίδι μέσα στην αγωνία και στα απρόοπτα.
Το παιγνίδι είναι τέλειο. Πρώτη φορά τελικά τα στεροφωνικά μου ηχεία του υπολογιστή ήτανε χρήσιμα.
Απο το ένα κρατς-κρούτς, και απο το άλλο το φοβερό μουσικό background.
Τι να πώ.
Πάντως εγώ ξανά δεν κατεβαίνω σε υπόγεια και τέτοια διάφορα.
Εκπληκτικό παιγνίδι, τέλεια γραφικά, απλοιϊκοί γρίφοι, μυστήριο και αγωνία που σπαζουνε κοκαλα.
Μακάρι και οι κηνήσεις τους κέρσορα να ήτανε εξίσου όμορφοι. Τέτοια ταλαιπωρία. Θέλεις να ανοίξεις πόρτα, πρώτα βαδίζειςπρος τα εκεί, μετά χαμηλώνεις προς αυτή, και μετά με κλίκ την ανοίγεις. Γιατί τόσο σπατάλη χρόνου.
Και μόνο 10 θέσεις για σωσίματα? Γιατί Τέτοια Οικονομία είχα χρόνια να δώ.
Οσο για το σκάψιμο, όχι 30 αλλά 40 φορές έσκαψα για να βρώ την σωστή θέση.
Και τελευταίο αλλά όχι μισερό, πραγματικά εσείς είστε υπέροχοι. Οχι μόνο κάνατε μεταγλώτιση τους διαλόγους αλλά και τα πάντα, π.χ. γράμματα, ημερολόγια, βιβλία. Να είστε καλά Χριστίνα, Σταύρο, Αρη.
Πάντα τέτοια.
Παίξτε το παιγίδι και μετά πάρτε άδεια για ψυχοθεραπεία.
:shock:
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- neo83_gr
- Schattenjäger
Less
More
13 Μάι 2006 01:02 #8512
by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Scratches
Μολις το αρχισα και κανω γυρω γυρω στο σπιτι. Μου φαινεται θα το λατρεψω! Παιδια μπραβο για τη μεταγλώτιση. Το κακο ειναι οτι ακομα η ελληνικη μου φαινεται "ξενη" γλωσσα για παιχνιδι. δεν πειραζει με λιγα ακομα τετοια θα συνηθισω
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
02 Νοε 2013 23:39 #40914
by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Scratches
To παιχνίδι δίνει ρέστα. Με δυσκόλεψε αρκετά την πρώτη φορά που το έπαιξα. Επειδή το έπαιξα με πολλές διακοπές ενδιάμεσα λόγω διαφόρων υποχρεώσεων εντός και εκτός Ρόδου, με το που το τελείωσα το ξανάπαιξα στο καπάκι για να το εμπεδώσω. Γενικά μου άρεσε πολύ. Τον τρόμο τον δημιουργεί κυρίως η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και όχι αυτά που απαραίτητα βλέπεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γέλασα πολύ με τις ατάκες του μεσίτη φίλου μου. Ο άνθρωπος έπαιζε με τον πόνο μου αλλά και η πλάκα που πάθαινε με τα όσα του έλεγα ήταν όλα τα λεφτα.