Scratches Greek...

• f2bnp
  • f2bnp's Avatar Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
03 Νοε 2007 13:03 #17972 by f2bnp
Scratches Greek... was created by f2bnp
Γεια σας παίδες,πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει το Scratches στην Αγγλική έκδοση αυθεντικό αλλά επειδή ήμουν 12 χρονών τότε και με είχε τρομάξει λίγο δεν το έπαιξα πολύ.Πρόσφατα καθώς έψαχνα το The Dig στο (π)Atari το βρήκα και σκέφτηκα να το αρχίσω.Θυμάμαι όμως ότι υπήρχε μια έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους που βγήκε λίγο αργότερα από την CD Media ή κάτι τέτοιο.Υπάρχει καμμία περίπτωση να ενσωματώσω κάποιο patch ή κάτι έτσι ώστε να έχω ελληνικά και στην δικιά μου έκδοση;
Επίσης το παιχνίδι λέει τίποτα;Έχω ακούσει ότι είναι καλό αλλά δεν το είχα παίξει πολύ για να πω την γνώμη μου

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
03 Νοε 2007 14:08 #17973 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Scratches Greek...
Δεν υπάρχει patch για την ελληνική έκδοση του Scratches. Έγινε localized από τον distributor (Beacon) και είναι εντελώς ανεξάρτητη έκδοση από την Αγγλική. Οπότε, δε γίνεται να το παίξεις στα Ελληνικά με την έκδοση που έχεις αγοράσει.

Όσο για τον αν λέει τίποτα, υπάρχει review από τον Elessar εδώ . Προσωπικά, θα έλεγα πως πρόκειται για πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι (που αμφιβάλλω να υπάρχει άνθρωπος που να μην τρόμαξε σε κάποια σημεία του), με πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση και γρίφους (αν και μερικοί ήταν κομμάτι δύσκολοι στη λογική τους για τα γούστα μου μιας και ορισμένα hotspots ενεργοποιούνται μόνο μετά από άλλη ενέργειά σου μέσα στο παιχνίδι). Αφού το έχεις ήδη αγοράσει, πάντως, δε χάνεις τίποτα να ξεκινήσεις να το παίζεις. ;)

Nothing happens unless first a dream...

• f2bnp
  • Elite Member
  • Elite Member
More
04 Νοε 2007 10:15 #17982 by f2bnp
Replied by f2bnp on topic Scratches Greek...
Ήδη πάντως το παιχνίδι με έχει ρουφήξει,αλλά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα.Κάθε τρεις και λίγο όταν μπαίνω σε κάποιο δωμάτιο κολλάει όλο και κλείνει μόνο μέσω task manager!Υπάρχει κάποιο patch ίσως;

More
05 Νοε 2007 09:07 #17985 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Scratches Greek...
Δεν έχω παίξει την αγγλική έκδοση οπότε δεν ξέρω αν και τι bugs έχει. Μπορείς να δεις στο official site τι προβλήματα έχουν αναφερθεί και πώς λύνονται. Αν δε βρεις εκεί το δικό σου πρόβλημα, απλώς στείλ' τους ένα e-mail. Σίγουρα θα σου απαντήσουν. :wink:

Nothing happens unless first a dream...

More
05 Νοε 2007 10:43 #17987 by Elessar
Replied by Elessar on topic Scratches Greek...
Απ΄ότι ξέρω η αγγλική έκδοση έχει ένα bug που αφορά τους Pentium IV επεξεργαστές, νομίζω υπάρχει και σχετικό patch.
Στην ελληνική έκδοση πάντως το patch είναι ήδη ενσωματωμένο.

Τα patches για τις εκδόσεις του Scratches (κανονική έκδοση ή director's cut) μπορείς να τα βρεις εδώ

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• f2bnp
  • Elite Member
  • Elite Member
More
05 Νοε 2007 15:22 #17989 by f2bnp
Replied by f2bnp on topic Scratches Greek...
Ευχαριστώ παίδες,το patch αφορά τους P4 Hyperthreading enabled επεξεργαστές και εγώ έχω έναν τέτοιο οπότε υποθέτω ότι το πρόβλημα θα λυθεί.Όσο έπαιξα δεν ξαναεμφάνισε πρόβλημα.

More
05 Νοε 2007 15:31 #17990 by Elessar
Replied by Elessar on topic Scratches Greek...
Οπότε λύθηκε το πρόβλημα :)

Σου εύχομαι να έχεις μία ευχάριστη περιήγηση στην Έπαυλη Blackwood ;)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς