Συνωμοσιες και ευχες

More
11 Ιαν 2008 17:31 #18975 by panagios
Συνωμοσιες και ευχες was created by panagios
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Μηπως ξερετε τι γινεται με εκεινο το Συνωμοσιες 2 που υποτιθεται οτι θα ηταν ετοιμο εδω και κανα χρονο; Μπηκα στο σαιτ της ανιμα (το οποιο εχει ανανεωθει) αλλα στο απιθανο (σικ) φορουμ τους δεν υπαρχει τιποτα νεοτερο. Αυτη την περιοδο παιζω το σερλοκ 3 και μολις τελειωσω ξεκιναω το Σερλοκ και Αρσεν Λουπεν. Δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα απο το τιποτα ...

Ευχαριστω, Αλεξανδρος

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Ιαν 2008 17:34 #18976 by odnorf
Replied by odnorf on topic Συνωμοσιες και ευχες
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι έχει γραφτεί στο pc master από τον Ανδρέα. Από ότι φαίνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον προγραμματιστή και έχει καθυστερήσει.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
11 Ιαν 2008 17:56 #18977 by Elessar
Replied by Elessar on topic Συνωμοσιες και ευχες
Έλα ρε φίλε, χάθηκες τελείως :)

Και εγώ την ίδια ενημέρωση με τον ondnorf έχω, ο προγραμματιστής τους αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα και λόγο του ότι δεν διαθέτουν άλλο είναι αναγκασμένοι να τον περιμένουν να επιστρέψει.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
11 Ιαν 2008 19:08 #18978 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic Συνωμοσιες και ευχες
Το μονο που ξέρω είναι οτι μια ξαδελφούλα μου είναι μεταφράστρια για την Ισπανική βέρσιον του παιχνιδιού και εργάζεται πάνω σε αυτό αυτή τη στιγμή οποτε εχουμε ακομα δρομο... για καποιο αλλο inside information παντως, θα τη ρωτησω :)

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)