Προβλημα μετάφρασης με το ΕCHO:lost cavern

• anpapaniko
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
30 Ιαν 2009 22:47 #22854 by anpapaniko
Γεια σας παιδιά και καλή χρονιά.(οσο είμαστε στον Ιανουαριο μπορούμε να το ευχόμαστε).
Παρ΄ολο που δεν συμμετέχω και πολύ στο forum σας,να ξέρετε ότι μπαίνω
στο site,και παρακολουθώ τα νεα των adventure games αρκετά συχνά.
Προ ολίγων ημερών έπεσε στα χέρια μου,από καποιον φίλο, το παιχνίδι ECHO:LOST CAVERN,το οποιο εψαχνα μήνες,να μην πώ και χρόνια.Το εγκατέστησα λοιπόν,αλλά ειχε το
ιδιο πρόβλημα που είχε και ο(η)Iula 1 ,τον Ιουλιο 2007 με το patch που το μετατρέπει σε ελληνικά,δηλ.παρ’ολου που εγκαθιστώ το patch οι διαλογοι δεν μεταφράζονται(,ΓΚΡΡΡ…)
Αυτό βέβαια γινεται γιατί όπως το καταλαβα εκ των υστέρων,διαβάζοντας στο forum την σχετική συζήτηση για το ECHO:lost cavern, η έκδοση είναι αμερικάνικη και όχι ευρωπαική.Τι με συμβουλευετε να κανω?
Ο(η) Ιula 1ελεγε ότι ξέρει κάποιο τρόπο να διορθωθεί το πρόβλημα,αλλά δεν τον γράφει.
Μπορώ βεβαια να το αγορασω (το βρήκα μονο σε μορφή download)σε καλή τιμη,απ’το INTERNET,αλλά ποιος μου εγγυείτε ότι δεν θα’ναι αμερικανικη έκδοση?
Τέλος δεν με χαλνάει αν το έβρισκα έστω και μεταχειρισμένο ,από καποιο μέλος.
Γεια σας…και καλά τσιμπούσια ή συμπόσια ...επι το ελληνικον.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Ιαν 2009 23:03 #22855 by Elessar
Το patch με τους ελληνικούς υπότιτλους δεν δουλεύει με τις πειρατικές εκδόσεις, παρά μόνο με την original.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
02 Φεβ 2009 10:24 #22869 by Fallen Angel
Καλή χρονιά και σε 'σένα. :)

Νομίζω πως το συγκεκριμένο το έχω εις διπλούν και θα μπορούσα να σου χαρίσω το ένα. Θα πρέπει να το ψάξω, όμως, πριν σου πω κάτι με βεβαιότητα επειδή δε θυμάμαι αν είχα δώσει τελικά το αντίτυπο που μου περίσσευε. Αν το έχω, θα σου στείλω ένα pm σήμερα-αύριο να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Αν δεν το έχω, μπορείς να κάνεις το εξής: το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχω πετύχει σε διάφορα καταστήματα σε (εξευτελιστική) προσφορά. Στα Media Markt αν δεν απατώμαι το είχαν μόλις προς 5 ευρώ. Πρόκειται για πολύ λίγα χρήματα κι αν το αγοράσεις από Ελλάδα, μπορείς να είσαι σίγουρος/η πως πρόκειται για την ευρωπαϊκή έκδοση. ;)

ΥΓ: Δε νομίζεις πως η επιλογή τίτλου για το thread είναι κάπως παραπλανητική? Και πρόβλημα να ήταν, δεν είναι πρόβλημα μετάφρασης, αλλά πρόβλημα patch. Γιατί μου προκαλείς ταχυκαρδίες πρωι-πρωί?! :P

Nothing happens unless first a dream...

• anpapaniko
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
02 Φεβ 2009 21:27 #22883 by anpapaniko
Aν το έχεις στείλτο και τα βρισκουμε.Κερνάω έξτρα καφέ ή μπύρα.Το μόνο
κακό είναι οτι μένω στη Δράμα.Εκτός αν βρεθούμε κάποτε Θεσσαλονίκη.
Αν δε το βρεις μήπως ξέρεις κάποια sites που μπορεί να το'χουν?Το Media
mαrkt που λες πουλάει μέσω internet?Eγώ έψαξα σε play.com,plaisio,papasotiriou και δεν το βρήκα.ξέρεις αλλα sites?
Y.Γ.ελπίζω να σου πέρασαν οι ταχυκαρδίες...

More
03 Φεβ 2009 10:38 #22889 by Fallen Angel
Δεν έχω κρατήσει το δεύτερο τελικά, sorry! :(

Το Media Markt δεν πουλάει online, ούτε καν κατάλογο προϊόντων δεν έχουν online. Ομοιώς και τα Fnac, όπου επίσης θα υπήρχαν καλές πιθανότητες να το βρεις. Θα προσπαθήσω να περάσω μια βόλτα και στα δύο το Σάββατο να δω αν έχει μείνει κανένα αντίτυπο.

Sites που να το πουλάνε online βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση:
Το Play , όπου το πωλούν (χρήστες) προς 6 λίρες και δε χρεώνεσαι μεταφορικά.
Το Amazon , όπου το πωλούν (χρήστες) προς 5 λίρες, κι αν προσθέσεις τα μεταφορικά νομίζω θα σου πάει περίπου 10 ευρώ τελικά.

Εφόσον είσαι εκτός Αθηνών δεν ξέρω κάτα πόσο σε συμφέρει να στο αγοράσω εγώ αντί να το πάρεις από ένα από τα δύο sites που σου αναφέρω παραπάνω. Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να βοηθήσω αν προτιμάς να το πάρεις από Ελλάδα. Μου λες και πάω να δω αν είσαι τυχερός και το έχουν ακόμη. ;)

Nothing happens unless first a dream...