Echo: Secrets of the Lost Cavern patch
- Far Cry
- Topic Author
- Elite Member
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Καλά ρε φίλε, το 10,46 δεν το είδες; Αλλά, είπαμε δεν ήξερες ότι είναι το ίδιο. Τώρα όμως το ξέρεις
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Far Cry
- Topic Author
- Elite Member
- Tasos
- Templar Hunter
Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Παλαιολιθική Εποχή και είναι πολύ καλό.
Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες για την περίοδο αυτή ή έχει κάποιες απορίες feel free to ask.
Πάντως ο τίτλος είναι archaeologically correct, γεγονός που δείχνει την ποιότητά του...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Καμία σχέση. Όπως σου είπε κι ο Τάσος το παιχνίδι είναι ένα και μοναδικό. Δεν έχει κυκλοφορήσει Director's και δεν έχει κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις (π.χ. λογοκριμένη αμερικάνικη και πλήρης ευρωπαϊκή).Far Cry wrote: μηπως ειναι οπως το scratches και scratches directors cut?
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, 10? είναι μια χαρά τιμή. Νομίζω.
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
Tasos wrote: ... Απλά το Echo σαν λέξη δεν κολλάει και έχει κυκλοφορήσει απλώς και με τον τίτλο Secrets of the Lost Cavern ...
Άκου τώρα απορία. Από που ξεκινήσαμε και που το φτάνω. Εγώ το Echo, επειδή με απασχόλησε, το παίδεψα λίγο και το ταίριαξα. Το κατάλαβα με 2 υποστάσεις. 1ον παραπέμπει στην ηχώ που ακούει κανείς μέσα σε σπήλαια. 2ον και λίγο πιο ποιητικά - βλέπεις Dream; προσπαθώ ... - μάλλον αναφέρεται στον απόηχο μιας εποχής, μερικές χιλιάδες χρόνια πριν. Σα να σου λέει ο τίτλος έλα να με παίξεις, να δεις (εν μέρει προφανώς) από που ξεκίνησες για να κάθεσαι ν' ασχολείσαι τη σήμερον με κάρτες γραφικών και ίντσες στις οθόνες ...
Στην απορία. Μπορεί εγώ να το τραβάω από τα μαλλιά, αλλά, από περιέργεια, έχει πει κανείς ότι βγάλανε την πρώτη λέξη γιατί ήταν αταίριαστη;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
- Far Cry
- Topic Author
- Elite Member
- EmperorXIII
- Banned
Για το bump, μήπως είναι available to greek patch του αρχικού post πουθενά? Μου το ζήτησε φίλος που προσπαθούσε να το κατεβάσει αλλά το link είναι broken από παλιά από ότι είδα.. FA μήπως μήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηπως το έχεις ακόμα πουθενά το patch?
Thanx in advance!
Einai ena xorto magiko........