The ancient mark

• ablaubla
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
18 Μαρ 2011 16:39 #31864 by ablaubla
The ancient mark was created by ablaubla
Γεια και χαρά Adventure Advocate

Είμαι ο Ablaubla και πριν από κάνα χρόνο νομίζω είχα κάνει ένα post για ένα μικρό χαζεμένο adventure που είχα φτιάξει με τη wintermute engine... και έτσι έμεινε το ablaubla σαν username.
Τώρα δουλεύω στη Playcompass Entertainment (το δουλεύω ακούγεται λίγο βαρύ... αλλά δεν πειράζει)και τους τελευταίους 9 μήνες έχουμε ρίξει όλες μας της δυνάμεις στο "The ancient mark", ένα σκοτεινό mystery adventure game για iPhone και iPad που θα κυκλοφορήσει με μορφή επεισοδίων.
Ελπίζουμε σε 1-2 μήνες το πρώτο επεισόδιο να είναι έτοιμο, το βασικό στήσιμο έχει γίνει. Σηκώσαμε ένα μικρό teaser trailer και το site έτσι για να μπούμε λίγο στην ατμόσφαιρα.

Το link για το site και teaser:
www.playcompass.com/theancientmark

Πέντε λόγια για το story :
The world is changing. Humanity will never be the same again but William... he was always minding his own business without the need to care for anything that didnʼt quite fit his precious little cage. After the sudden death of his parents, he inherited their house which is located in a small seaside town. He was there only for a few days and was already convinced that nothing interesting was really going to happen. Until the morning he met Kate?

Αυτά!!!
Θα μπορούσα να σας πω κάποια features του παιχνιδιού αλλά επειδή έχουμε στο μυαλό μας διάφορα καλούδια? ας τα τελειοποιήσουμε πρώτα και τα λέμε πάλι.

<!-- w --> www.myspace.com/ablaubla <!-- w -->
<!-- w --> www.myspace.com/plobone <!-- w -->
<!-- w --> www.myspace.com/onetrigerfinger <!-- w -->

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
19 Μαρ 2011 13:08 #31874 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: The ancient mark
Το project φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και μπράβο σας!
Χωρίς να ξέρω το προφίλ της εταιρείας σας μου φαίνεται λίγο περίεργο να κυκλοφορεί ένα ελληνικό adventure μόνο σε iPhone και iPad...
Είναι αλήθεια τόσο μεγάλη η συγκεκριμένη αγορά στην Ελλάδα, ώστε να δικαιολογεί αυτή την αποκλειστικότητα?

More
19 Μαρ 2011 16:23 #31876 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: The ancient mark
Συμφωνώ με το φίλο Τάσο, γιατί μόνο σε iPhone και iPad; Η δουλεία σας φαίνεται πολύ καλή.
Αν διανεμηθεί και στα PC το αγοραστικό σας κοινό μεγαλώνει σε μεγάλο βαθμό.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• ablaubla
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
20 Μαρ 2011 14:14 #31878 by ablaubla
Replied by ablaubla on topic Re: The ancient mark
Thanks για τα καλά λόγια παίδες!!!

Επιλέξαμε να βγει σε iphone-ipad είναι γιατί η playcompass αυτό κάνει? εφαρμογές(casual games,animated books,εταιρικές εφαρμογές) για την συγκεκριμένη συσκευή. Και απλά είπαμε να δοκιμάσουμε να υλοποιήσουμε την ιστορία που είχαμε στο μυαλό μας. Μακάρι να πάει καλά και να το βγάλουμε και για pc :) κανένα πρόβλημα!!

Είναι πολύ πιο εύκολο για μια ανεξάρτητη εταιρία να βγάλει οποιαδήποτε εφαρμογή/game με το itunes και να βρεθεί μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό χωρίς πολλούς μεσάζοντες (publishers,distributors και δεν ξέρω ποιοι άλλοι?).
Επίσης έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στη συγκεκριμένη αγορά, όσα adventure έχουν κυκλοφορήσει από ανεξάρτητες εταιρίες βγαίνουν με μορφή επεισοδίων και σε πολύ χαμηλή τιμή. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα αν δεν έχεις το μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό από πίσω σου να γίνεις πιο ευέλικτος χρονικά και να επιβιώσεις. Το πιο θετικό βέβαια από όλα είναι η δυνατότητες της συσκευής. Έχει πολύ ενδιαφέρων ότι μπορείς να στύσεις ένα ολόκληρο σύμπαν-ιστορία και ο παίκτης να συμμετέχει και να παρακολουθεί από την φορητή συσκευή του (?εντάξει τη stretchαρα!! λίγο την ιδέα αλλά αυτή είναι τελείως προσωπική μου γνώμη :D ).

<!-- w --> www.myspace.com/ablaubla <!-- w -->
<!-- w --> www.myspace.com/plobone <!-- w -->
<!-- w --> www.myspace.com/onetrigerfinger <!-- w -->