Το Χρονικό Μιας Ερασιτεχνικής Δημιουργίας - Hints & Tips
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
26 Σεπ 2011 23:47 #33779
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Το Χρονικό Μιας Ερασιτεχνικής Δημιουργίας - Hints & Tips
@hold whαtever
Εγώ προσπάθησα να κατεβάσω ένα παιγνίδι σου που λεγότανε Ροζ αυτοκίνητο και μια εγώ έχω σαν απωθημένο να έχω ένα αυτοκίνητο Ροζ παρόλο που δεν οδηγώ ούτε έχω αυτοκίνητο το μόνο που κατάφερα είναι να ανοίξω μια πόρτα σε ένα MYST κλώνο παιγνίδι, μάλλον εγώ κάπου αλλού είμαι
Εγώ προσπάθησα να κατεβάσω ένα παιγνίδι σου που λεγότανε Ροζ αυτοκίνητο και μια εγώ έχω σαν απωθημένο να έχω ένα αυτοκίνητο Ροζ παρόλο που δεν οδηγώ ούτε έχω αυτοκίνητο το μόνο που κατάφερα είναι να ανοίξω μια πόρτα σε ένα MYST κλώνο παιγνίδι, μάλλον εγώ κάπου αλλού είμαι
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- holdyourlight
- Topic Author
- Elite Member
27 Σεπ 2011 08:11 #33782
by holdyourlight
??? Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Εννοείς ότι το link σε παραπέμπει αλλού; Θα το κοιτάξω το απόγευμα.
Το Pink Car δεν είναι ακριβώς παιχνίδι (!), αλλά περισσότερο η προσπάθειά μου να μάθω να χειρίζομαι το adventure maker!
Δοκίμασε και το link που έχω εδώ adventureadvocate.gr/forums/viewtopic.php?f=14&t=2394
My Top 10:
1) Riven 2) Grim Fandango 3) URU 4) The Longest Journey 5) Schizm
6) Rhem 1-4 7) Riddle Of The Sphinx Myst 9) The Secret Of Monkey Island 10) Sanitarium
... and my own adventure game: <!-- m --> somepeaceofmindgame.blogspot.gr <!-- m -->
Replied by holdyourlight on topic Re: Το Χρονικό Μιας Ερασιτεχνικής Δημιουργίας - Hints & Tips
giovanna wrote: το μόνο που κατάφερα είναι να ανοίξω μια πόρτα σε ένα MYST κλώνο παιγνίδι, μάλλον εγώ κάπου αλλού είμαι
??? Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Εννοείς ότι το link σε παραπέμπει αλλού; Θα το κοιτάξω το απόγευμα.
Το Pink Car δεν είναι ακριβώς παιχνίδι (!), αλλά περισσότερο η προσπάθειά μου να μάθω να χειρίζομαι το adventure maker!
Δοκίμασε και το link που έχω εδώ adventureadvocate.gr/forums/viewtopic.php?f=14&t=2394
My Top 10:
6) Rhem 1-4 7) Riddle Of The Sphinx Myst 9) The Secret Of Monkey Island 10) Sanitarium
... and my own adventure game: <!-- m --> somepeaceofmindgame.blogspot.gr <!-- m -->
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
27 Σεπ 2011 18:36 #33785
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Το Χρονικό Μιας Ερασιτεχνικής Δημιουργίας - Hints & Tips
@hold...
Μπερδεύτηκα με το πρόγραμμα τώρα πως τα κατάφερα μόνο εγώ ξέρω ή άσχετη
Μπερδεύτηκα με το πρόγραμμα τώρα πως τα κατάφερα μόνο εγώ ξέρω ή άσχετη
- holdyourlight
- Topic Author
- Elite Member
27 Σεπ 2011 18:48 #33786
by holdyourlight
My Top 10:
Replied by holdyourlight on topic Re: Το Χρονικό Μιας Ερασιτεχνικής Δημιουργίας - Hints & Tips
Α, ναι! Οκ, επειδή δεν έχω αγοράσει ακόμη το Adventure Maker, δεν μπορω να φτιάξω executable file, γιαυτό χρειάζεσαι και το πρόγραμμα για να παίξει το game.
My Top 10: