Ιδεες για σεναριο ελληνικου adventure.
- mastoyris
- Topic Author
- Elite Member
Το παιχνιδι θα ειναι κλικ & ποιντ πανοραμικο.
Σε γενικες γραμμες ο πρωταγωνιστης του παιχνιδιου ειναι ενας νεος ο οποιος εχει κληρονομισει ενα παλιο καστρο και αποφασιζει να το επισκευτει .Φτανοντας στο καστρο αρχιζει να ανακαλυπτει διαφορα πραγματα και στοιχεια απο το περλθον των πρωτων του ιδιοκτητων . Καλα μεχρι εκει. Εν τελει ομως δεν εχω καταληξει στο τι ειχε συμβει τελικα στο καστρο. Και δεν μπορω να προχωρισω το παιχνιδι εαν δεν εχω καταληξει σε ενα σεναριο που να με καλυπτει. Οσες ιδεες εχω δεν μου αρεσουνε ιδιαιετερα και σκεφτηκα να ποσταρω εδω το προβλημα μου ελπιζωντας για καμια ιδεα απο τους φαν των adventure games και πιθανους μελοντικους παικτες του παιχνιδιου
Οποιαδηποτε σεναριακη ιδεα εχετε μπορειτε να την στειλετε στο email : Patousanstudios@windowslive.com
Σας ευχαριστω πολυ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- nitro912gr
- Elite Member
Να έχεις υπόψιν σου ότι πρέπει να βγάζει συναίσθημα το σενάριο, να θέλει ο παίχτης να ζήσει το παιχνίδι.
Στο δικό μου το σενάριο ήταν πολύ generic στην αρχή, τόσο πολύ που αναρωτήθηκα σε κάποια φάση, "γιατί να θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τον ήρωά μου;".
- mastoyris
- Topic Author
- Elite Member
επομενος ειπα να ζητησω βοηθεια και στο διαδικτυο σαν τελευταια λυση..
γιατι πραγματικα το σεναριο πρεπει να σε ελκυει να παιξεις.
ειδικα σε ενα παιχνιδι adventure!!
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Σε τέτοιους είδους "μοναχικές" ιστορίες "ήρωας" πιστεύω είναι το κάστρο και όχι τόσο πολύ ο νέος, γι' αυτό μην επικεντρωθείς τόσο πάνω του. Αφού θες μέσα από το παιχνίδι να ξετιλυχτεί κάποιο παρελθον, προσπάθησε να το δημιουργήσεις χωρίς να σκέφτεσαι το παιχνίδι και αργότερα ενσωμάτωσέ το μέσα σε αυτό. Ξεκίνα με τους χαρακτήρες που θα εμπλέκονται: τι δουλειά έκαναν, πότε ζούσαν και τέτοια... ίσως έτσι σου έρθουν ιδέες για να συνεχίσεις (π.χ. γιατρός και έκανε παράνομα πειράματα ή αδίστακτος φεουδάρχης που ζούσε στο μεσαίωνα...). Α! και κάτι τελευταίο, αποφάσισε από νωρίς αν η ιστορία σου θα έχει ρεαλιστικό ή μεταφυσικό τέλος πίστεψέ με θα γλυτώσεις πολύ χρόνο αν καταλήξεις στο δίλλημα αυτό.
Ελπίζω να σε βοήθησα...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Frankestein. Through the eyes of the monster.Constantine_R wrote: γιατρός και έκανε παράνομα πειράματα
Rhiannon.Constantine_R wrote: αδίστακτος φεουδάρχης που ζούσε στο μεσαίωνα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
- mastoyris
- Topic Author
- Elite Member
εχμ.. ενταξει δεν νομιζω οτι υπαρχουνε πολλα πραγματα που θα μπορουσα να θεσω σαν βαση.
η ουσια ειναι το παρελθον του καστρου. και εκει δυστιχως δεν εχω βαση για αυτο και ειμαι ανοικτος σε ολες τις ιδεες.
Εαν ειχα καποια ενδιαφερουσα βαση πανω στο παρελθον του καστρου τοτε πιθανοτατα θα μπορουσα να προχωρησω και μονος μου το σεναριο . Constantine_R εχεις δικιο . δεν ειναι τοσο ο ηρωας οσο το παρελθον του καστρου.
Κατα κυριολογο το θελω ρεαλιστικο το σεναριο... ισως με μικρα ψηγματα υπερφυσικου.
Δυστηχως Τασο δεν εχω κατι παραπανο να δωσω.. για το παρελθον του καστρου και τα μυστικα που κρυβει δεχομαι ιδεες προς οποια κατευθυνση θελετε και σε ρεαλιστικη βαση .
Oσα σεναρια εχω δουλεψει εν τελει μου φαινονται αδιαφορα.
- nitro912gr
- Elite Member
- mastoyris
- Topic Author
- Elite Member
- nitro912gr
- Elite Member
mastoyris wrote: γιατι ? λες να κατεβασω ευκολοτερα ιδεες ?
γκαραντί