Other Worlds - το adventure game μου
- adreasnaxos
- Walker Survivor
Ρέ σύ Maladroid, τί ερώτηση είν' αυτή, μέ "ραντεβού" τά παίζεις τά παιχνίδια;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- VirginPrune
- Moderator
Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!
Tommy-boy ,eat your candy skull!
- maladroid
- Templar Hunter
adreasnaxos wrote: Ρέ σύ Maladroid, τί ερώτηση είν' αυτή, μέ "ραντεβού" τά παίζεις τά παιχνίδια;
Ναι, στα Τυφλά! Βάζω όσα παιχνίδια δεν έχω παίξει σε σε μια στοίβα μπροστά μου και μετά κλείνω τα μάτια. Όπου πέσει το χέρι μου, εκείνο το παιχνίδι θα συναντηθεί πρώτο με το σκληρό μου (δίσκο).
No good deed goes unpunished
- alkis21
- Topic Author
- Banned
maladroid wrote:
adreasnaxos wrote: Ρέ σύ Maladroid, τί ερώτηση είν' αυτή, μέ "ραντεβού" τά παίζεις τά παιχνίδια;
Ναι, στα Τυφλά! Βάζω όσα παιχνίδια δεν έχω παίξει σε σε μια στοίβα μπροστά μου και μετά κλείνω τα μάτια. Όπου πέσει το χέρι μου, εκείνο το παιχνίδι θα συναντηθεί πρώτο με το σκληρό μου (δίσκο).
Πάντως πιστεύω πως αν το παίξεις δεν θα το μετανιώσεις.. αν βέβαια σου αρέσουν τα 'retro' παιχνίδια. Αν δεν έχεις παίξει adventures που κυκλοφόρησαν πριν το 1994, ή έχεις παίξει και δεν σου άρεσαν, ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις κάποιο άλλο.
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- maladroid
- Templar Hunter
Ωστόσο το δικό σου για...πατριωτικούς λόγους κι επειδή το θυμάμαι από τις πρώτες αναφορές στο PC Master προ αμονημονεύτων ετών (δεν είμαι σίγουρος ότι αναφερόσουν και τότε στο adventure που ετοιμάζεις απλά μου έχει μείνει το όνομά σου όλως περιέργως) θα το δω οπωσδήποτε.
Τα ξαναλέμε όταν θα έχω εντυπώσεις να καταθέσω.
- alkis21
- Topic Author
- Banned
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- maladroid
- Templar Hunter
alkis21 wrote: Ο Αντρέας Τσουρινάκης είχε όντως αναφερθεί κάποτε σε μένα (γενικά για τα adventures και όχι για το Other Worlds που δεν είχε ξεκινήσει ακόμα) αλλά μιλάμε για 4-5 χρόνια πριν, αν θυμάσαι αυτό τότε έχεις μνήμη ελέφαντα! :shock: Μάλλον θυμάσαι το όνομά μου από τις αναφορές του PC Master στην Kick Off Association και τα άρθρο μου πέρυσι τον Δεκέμβριο για το 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Off 2 στην Ολλανδία.
Πράγματι θυμάμαι και την αναφορά που σου έκανε ο Τσουρινάκης και το αφιέρωμα στο Kick Off όπου πάλι φιγουράριζες πρώτη μούρη στο καβούρι.
Τώρα, με ελέφαντα μπορούσες να με μπερδέψεις στο πρόσφατο παρελθόν αλλά θέλω να πιστεύω όχι πια. Δεν αποκλείεται να μου μεινε η μνήμη...
- alkis21
- Topic Author
- Banned
- adreasnaxos
- Walker Survivor
alkis21 wrote: Επίσης έχει και Review από τον Αντρέα Τσουρινάκη (85%).
Αν σκευτείς ότι στό Jack Orlando έχει 89% , μάλλον θάπρεπε νά ζητήσεις νά στό διπλασιάσει τό νούμερο.
- alkis21
- Topic Author
- Banned
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.