Other Worlds - το adventure game μου

More
15 Δεκ 2004 05:50 #3297 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic Other Worlds - το adventure game μου
Σωστό, μόνο πού δέν είναι ο κόσμος, κάποιοι reviewάδες τό ξεκινήσανε κι ο καθένας τώρα θεωρεί υποχρέωσή του νά τό αναφέρει -- κι όσο λιγότερες οι ώρες, τόσο καί πιό μεγάλη μούρη πουλάμε.
Ρέ σύ Maladroid, τί ερώτηση είν' αυτή, μέ "ραντεβού" τά παίζεις τά παιχνίδια;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Δεκ 2004 11:35 #3299 by VirginPrune
Replied by VirginPrune on topic Other Worlds - το adventure game μου
Mprabo alkh !!!kalh douleia ,kalh prospateia !!!

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

More
15 Δεκ 2004 17:15 #3303 by maladroid
Replied by maladroid on topic Other Worlds - το adventure game μου

adreasnaxos wrote: Ρέ σύ Maladroid, τί ερώτηση είν' αυτή, μέ "ραντεβού" τά παίζεις τά παιχνίδια;

Ναι, στα Τυφλά! Βάζω όσα παιχνίδια δεν έχω παίξει σε σε μια στοίβα μπροστά μου και μετά κλείνω τα μάτια. Όπου πέσει το χέρι μου, εκείνο το παιχνίδι θα συναντηθεί πρώτο με το σκληρό μου (δίσκο).

No good deed goes unpunished

More
16 Δεκ 2004 00:41 #3306 by alkis21
Replied by alkis21 on topic Other Worlds - το adventure game μου

maladroid wrote:

adreasnaxos wrote: Ρέ σύ Maladroid, τί ερώτηση είν' αυτή, μέ "ραντεβού" τά παίζεις τά παιχνίδια;

Ναι, στα Τυφλά! Βάζω όσα παιχνίδια δεν έχω παίξει σε σε μια στοίβα μπροστά μου και μετά κλείνω τα μάτια. Όπου πέσει το χέρι μου, εκείνο το παιχνίδι θα συναντηθεί πρώτο με το σκληρό μου (δίσκο).

:lol:
Πάντως πιστεύω πως αν το παίξεις δεν θα το μετανιώσεις.. αν βέβαια σου αρέσουν τα 'retro' παιχνίδια. Αν δεν έχεις παίξει adventures που κυκλοφόρησαν πριν το 1994, ή έχεις παίξει και δεν σου άρεσαν, ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις κάποιο άλλο.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.

More
16 Δεκ 2004 16:45 #3316 by maladroid
Και retro adventures λατρέυω και άλλα "ερασιτεχνικά" adventures έχω δοκιμάσει. Δεν πρόκειται να απογοητευτώ από τον τεχνικό τομέα, στο εγγυώμαι. Απλά τον τελευταίο καιρό αναγκάζομαι να είμαι λίγο πιο εκλεκτικός σ'αυτά που ξεκινάω λόγω έλλειψης χρόνου.

Ωστόσο το δικό σου για...πατριωτικούς λόγους κι επειδή το θυμάμαι από τις πρώτες αναφορές στο PC Master προ αμονημονεύτων ετών (δεν είμαι σίγουρος ότι αναφερόσουν και τότε στο adventure που ετοιμάζεις απλά μου έχει μείνει το όνομά σου όλως περιέργως) θα το δω οπωσδήποτε.

Τα ξαναλέμε όταν θα έχω εντυπώσεις να καταθέσω.

More
18 Δεκ 2004 02:54 #3333 by alkis21
Ο Αντρέας Τσουρινάκης είχε όντως αναφερθεί κάποτε σε μένα (γενικά για τα adventures και όχι για το Other Worlds που δεν είχε ξεκινήσει ακόμα) αλλά μιλάμε για 4-5 χρόνια πριν, αν θυμάσαι αυτό τότε έχεις μνήμη ελέφαντα! :shock: Μάλλον θυμάσαι το όνομά μου από τις αναφορές του PC Master στην Kick Off Association και τα άρθρο μου πέρυσι τον Δεκέμβριο για το 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Off 2 στην Ολλανδία.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.

More
20 Δεκ 2004 15:50 #3343 by maladroid

alkis21 wrote: Ο Αντρέας Τσουρινάκης είχε όντως αναφερθεί κάποτε σε μένα (γενικά για τα adventures και όχι για το Other Worlds που δεν είχε ξεκινήσει ακόμα) αλλά μιλάμε για 4-5 χρόνια πριν, αν θυμάσαι αυτό τότε έχεις μνήμη ελέφαντα! :shock: Μάλλον θυμάσαι το όνομά μου από τις αναφορές του PC Master στην Kick Off Association και τα άρθρο μου πέρυσι τον Δεκέμβριο για το 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Off 2 στην Ολλανδία.

Πράγματι θυμάμαι και την αναφορά που σου έκανε ο Τσουρινάκης και το αφιέρωμα στο Kick Off όπου πάλι φιγουράριζες πρώτη μούρη στο καβούρι.
Τώρα, με ελέφαντα μπορούσες να με μπερδέψεις στο πρόσφατο παρελθόν αλλά θέλω να πιστεύω όχι πια. Δεν αποκλείεται να μου μεινε η μνήμη... 8)

More
04 Φεβ 2005 01:43 #3950 by alkis21
Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται, το PC Master που κυκλοφορεί έχει το Other Worlds στο CD. Επίσης έχει και Review από τον Αντρέα Τσουρινάκη (85%).

More
04 Φεβ 2005 19:28 #3983 by adreasnaxos
Replied by adreasnaxos on topic Other Worlds - το adventure game μου

alkis21 wrote: Επίσης έχει και Review από τον Αντρέα Τσουρινάκη (85%).

Αν σκευτείς ότι στό Jack Orlando έχει 89% , μάλλον θάπρεπε νά ζητήσεις νά στό διπλασιάσει τό νούμερο.

More
05 Φεβ 2005 12:07 #4004 by alkis21
Ίσως. :) Αλλά από την άλλη αν σκεφτώ ότι είναι το μοναδικό Independent adventure game για το οποίο μπήκε στον κόπο να γράψει Review, είμαι ευχαριστημένος. Αλλωστε ποτέ δεν συμφωνούσα ιδιαίτερα με το να μπαίνει βαθμολογία στο τέλος ενός Review (ούτε ο Αντρέας τρελαίνεται ιδιαίτερα), ό,τι χρειάζεται να ξέρεις είναι στο κείμενο. Ένα νούμερο από μόνο του δεν λέει τίποτα.

More
05 Φεβ 2005 12:25 #4006 by aiRness
Replied by aiRness on topic Other Worlds - το adventure game μου
Ακριβώς. Read the text. Τέλος.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.