O poio periergos grifos pou exete dei pote sas!!!

• Stknightmare
  • Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
04 Μάι 2004 00:24 #1107 by Stknightmare
Akouw!!!

Yg:Simon the sorcerer 3d,patas to koumpi kai bgenei mia xontrh oxiiiiiiii patas to koumpi anoigei to cd!!!

Yg 2:Einai h megaluterh kafrila pou exw dei pote,kai ena xrono na to paleua mono apo ta neura mou tha to kana gia na piasw to cd kai na to spasw!!!lol

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Μάι 2004 00:36 #1110 by Real NC
Εγώ θα πω για τον πιο ηλίθιο γρίφο. Στο Runaway, προσπαθώντας να ξυπνήσεις τη γκόμενα στο νοσοκομείο, την κουνάς, την ταρακουνάς, την ξαναταρακουνάς, την κάνεις φραπέ, μόνο στα χαστούκια δεν την αρχίζεις, αλλά δεν λέει να σηκωθεί (χμμ, τώρα που το διαβάζω αυτό, προς το πονηρό πάει ο νους). Και αντί να πάρεις ένα ποτήρι νερό από το μπάνιο ΔΙΠΛΑΝΟΥ δωματίου (γιατί σε αυτό το δωμάτιο η βρύση δεν έχει όρεξη), βάζεις φωτιά στο νοσοκομείο για να πάρει 'μπρος το μαραφέτι στο ταβάνι και να πιτσιλήσει τη γκόμενα η οποία ενώ δεν ξύπναγε με ταρακουνήματα των 200 Ρίχτερ ξυπνάει τώρα με δυο σταγόνες νερό. Για μένα η αποκορύφωση της ηλιθιότητας.

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

More
04 Μάι 2004 01:10 #1118 by aiRness
Βασικά εγώ πάλι δεν κατάλαβα τον όρο 'περίεργος'. Δηλ. εννούμε δύσκολο και ευχάριστο, εύκολο με ξαφνική κατάληξη, μη λογικό; Τι απ'ολα; Είναι γενικόλογο αυτό.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

• Stknightmare
  • Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
04 Μάι 2004 01:41 #1120 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic O poio periergos grifos pou exete dei pote sas!!!
De einai anagh na to skeftesai,apla pes enan grifo pou sou ekane entupwsh!!! :D :D :D

Yg:Allos enas,akoma gelaw (Arpas ton max kai ton xwneis panw sto control panel kai stamatane ola!!!)

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

More
04 Μάι 2004 01:51 #1123 by aiRness
Πολυ χύμα topic λοιπόν, οπότε πάμε να πούμε κανένα χύμα γρίφο. Το μπαλόνι με τον Blondebeard στο Monkey Island 3;
Πραγματικά ειναι ΠΑΡΑ πολλοί...Αυτός μου ήρθε πρώτος.

More
04 Μάι 2004 02:17 #1124 by panagios
(Zito prokatabolika siggnomi gia ta Greeklish alla einai arga kai diabaza Virginia Woolf, opote...)

Ontos einai polloi oi grifoi, alla an eixa na po enan, tha itan o eksis: Rubber ducky, sto Longest Journey. Thes na anoikseis ena control panel, kai to kleidi (agnosto pos) exei pesei stis grammes tou metro. Ti kaneis? Aploustato! Petas psixoula se ena lastixenio papaki pou einai ekso apo to parathyro sou oste na to trypisei ena pouli, bgaineis ekso, to briskeis os dia magias ksanafouskomeno, to syndiazeis me ena kalami psarematos, mia pensa, mia ourithra eksogiinou, 3 skelides skordo kai mia patates me rigani, kai op! Etoimo to Key-in-subway-Catcher 2248!

Meta sou lene giati diabazeis walkthroughs. Ela nte.

More
04 Μάι 2004 04:29 #1125 by Mortal
Εγώ δεν έχω κάποιον ιδιαίτερα παράλογο, αλλά έναν απλούτσικο γρίφο στο lighthouse που είχε να κάνει με ένα χρηματοκιβώτιο και έναν συνδιασμό, που αν δεν είχες το walkthrough του ανθρώπου που είχε πάρει τηλέφωνο στα hint-lines ($$$$$$$$) της Sierra, τέρμα το παιχνίδι!! Ήταν το μόνο παιχνίδι που ήμουν έτοιμος να το ρίξω στην κατσαρόλα, να το βράσω και να το κάνω γιαχνί!!! :D

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
04 Μάι 2004 04:41 #1127 by aiRness
Θυμάται κανείς τον γρίφο στο Ripper με το (I)-(eye) ; ...απίστευτο.

More
04 Μάι 2004 11:14 #1131 by Atrus
Εγώ θυμάμαι έναν γρίφο στο Celtica που θέλανε να τον κάνουνε πρωτότυπο και σου έσπαγε τα νεύρα!! Έπρεπε να ρυθμίσεις ένα περίεργο μηχάνημα με πολλούς μοχλούς κλπ και είχε σχέση με την θέση των πλανητών και των ζωδίων σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Όλα καλά μέχρι εδώ! Η πατάτα είναι ότι πουθενά μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούσα να βρώ την αυτή την ημερομηνία που ήθελε! Λιωμένος, ανοίγω τη λύση και τί να δώ? Η ημερομηνία που ήθελε ήταν αυτή των Windows! Άσχετο και έλεος!!!

Viva la Revolucion!

More
04 Μάι 2004 14:55 #1134 by aiRness
Καλά Atrus αυτό κι αν είναι κουφό. Πάλι καλά δεν σου ζητήθκε το registration key. Μα ούτε ένα hint δεν σου έδινε το game μέσα;

More
04 Μάι 2004 16:03 #1135 by Atrus
Μετά από 5 χρόνια που το είχα παίξει aiRness δεν παίρνω και όρκο, αλλά δεν θυμάμαι κανένα hint! Ήθελαν και καλά να το κάνουν ρεαλιστικό και ήθελε ο γρίφος να βάλεις την ημερομηνία την πραγματική. Επίσης ήθελε να μυρίσεις και τα νύχια σου για να το καταλάβεις!!

Θυμισέ μου λίγο τον γρίφο του Ripper που λες! Εγώ θυμάμαι τον σπαστικό γρίφο με την μαϊμού!!

Viva la Revolucion!

More
04 Μάι 2004 16:15 #1137 by aiRness
Έχω να το παίξω από τότε που κυκλοφόρησε το Ripper. Θυμάμαι πως είχε να κάνει με κάποιον κωδικό που έπρεπε να ΑΠΟκωδικοποιήσεις. Αυτό το (I)-(eye) γι'αυτό το έγραψα παραπάνω. Φαντάσου δηλ...

More
04 Μάι 2004 16:17 #1139 by aiRness
Ας μας θυμήσει κάποιος τον γρίφο αυτόν με μεγαλύτερη ακρίβεια. Δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή.

More
05 Μάι 2004 15:09 #1154 by zafos
Ίσως από τους top3 δυσκολότερους γρίφους ever. Τον περιγράφω στο περίπου γιατί έχω να παίξω πολύ καιρό το Ripper (παρότι από τα 2-3 αγαπημένα μου). Πρέπει να βρείς τον κωδικό για να πάρεις το βιβλίο από την cyber library. Ok. Η librarian σου δίνει μία λίστα με κωδικούς βιβλίων. Όλα είναι ιστορικού περιεχομένου (historical), οπότε ο κωδικός τους ξεκινά με τα γράμματα HC, εκτός από ένα. Εάν ζητήσεις το συγκεκριμένο βιβλίο με τον κωδικό που έχει στη λίστα, ανακαλύπτεις ότι δέν υπάρχει. Πρέπει να βρείς τον σωστό κωδικό. Αρχίζει η παράνοια. Στον υπάρχον κωδικό, υπάρχουν τα γράμματα no iaid. Μετατρέπουμε το γράμμα i, στην ομόηχη λέξη eye (μάτι). Προκύπτει η πρόταση no eye aid (καμία βοήθεια για τα μάτια). Πότε δε χρειαζόμαστε καμία βοήθεια για τα μάτια; Όταν έχουμε τέλεια όραση φυσικά. Και τί μας λέει ο αμερικανο-οφθαλμίατρος όταν έχουμε τέλεια όραση; Μα φυσικά ότι έχουμε όραση 20 στα 20. Χμμμ, προκύπτει ο αριθμός 2020. Ας προσθέσουμε 1 γιατί στον κωδικό βλέπουμε +1. Προκύπτει 2021. Το κρατάμε. Ο κωδικός τελειώνει με τον αριθμό 18. Θέλουμε ένα ψηφίο όμως, σύμφωνα με το μοτίβο των άλλων κωδικών βιβλίων. Ας πάρουμε το αντίστοιχο γράμμα, το οποίο είναι το R. Άρα έχουμε μέχρι στιγμής HC2021R για κωδικό. Το δίνουμε στη βιβλιοθηκάριο και oh-la-la, δουλεύει (μας φέρνει το βιβλίο για τον Jack The Ripper). Όποιος μή USA citizen το έλυσε χωρίς να κοιτάξει τη λύση, τον κάνουμε αρχισυντάκτη :D

More
05 Μάι 2004 15:35 #1155 by aiRness
:shock: