ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ADVENTURES ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ........
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Δηλαδή οι μη καπνιστές δεν είναι τόσο φασίστες, αλλά είναι κι αυτοί λιγάκι, έτσι;
Αυτό το πράγμα, να μιλάμε στη δημοκρατία τόσο εύκολα για φασισμό (κατηγορώντας πάντα τους άλλους για φασίστες), δυσκολεύομαι πολύ, μα πάρα πολύ να το καταλάβω.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- sasa
- Moderator
Πάντως αν σε ενδιαφέρει έχει κάτι free προγραμματάκια για αυτούς που κόβουν το τσιγάρο που υπολογίζουν πόσα λεφτά γλυτώνεις καθημερινά κλπ και φαντάζομαι μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά.
-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."
- crocark
- Adventure's Advocate
Όπως αγαπάς.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- talliman
- Moderator
It's all about the Story, the dialogs, the characters, the music, the atmosphere
adventurades.blogspot.com/
adventuradesgamepics.blogspot.com
bookhobby.blogspot.com/
dvdsandpopcorn.blogspot.com/
melaneas.blogspot.com
ultratechproducts.blogspot.com/
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς όταν λες πως δε θα άντεχες την αναμονή και γι' αυτό είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις παραπάνω για ένα παιχνίδι και συμμερίζομαι γενικώς αυτή σου την στάση. Αλλά 50 ευρώ για το Syberia?! Πε-νή-ντα ευρώ για το Sy-be-ri-a?!?! :shock: :shock: Αυτό είναι μαύρη αγορά, γδύσιμο, κλοπή κανονική!! Πού το αγόρασες τόσα πολλά?! Για να ξέρουμε να μείνουμε μακριά από το συγκεκριμένο store... άκου 50 ευρώ...talliman wrote: [...]Για το Syberia 2 έδωσα 50 ευρώ γιατί δεν υπήρχε στην αγορά την διαδικτυακή παρά μόνο σε ένα μαγαζί! Αργότερα έμαθα ότι το έδωσε το PC MASTER και έφαγα τα λυσιακά μου!! Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα άντεχα την αναμονή.
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Και εγώ κάτι τέτοιες μ..κίες κάνω και μετά πηδάω από το μπαλκόνι.
Αγόρασα 3 παιγνίδια από το Big Fish το Diamon Jones, το Return to Mysterious island 2 και το Delaware και απο τα 3 μόνο το το Delaware μπόρεσα να κάνω download. Ολα τα άλλα nada. Εντάξει με βοηθήσανε πολλή μέχρι δωρεάν παιγνίδι μου χαρίσανε, αλλά τα παιγνίδια είναι τόσο μεγάλα που το download τα φτύνει.
Πάντως εγώ τελευταία φορά αγοράζω παιγνίδια σε download μορφή. DVD και είμαι σίγουρη ότι θα το παίξω το ρημάδι. Μια εβδομάδα παλεύω. Δηλαδή πάω είμαι τελειωμένη.
Να βλέπω τα παιγνίδια που έχω πληρώσει και δεν μπορώ να τα παίξω άστα να πάνε. Όλα αυτά για συμπαράσταση τα γράφω.
Άτιμη τεχνολογία το έφαγες το έρμο
- talliman
- Moderator
It's all about the Story, the dialogs, the characters, the music, the atmosphere
adventurades.blogspot.com/
adventuradesgamepics.blogspot.com
bookhobby.blogspot.com/
dvdsandpopcorn.blogspot.com/
melaneas.blogspot.com
ultratechproducts.blogspot.com/
- Nagual
- Elite Member
Good luck, agent Calavera. Viva la Revolución.
- ikarus260
- Moderator
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Anyway, βασικά παίζω όπως να ναι. Το πιο standard από όλα, θα έλεγα, είναι το μπλοκάκι και το μολύβι...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
WickedMan wrote: Καλά τα ακουστικά για ατμόσφαιρα ... χώρια που αν μιλάμε για κανένα παιχνίδι τρόμου μπορεί να έχουμε κανένα ατύχημα
Στα λόγια μου έρχεσαι ή έρχομαι. Σκέψου να απογειωθείς, όπως γράφω και στο άλλο post και να σε κρατήσει το καλώδιο
Με την ευκαιρία, επειδή δεν έχω απαντήσει σ' αυτήν την ερώτηση, να πω κι εγώ πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Τελευταία έχω μια λόξα μαζί με το μπλοκάκι να υπάρχει εκτός από στυλό και μηχανικό μολύβι. Όσον αφορά φαγητό και ποτό, αρκεί να πω ότι σχεδόν πάντα κάτι θα υπάρχει με αποτέλεσμα το πληκτρολόγιο και το ποντίκι να χρειάζονται καθάρισμα συχνά - πυκνά.
Υ.Γ. ξέρει κανείς αν το πληκτρολόγιο αντέχει σε πλύσιμο με πλυστικό μηχάνημα; Ξέρετε, σαν αυτά που πλένουμε αυτοκίνητα. Τις προάλλες έπεσε μια ολόκληρη κούπα καφέ. Δεν περιείχε ζάχαρη, αλλά ψιλοκολλάει. Ευτυχώς είναι φτηνά.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- ikarus260
- Moderator
Υ.Σ: Ξεκίνησα lost crown. Καλό φαίνεται, για να δούμε. Και για να μην είμαι off topic, καφεδάκι και ηλιόσποροι μαζί μου
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ