Ποιο είναι το πρώτο και ποιο το καλύτερο adventure ever?

More
05 Φεβ 2011 23:25 #31276 by fijidreamer
Το πρωτο μου adventure και το παντοτινο ηταν το Uninvited στην Αmiga του ξαδερφου μου. Αυτο με εκανε να θελω να αποδεικνυω στον εαυτο μου ποσο εξυπνος ειμαι lol και εγινα adventuras...ok οχι guru αλλα καλουλης χαχαχα

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
06 Φεβ 2011 16:16 #31283 by Vassilis_24
Ένας φίλος μου έφερε το Under a killing moon! Αυτό ήταν, δε χρειάστηκε τίποτα περισσότερο για να εισαχθώ μαγικό στο χώρο των adventures.
Εντονότερα συναισθήματα νομίζω μου είχε δημιουργήσει ένα παιχνίδι που πολλοί εδώ μέσα δε θα χαρακτήριζαν adventure, μιας και είναι action adventure, κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου αρνητικό, το αντίθετο μάλιστα και μιλάω για το Beyond Good and Evil. Υπέροχο παιχνίδι πραγματικά.
Άλλα αξιομνημόνευτα παιχνίδια για μένα, θα έλεγα ότι ήταν τα Atlantis II, Phantasmagoria 2 και The Longest Journey.

More
07 Φεβ 2011 15:05 #31290 by WickedMan
Εξαιρετικό το BGAE, θα συμφωνήσω μαζί σου. Από τα διαμάντια της Ubisoft. Όντως, όμως, είναι actiοn adventure. Καλωσήλθες στο fοrum! :D

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
07 Φεβ 2011 20:28 #31298 by Vassilis_24
Βασικά, είμαι μέλος εδώ και 5 χρόνια αν και δε γράφω συχνά. Κάτι είχε γίνει, δε θυμάμαι καλά και είχε σβηστεί ο λογαριασμός μου και τον ξαναδημιούργησα, από τότε δεν είχα κάνει άλλο ποστ, αλλά διαβάζω τακτικά το forum.