αγαπημενα fmv adventure
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Και όμως στην αρχή του Broken Sword 2 γίνεται να πεθάνεις...
Τιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!! Πλάκα μου κάνεις!!
Τι να πω;; γράψτε λάθος, εγώ θυμάμαι ότι περίμενα και περίμενα αλλά τίποτα.
Χμ... για θυμίστε μου... ο Stobbart τσούλαγε μόνος την καρέκλα προς τα πίσω ή τον κατευθύναμε εμείς;
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- fijidreamer
- Spammer
Τελος παντων πολυ ευκολοι και χαζοι γριφοι , που ο λαθος σχεδιασμος του παιχνιδιου τους εκανε να φαινονται δυσκολοι. Οπως ο τελευταιος (οχι δεν βαρεθηκα εξαιτιας του γριφου αλλα ελεγα αμαν να τελειωσω το μαρτυριο που περναγα παιζοντας ενα old time classic game για να αποκτησω αποψη.
Τωρα να πω για τον γριφο στο υπογειο του θεατρου
Τι να πρωτοθυμηθω απο βαρετους γριφους ?!
Βαρετοι γριφοι, βαρετο gameplay, βαρετοτατο travelling ,καλη αλλα λιγο ρηχη ιστορια (γιαυτο ηξερα περιπου τι θα γινει στο τελος εννοω φυσικα το μυστηριο), ελειψη υποτιτλων με αποτελεσμα να χανεις πολλα (πχ εγω δεν καταλαβα ποτε πως ανακαλυψε ο Wagner τι κανουν οι κρυσταλλοι (αν το καταλαβα καλα και αυτο λολ) φοβερη μουσικη, καλη ηθοποιια εμ πασει περιπτωση καλη ιστορια ΑΛΛΑ βαρεθηκα μεχρι να δω την ταινια να ξεπροβαλει ολοκληρη μπροστα μου.
Μροστα στα πραγματικα διαμαντια (Βlack Dahlia , Pandora Directive, Ripper) δυστυχως ειναι ενα πολυ κακο adventure. Και να ξεκαθαρισω οτι ΝΑΙ βαριεμαι τα περισσοτερα (μην πω ολα) καινουργια adventures, τι να συγκρινω με τα 3 που ειπα και τα Myst series( τεραστιο story backround ktl), Μοnkey island 1,2, Black Mirror ( oxi to 2 το 3 δεν το εχω παιξει) και καποια αλλα που δεν εχω παιξει ακομα οπως το obsidian (το εχω!) κτλ..
Τελος να πω οτι ξεκινησα το Under a killing Moon και μονο η αρχη με εκανε να ξαναχαμογελασω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να ΞΕΒΑΡΕΘΩ (φαινεται απο την αρχη ενα καλο adventure).
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Αν δεν κάνω λάθος (και διορθωσέ με) σε ξενέρωσε το γεγονός ότι σε ένα adventure μυστηρίου συνάντησες καταστάσεις που ήταν "κωμικές" - το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν εννοώ ότι είχαν χιούμορ αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται άλλη λέξη. Για τα πήγαινε - έλα δεν έχεις άδικο αλλά σκέψου και αυτά του Monkey Island 2 .
Προσωπικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με εύκολους γρίφους, τους προτιμώ από τους χαζούς.
Τώρα για τον ελλειπή σχεδιασμό ειλικρινά έχει περάσει πολύς καιρός για να θυμάμαι πόσο με ταλαιπώρησε, πάντως δεν νομίζω να είχα ιδιαίτερο προβλήμα πλην από καποιές περιπτώσεις.
Πάντως θα συμφωνήσω με το WickedMan. Όποια λίστα με best of και να κοιτάξεις θα βρεις στις περισσότερες και το Gabriel Knight 2. Δεν μπορεί όλοι αυτοί (βάλε και εμένα μέσα) να συνομοτούν για να αναδείξουν ένα παιχνίδι που είναι τελέιως μάπα...
Το Under a Killing Moon είναι μίσο σκαλί κάτω απ' το Pandora Directive, αν θες το Pandora εξέλιξε τη συνταγή... ψάχνε όλους τους χώρους καλά μην την πάθεις σαν και μένα... Είναι η έκδοσή από το GOG;
Σας καληνυχτώ, αύριο έχει δουλειά...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- fijidreamer
- Spammer
Oσο για το Under και αυτο και το Gabriel ειναι Gog versions . Επιτελους βρηκα ενα τροπο να παιζω τα αγαπημενα μου.
Ρε συ δεν το ειχα σκεφτει οτι το αποτυχημενο χιουμορ συνεβαλλε στο να μου χαλασει την εμπειρια! δικιο εχεις και σε αυτο. Παντως εγω και η Sierra μαλλον δεν τα παμε καλα.α! να σου θυμησω την μαυρη ταινια στο θεατρο που δεν φαινοταν με τιποτα απο τυχη την βρηκα κανοντας κλικ παντου και αυτο γιατι μου εδινε προσβαση ξανα στον χωρο αυτο (χαχα αυτο ειναι που λεμε εμπειρια).
- outcry
- Walker Survivor
Αυτά είχαν υπότιτλους?Μροστα στα πραγματικα διαμαντια (Βlack Dahlia , Pandora Directive, Ripper) δυστυχως ειναι ενα πολυ κακο adventure.
Οι γρίφοι τους ήταν απόλυτα συνδεδεμένοι με την ιστορία?Ή μήπως ήταν δύσκολοι επειδή ήταν έξυπνοι?
Εγώ κάπως αλλιώς τα θυμάμαι, παρόλο που προτιμώ το Black Dahlia απ'το Gabriel Knight 2.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- fijidreamer
- Spammer
- crocark
- Adventure's Advocate
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:F2bnp wrote: Και όμως στην αρχή του Broken Sword 2 γίνεται να πεθάνεις...
Γι' αυτό δε βρίσκω ποτέ τα easter eggs; Γιατί βαριέμαι να περιμένω κι αρχίζω τα κλικ εδώ κι εκεί;
Άσχετα αν κατάλαβα το συγκεκριμένο και μου άρεσε, είμαι φανατικά αντίθετος με τους χρονικούς περιορισμούς. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να ταιριάζουν και ν' "ανεβάζουν την αδρεναλίνη", αλλά όταν παίζω adventures (το έχω χιλιοπεί ξέρω), θέλω να διασκεδάζω με το πάσο μου. Δε μ' αρέσει ούτε να μου τσεκάρουν τ' αντανακλαστικά, ούτε την ταχύτητα σκέψης, ούτε την ικανότητα να πατάω γρήγορα κουμπάκια. Φτάνει με το ηλίθιο άγχος της καθημερινότητας!!!Constantine_R wrote: Να υποθέσω ότι σε μερικούς αρέσει περισσότερο να μην υπάρχει χρονικό περιθώριο
Κι εγώ έτσι το κατάλαβα.outcry wrote: Spoiler: Εμφάνιση
Ναι,συμφωνώ απολύτως. Κι εγώ νομίζω ότι η μεγαλύτερη απώλεια του χώρου είναι ότι η Lucas δεν έκανε ποτέ FMV. Τώρα θα μιλούσαμε με άλλους όρους. Τι να κάνουμε όμως; Συμβιβαζόμαστεfijidreamer wrote: Παντως εγω και η Sierra μαλλον δεν τα παμε καλα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Topic Author
- Visitor
- Constantine_R
- Voodoo Priest
τελος δεν ντρεπομαι καθολου μα καθολου να πω οτι βαριεμαι κι εγω πολλες φορες τα καινουργια adventures...
Και να ξεκαθαρισω οτι ΝΑΙ βαριεμαι τα περισσοτερα (μην πω ολα) καινουργια adventures
Παιδιά και εγώ βρίσκω ανιαρά - χλιαρά διάφορα σύγχρονα αλλά και παλιά adventures, γιατί να ντραπώ να το πω; Το ότι είμαστε σε ένα forum με σχέση τα adventures δεν νομίζω ότι μας "επιβάλλει" μόνο να τα εξυμνούμε. Ίσα ίσα που όταν τονίζουμε και τα αρνητικά μόνο κακό δεν κάνει.
Κι εγώ νομίζω ότι η μεγαλύτερη απώλεια του χώρου είναι ότι η Lucas δεν έκανε ποτέ FMV. Τώρα θα μιλούσαμε με άλλους όρους. Τι να κάνουμε όμως; Συμβιβαζόμαστε
Πω! Πω! Τι είπες τώρα; Φαντάσου FMV adventure, με θέμα το Star Wars και σκηνοθετη τον George Lucas! :shock:
Ή... ή... ακόμα καλύτερο... FMV adventure, Indiana Jones, με τον Harrison Ford και σκηνοθέτη τον Steven Spielberg!! :shock: :shock:
- crocark
- Adventure's Advocate
Κι ένα σχόλιο για πιο πριν:
Constantine_R wrote: για θυμίσου γενικά το χειρισμό σε 3D παιχνίδια εκείνη την εποχή με πληκτρολόγιο, ήταν ακόμα στα σπάργανα
... ακόμα στα σπάργανα είναι ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Τι εννοείς ακριβώς... μιλάς για adventures ή γενικά;Constantine_R wrote: για θυμίσου γενικά το χειρισμό σε 3D παιχνίδια εκείνη την εποχή με πληκτρολόγιο, ήταν ακόμα στα σπάργανα
Crocark wrote: ... ακόμα στα σπάργανα είναι ...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
Fox Hunt
Don't Quit Your Day Job
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ