convert film to adventure

More
23 Σεπ 2004 22:24 #2364 by Mortal
Replied by Mortal on topic convert film to adventure

Elessar wrote: Προτιμηστε την dvd εκδοση του IT εχει αρκετες κομμενες σκηνες.
Ειδα χθες οτι το παιζει το Star. Προσωπικη συμβουλη: ΜΗΝ το δειτε. Το ειχε προβαλλει, παλι το Star, πριν απο καποια χρονια και ειχε κοψει (φυσικα αυθαιρετα) αρκετες σκηνες προκειμενου να το χωρεσει στο προγραμμα.

Ευτυχώς έχω διαβάσει την unabridged έκδοση του βιβλιου (1111 σελίδες πρέπει να είναι), οπότε δεν θα βυθιστώ στο επίπεδο του Star (άσε που θα πρέπει και να σκάψω και στην λάσπη για να το φτάσω). :P Ένα adventure με ψυχολογικές ανησυχίες, κάτι το συνηθισμένο για τον Stephen King. Καλά κόβω την φιλοσοφική ανάλυση. :wink:

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
29 Σεπ 2004 21:52 #2427 by maladroid
Replied by maladroid on topic convert film to adventure
Πιστεύω ότι τα Seven, Fight Club, 12 Monkeys θα έκαναν κορυφαία adventures. Από την άλλη άμα το παιχνίδι ακολουθεί κατά γράμμα την πλοκή της ταινίας χάνεται το ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Όμως και τι δε θα δινα για να κάνω examine σε όλα τα τετράδια του john Doe...

No good deed goes unpunished

More
11 Νοε 2004 00:30 #3052 by King Crimson
Replied by King Crimson on topic convert film to adventure
1. 2001:A Space Odyssey
2. Artificial Intelligence
3. The Cube
4. Jacob's Ladder

1.Mathematics is the language of nature.
2. Everything around us can be represented and understood through numbers.
3.If you graph these numbers, patterns emerge.

• aiRness
  • Topic Author
  • Platinum Member
  • Platinum Member
More
11 Νοε 2004 02:06 #3055 by aiRness
Replied by aiRness on topic convert film to adventure
Έχω αναφέρει και εγώ το Space Odyssey, αλλά το Jacob's Ladder όντως θα ήταν ότι έπρεπε για adventure, σωστός.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
11 Νοε 2004 16:01 #3063 by Elessar
Replied by Elessar on topic convert film to adventure
Όντως το Jacob's Ladder είναι απίστευτη ταινία, την έχω δει καμια 12αριά φορές!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
11 Νοε 2004 21:31 #3071 by Mortal
Replied by Mortal on topic convert film to adventure
Το Jacob's Ladder πάντως, μολονότι είναι μοναδικό σαν φιλοσοφικές αναζητήσεις σε ένα μυαλό που σβήνει, θα γινόταν, δυστυχώς, σαν παιχνίδι, περισσότερο Horror/Survival έτσι όπως έχουν καταντήσει να βγαίνουν τα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά, επειδή είναι απο τις λίγες ταινίες που αγάπησα πραγματικά, δεν θα ήθελα να δω τον βιασμό της σε παιχνίδι, είτε σε remake. Ο Tim Robins παραήταν ο ρόλος, και ότιδήποτε άλλο θα κατέστρεφε αυτή την όμορφη γλυκόπικρη γεύση που άφηνε στο τέλος η ταινία! :wink:

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
12 Νοε 2004 19:15 #3079 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic convert film to adventure
το The cube θα γινοταν τοσο ιδιομορφο παιχνιδι οσο και η ταινια.σιγουρα δε θα ηταν μονο adventure.θα ηταν συνδυασμος action adventure σιγουρα με παρα πολλα puzzles.
και οι σκληροπυρινικοι και των δυο ειδων θα το εβριζαν αλλα αν ηταν οπως το φανταζομαι σε gameplay και με την ατμοσφαιρα της ταινιας θα ηταν all time classic!!!

More
13 Νοε 2004 05:49 #3088 by King Crimson
Replied by King Crimson on topic convert film to adventure
Eidika an symberilambane grifous pou exoun sxesh me ton xrono kai parallhles diastaseis opws sto Cube 2(Hypercube) 8a apoktouse akoma megalytero endiaferon!! (blepe ton grifo tou Monkey Island 4 ston balto :D :D :D )

1.Mathematics is the language of nature.
2. Everything around us can be represented and understood through numbers.
3.If you graph these numbers, patterns emerge.

More
14 Νοε 2004 02:34 #3093 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic convert film to adventure
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ ψηφίζω δαγκωτό τον Κώδικα DaVinci να γίνει από βιβλίο ταινία, από ταινία adventure, από adventure τραγούδι κτλ κτλ :P :P :P Όπως καταλάβατε με άρεσε πολύ :lol:

Define normal...

More
25 Νοε 2004 10:47 #3165 by DragonLord
Replied by DragonLord on topic convert film to adventure
Καλημερα παιδια. ολες οι ταινεις που αναφερετε ειναι πολυ καλες αλλα κατα την γνωμη μου υπαρχει και μια ταινια που απο μονη της ειναι γεματη γριφους. Γριφους που θα μπορουσαν αυτουσιοι να μεταφερθουν σε adventure με φοβερο σεναριο. Δεν μιαλω για αλλο απο το " The Game " με τον Michael Daglas.

More
25 Νοε 2004 14:44 #3168 by Elessar
Καλωσόρισες φίλε!! (ακούς Domine;)

Πολύ καλή η ιδέα για το The Game, απορώ που δεν το έχει κάνει ακόμα κανείς.

More
25 Νοε 2004 17:50 #3170 by a_steria
Replied by a_steria on topic convert film to adventure

CallMeDr wrote: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ ψηφίζω δαγκωτό τον Κώδικα DaVinci να γίνει από βιβλίο ταινία, από ταινία adventure, από adventure τραγούδι κτλ κτλ :P :P :P Όπως καταλάβατε με άρεσε πολύ :lol:

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες (με πήραν τηλέφωνο μέσα απ΄το στούντιο...) ταινία θα γίνει άμεσα από τους παραγωγούς του "A beautiful mind"... ελπίζω να καταφέρουν να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του βιβλίου... είδωμεν! Πάντως προτείνω και το "Illuminati" του ιδίου, αν δεν το έχεις διαβάσει, με τον ίδιο ήρωα... αυτα!

mmm...I don' t think this will help...

More
27 Νοε 2004 12:45 #3179 by DragonLord
Replied by DragonLord on topic convert film to adventure
Καλο ειναι παντως καποια βιβλια να παραμενουν βιβλια γιατι καποιες μεταφορες τους σε ταινιες το μονο που καταφερνουν ειναι να πετσοκοβουν οτι δεν θελουν και να προσθετουν καποια αλλα ασχετα στοιχεια με αποτελεσμα να νομιζεις οτι βλεπεις κατι τελειως διαφορετικο ( πχ ---- το ευλογημενο παιδι---) το οποιο ειναι απο τα καλυτερα bell που εχω διαβασει και το προτεινω ανεπιφυλακτα. Μολις το ειδα σε ταινια το μονο που διαπιστωσα ειναι οτι εκτος απο τα ονοματα του βιβλιου, τιποτε αλλο δεν ηταν ιδιο. Και αντε λες αν το αποτελεσμα εχει κατι να πει, να το δεχτω σαν μια αλλη οπτικη.

More
27 Νοε 2004 17:37 #3181 by Elessar
Τελικά το ρόλο του Λάνγντον στο DaVinci Code θα τον παίξει μάλλον ο Tom Hanks :? :?
Αναζητήστε και τα άλλα δύο βιβλία του συγγραφέα, Deception Point και Digital Fortress (στα αγγλικά βέβαια). Αρκετά καλά και τα δύο, ακριβώς στο ίδιο κλίμα...

More
01 Δεκ 2004 20:12 #3196 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic convert film to adventure
το metropolis θα γινοταν επισης καταπληκτικο adventure.πολυ καλος κοσμος που χωραει πολλα παραλληλα με την ταινια σεναρια (αν και ενα λιφτιγκ το θελει γιατι τα εχει τα χρονακια του)