Όταν βαριέμαι...

More
17 Ιουλ 2011 20:58 #33208 by Ebon Page
Replied by Ebon Page on topic Re: Όταν βαριέμαι...
Μου έχει τύχει πολλές φορες να βαρεθω κάποιο video game (όχι απαραιτητα μόνο adventure) στη πρώτη μιση ωρα. Αυτο μπορεί να συμβεί είτε γιατί το παιχνιδι είναι όντως κακό, ειτε γιατι δεν έχω την καταλληλη διαθεση να ασχοληθώ την δεδομενη στιγμή/περιοδο με την συγκεκριμενη θεματολογια/ιστορία/setting που προσφέρει το παιχνιδι, είτε γιατι γενικότερα περιμενα κάτι άλλο απο αυτό που αποκόμισα (οσα μπορεί να αποκομισει βεβαια κανεις μεσα σε μιση-μια ωρα).

Οποτε οταν συμβαίνει κατι τετοιο το παιχνιδι τρωει uninstall κατευθειαν δίχως δευτερη σκέψη. Αυτό δεν σημαινει πως σε κάποια άλλη στιγμη δεν θα το ξανα εγκαταστησω για να το παιξω (εκτος και αν είναι πραγματι κακό), απλα θα περιμένει στο ραφι. Επίσης εχω και ένα προσωπικό "κόλλημα". Δεν μου αρεσει να έχω εγκατεστημενα παιχνιδια/προγραμματα κτλ στο πι-σι που δεν τα χρησιμοποιώ/δεν τα χρειάζομαι. Όχι για λόγους χωρου στον σκληρό, απλά δεν μ' αρεσει :) Κολλημα είναι αυτο τι να κάνω. :mrgreen:

Τελος, πιστευω πως το gaming για μενα είναι ένα χόμπι, με το οποίο θελω να περνάω ευχαριστα τον χρόνο μου. Οποτε δεν βρίσκω τον λόγο γιατι να υποβάλλω τον εαυτο μου σε μια κουραστική διαδικασια/αγγαρεια παιζοντας ένα παιχνιδι που για τον οποιοδήποτε λόγο την δεδομενη στιγμη δεν με ικανοποιεί. Αυτο ισχυει για όλα. Όπως αφηνω στην μεση μια ταινια που δεν μ' αρεσει ή ενα βιβλιο που το βαριεμαι, το ιδιο ισχύει και για τα παιχνιδια. Υπάρχουν τόσες άλλες ταινιες, βιβλια, παιχνιδια με τα οποία θα περασω καλύτερα. Και στο μελλον μπορεί να ξαναδοκιμάσω κατι που απέρριψα στο παρελθον.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.