Καλύτερο φινάλε σε adventure;
- outcry
- Walker Survivor
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- GameLinguist
- Adventurous Titan
1. Loom (γιατί ήταν το πρώτο adventure μου και μου έκανε εντύπωση)
2. Riven (χωρίς λόγο - απλώς το γουστάρω το συγκεκριμένο)
3. Still Life (γιατί σε άφηνε να βρεις εσύ τον δολοφόνο..)
Και θα συμπληρώσω ότι επίσης με ιντρίγκαραν τα φινάλε του Gabriel Knight 2 και Monkey Island 2...
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- crocark
- Adventure's Advocate
Επίσης ... τι να πω; 730 μηνύματα χωρίς να έχεις παίξει Syberia; Πως το κάνεις; Εμένα όλη μου η υπόσταση σ' αυτό το μένος βασίζεται...
Το κλάμα πάντως είναι καλό. Εκτός από τις διάφορες μελέτες που λένε για εξωτερίκευση συσσωρευμένων αρνητικών συναισθημάτων και στρες κλπ., υπάρχει και το ότι βοηθά να ξεμπλοκάρουν τα αντίστοιχα σωληνάκια. Το παίζει κανείς δηλαδή σκληρό αντράκι και αποφεύγει να κλαίει κλπ. Και μετά το βρίσκει από αλλού. Γι' αυτό ένα Syberia που και που (όχι "τη μέρα" μην το παραξηλώσουμε) "το γιατρό τον κάνει πέρα".
Επίσης δεν είναι κακό που και που ένας άντρας να έρχεται σε επαφή με τη "γυναικεία του φύση". Το βοηθάει στην κατανόηση (λέμε τώρα) της ακατανόητης γυναικείας ιδιοσυγκρασίας. Πράγμα που, ειδικά αν ανήκει στην κατηγορία όσων ψάχνονται, βοηθάει ιδιαιτέρως στο να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας με το άλλο φύλο κλπ.
* όρος που δε μ' αρέσει ιδιαίτερα, αλλά δανείζομαι για ευκολία.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
Έτσι γυναίκα δε βγάζεις ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ρε συ croc, το Keepsake το έχεις παίξεις; σου άρεσε; Πρέπει να είναι η πιο καταθλιπτική ιστορία πoυ έχω παίξει σε adventure...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Ωραία γραφικά όμως ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- outcry
- Walker Survivor
Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα σαν αυτό.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Το adventure στο οποίο έκλαψα ήταν το "To the Moon" και αυτό όχι στο φινάλε. Πρέπει να κλαιγα για κάνα μισάωρο όμως, δεν μπορούσα να σταματήσω. Σαν το συνάχι ήταν
Νομίζω, πάντως, ότι κάτι τέτοιο δεν έχει να κάνει μόνο με το παιχνίδι, αλλά και με πολλά άλλα πράγματα. Σε τι διάθεση είσαι όταν παίζεις, κατά πόσον είσαι συγκεντρωμένος ή το μυαλό σου τρέχει κι αλλού, την ιδιοσυγκρασία του ατόμου κλπ, κλπ...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Είπα να σε δείξω λίγο με ένα σχόλιο του τύπου: απορώ τι του βρήκε ο outcry, αλλά ήξερα ότι δε θα βγάλω άκρη κι έτσι το έσβησα.outcry wrote: Το Keepsake είναι σπουδαίο παιχνίδι.
Τη γνώμη μου την άκουσες. Αν δεν έκλαψες, είσαι πολύ μάτσο. Με γεια σου με χαρά σου. Όμως ... Έκλαψες - δεν έκλαψες, επ ουδενί δεν κάνεις τη βλακεία να πεις ότι "δεν έκλαψα". Άμα το ομολογήσεις, χάνεις το μοναδικό ατού που σου προσφέρει ένα τέτοιο παιχνίδι, που είναι να φανείς ευαίσθητος στα μάτια μιας γυναίκας. Άμα δεν ενδιαφέρεσαι καν για γυναίκα (πρόσεξε, όχι για τα χαζά που λέτε όλοι σας τώρα τελευταία, επειδή ας πούμε έχεις ήδη γυναίκα) πραγματικά, θεωρώ δώρον άδωρο το να κάτσεις να ταλαιπωρείσαι παίζοντας ένα τέτοιο παιχνίδι. Άμα το παίξεις, να το παίξεις γιατί έχεις κάτι να κερδίσεις ... Να το παίξεις απλά για να πεις ότι το έπαιξες, δε λέει.WickedMan wrote: Στο Syberia που είναι απ' τα αγαπημένα μου adventures, ούτε έκλαψα, ούτε βρήκα ιδιαίτερα συγκινητικό το φινάλε. Είχε κάποιες συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές στη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ποτέ δεν θεώρησα το φινάλε μία από αυτές.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- outcry
- Walker Survivor
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Γιατί το Syberia δεν μετράει, εγώ σπάραξα στο συγκεκριμένο και ναι εάν θέλετε να τα πάτε καλά με τα κορίτσια πες τε τους ότι και εσείς σπαράξατε, ξέρετε δεν είναι κακό οι άντρες να κλαίνε κάπου, κάπου :shock: