Τα 10 χειρότερα FMV στην ιστορία του είδους
- alkis21
- Topic Author
- Banned
Constantine_R wrote: Πάντως δεν κατάλαβα: το Urban Runner είναι κακό παιχνίδι στο σύνολό του ή κακό στο FMV κομμάτι;
Ναι.
tsampikos wrote: To Night Trap ήταν το πρώτο FMV παιχνίδι που είχα δει (στο Sega Mega CD που συνδεόταν με το Mega Drive της Sega) και είχα πάθει πλάκα από αυτά που (τότε) έβλεπα. Δεν είναι καν Adventure, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το είδος, αλλά ένα ενδιαφέρον σε σχέση με άλλες κοπριές το έχει.
Χωρίς υπερβολή, το Night Trap ήταν πολύ περισσότερο adventure από ό,τι είναι τα Walking Dead. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποιότητας, μόνο genre.
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑalkis21 wrote: Χωρίς υπερβολή, το Night Trap ήταν πολύ περισσότερο adventure από ό,τι είναι τα Walking Dead. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποιότητας, μόνο genre.
Και το έχω δει το night trap και στα 5 λεπτά σκεφτόμουν αυτό που λέει ο Κώστας, γιατί να τις γλιτώσω ντε και καλά; Θα κερδίσω κάτι ας πούμε στο τέλος;
Και μετά στα 10 λεπτά που φόρτωνα και φόρτωνα πόσες φορές ήδη, αναρωτήθηκα το κλασικό: γιατί είμαι εγώ εδώ;
Πάντως συμφωνώ με τη Σ. ότι τα περισσότερα δεν τα ήξερα και είναι πολύ καλοί υποψήφιοι για δοκιμή τουλάχιστον. Εξαιρετικό το νηματάκι. Και όντως το να μοιάζουν με ελληνικές βιντεοταινίες έχει πολλά θετικά. Τουλάχιστον όσα αρνητικά.
@ Emmanuel
Καλά, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως μου γλίτωσε η τύπισσα. Πιο πιθανόν είναι να το έχω παίξει και να μην το θυμάμαι. Ή εν πάση περιπτώσει αυτά τα adventurosites σε γεμίζουν με όλες τις λάθος πληροφορίες κι αφήνουν στην απέξω ό,τι είναι σημαντικό σ' αυτή τη ζωή. Μπράβο για την επιμονή στο σημαντικό από εμένα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- ManOfSorrows
- Moderator
Το έχω στο πατρικό μου και τώρα που θα πάω για 4ημερο μάλλον θα το δω ξανά, αν τρέξει.
Tex Murphy is back!
- tsampikos
- Master of Dimensions
ManOfSorrows wrote: Το έχω στο πατρικό μου και τώρα που θα πάω για 4ημερο μάλλον θα το δω ξανά, αν τρέξει.
Mια χαρά θα τρέξει αδερφέ. Mε το ScummVM! To υποστηρίζει!