Πρώτο adventure?
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ποιητική αδεία, να λες ακούγεται πιο κουλτουριάρικοΚι επειδή, αργά ή γρήγορα, κάποιος που έχει το κουτί επίσης θα με ρωτήσει που είναι ο 3ος πειρατής - συνοδός του Guybrush, να σας πω ότι πρόκειται για ελεύθερη απόδοση της μίμησης...
Για την ιστορία, μιας και είναι το post τετοιο, το πρώτο adventure που έπαιξα ποτέ ήταν το Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards (EGA έκδοση), το πρώτο όμως που τερμάτησα ήταν το King's Quest II (10 χρονών στον 386 του θείου μου με το λεξικό ανά χείρας...)
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- outcry
- Walker Survivor
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- holdyourlight
- Elite Member
Space Quest 2
PC 286
με λεξικό στο χέρι...
ο Roger Wilco μου έμαθε πολλές λεξούλες, όπως "take off uniform" "rub berries on yourself" (!!!) χαχαχα
My Top 10:
1) Riven 2) Grim Fandango 3) URU 4) The Longest Journey 5) Schizm
6) Rhem 1-4 7) Riddle Of The Sphinx Myst 9) The Secret Of Monkey Island 10) Sanitarium
... and my own adventure game: <!-- m --> somepeaceofmindgame.blogspot.gr <!-- m -->
- Leo Rise
- Elite Member
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
- Dark_Knight
- Elite Member
Νωρίτερα είχα ασχοληθεί με κάποιο broken sword αλλά το προχώρησα λίγο ενώ αμέσως μετά σειρά πήραν τα Black Dahlia, Sanitarium, Atlantis...
Άσχετο αλλά ήταν αγορασμένα όλα από Παπασωτηρίου. Ωραίες εποχές. Ότι αγόραζες είχε πραγματική αξία. Τώρα χάσαμε τη μπάλα με το downloading και την ψηφιακή μορφή (εντάξει Θοδωρή, σταμάτα...είσαι εκτός θέματος)
Anything Worth Doing, Worth Overdoing
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Dark_Knight wrote: (εντάξει Θοδωρή, σταμάτα...είσαι εκτός θέματος)
Φίλε εδώ μέσα είναι άθλος αν μείνουμε ΕΝΤΟΣ θέματος. Πράγμα βέβαια που το γουστάρω πάρα πολύ γιατί απογειώνει τη συζήτηση.
Να υποθέσω ότι όταν λες:
εννοείς ότι δεν θυμάσαι αν ήταν το 1 ή 2 και όχι: "είχα ασχοληθεί με ένα adventure... να δεις πως το λέγανε.... α ναι, Broken Sword!"Dark_Knight wrote: είχα ασχοληθεί με κάποιο broken sword
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Καινούργιος, ε;Dark_Knight wrote: εντάξει Θοδωρή, σταμάτα...είσαι εκτός θέματος
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
- Dark_Knight
- Elite Member
Constantine_R wrote:
Dark_Knight wrote: (εντάξει Θοδωρή, σταμάτα...είσαι εκτός θέματος)
Φίλε εδώ μέσα είναι άθλος αν μείνουμε ΕΝΤΟΣ θέματος. Πράγμα βέβαια που το γουστάρω πάρα πολύ γιατί απογειώνει τη συζήτηση.
Χαχα! Οκ, θα το έχω στο μυαλό μου στο επόμενο παραλήρημα!
Constantine_R wrote: Να υποθέσω ότι όταν λες:
εννοείς ότι δεν θυμάσαι αν ήταν το 1 ή 2 και όχι: "είχα ασχοληθεί με ένα adventure... να δεις πως το λέγανε.... α ναι, Broken Sword!"Dark_Knight wrote: είχα ασχοληθεί με κάποιο broken sword
Ναι, κάποιο από τα δύο πρώτα ήταν αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιo. Και δε μπορώ να το βρω πουθενά. Μάλλον κάποιος φίλος το δανείστηκε και βαρέθηκε να το επιστρέψει
Anything Worth Doing, Worth Overdoing
- nestorv
- Elite Member
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Αα, για εμένα οι χαρτοπετσέτες παραμένουν top στη λίστα των διαθέσιμων επιφανειών για σημειώσεις παίζοντας adventures. Πάντοτε υπάρχουν εύκαιρες όταν τις θέλεις.nestorv wrote: [...]Να γράφουμε λέξεις κλειδιά σε χαρτοπετσέτες.. γερνάω..
ΥΓ: Καλώς ήρθες στην παρέα μας, nestorv.
Nothing happens unless first a dream...
- nestorv
- Elite Member
- t81
- Elite Member
P.S έπρεπε να πω ψέμματα για την ηλικία μου στο copy protection στην αρχή του παιχνιδιού!