Ψηφοφορία: Αγαπημένο adventure για το 2015

Poll: Αγαπημένο adventure για το 2015 (was ended 0000-00-00 00:00:00)

ANNA'S QUEST
1 4.2%
TECHNOBABYLON
2 8.3%
ΑΛΛΟ (αναφέρετε ποιο σε σχόλιο)
2 8.3%
BOOK OF UNWRITTEN TALES II, THE
7 29.2%
BROKEN AGE
No votes 0%
FRAN BOW
1 4.2%
LIFE IS STRANGE
3 12.5%
SOMA
5 20.8%
STASIS
1 4.2%
TALES FROM THE BORDERLANDS
1 4.2%
TALOS RINCIPLE, THE
1 4.2%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
  • Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
08 Ιαν 2016 18:45 #46839 by Castledoque
Γενικά ήταν απογοητευτική η χρονιά όσον αφορά τα adventures...

Η Daedalic σαν πολύ δεν έχει επιβραδύνει τις κυκλοφορίες της;

Κι εγώ πάντως BoUT2 ψήφισα. To Talos Principle είναι καλύτερο παιχνίδι, αλλά έχω αρχή παιχνίδια υβρίδια/παραπλήσια/ξαδερφάκια των adventures να μην τα ψηφίζω ως καλύτερα της χρονιάς για το είδος.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
08 Ιαν 2016 22:55 - 08 Ιαν 2016 22:56 #46840 by manos426f

Castledoque wrote: Γενικά ήταν απογοητευτική η χρονιά όσον αφορά τα adventures...

Η Daedalic σαν πολύ δεν έχει επιβραδύνει τις κυκλοφορίες της;

Κι εγώ πάντως BoUT2 ψήφισα. To Talos Principle είναι καλύτερο παιχνίδι, αλλά έχω αρχή παιχνίδια υβρίδια/παραπλήσια/ξαδερφάκια των adventures να μην τα ψηφίζω ως καλύτερα της χρονιάς για το είδος.

Όντως, δεν ήταν καλή η χρονιά.

Η Daedalic φάνηκε να κάνει ένα διάλειμμα το 2015 ως developer, γιατί ως publisher και πάλι μας έδωσε δύο πολύ όμορφα παιχνίδια. Καλά κάνει, κατά τη γνώμη μου, περιμένω πολύ δυνατή παρουσία τη διετία 2016-2017.

Αυτό το Talos Principle πρέπει κάποτε να το ξεκινήσω. Το έχω κερδίσει και δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί μαζί του...

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
Last edit: 08 Ιαν 2016 22:56 by manos426f.

More
09 Ιαν 2016 20:23 #46842 by becoming_i
Αν και δεν έπαιξα πολλά νέα adventures του 2015 μπορώ με ευκολία να πω πως το Technobabylon είναι το παιχνίδι της χρονιάς όχι τόσο για τον πρωτοπορία (που προφανώς δεν κομίζει) αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι ζούμε και επισήμως την δεκαετία των reboot/remaster δοκιμασμένων συνταγών, studios όπως η wadjet eye γράφουν την δική τους ιστορία. Το technobabylon μου θύμισε beneath a steel sky με μια δυνατή δόση blade runner και αν κάποιους ενοχλούν τα pixels να θυμίσω ότι πλέον το pixel art είναι το trend των ημερών.

Από την άλλη το Tales from the Borderlands ήταν αναμενόμενα καλό αλλά η μεγάλη αναμονή ειδικά από το episode 2 μέχρι το 3 με ξενέρωσε άσχημα. Φυσικά δεν παύει να είναι μια δυνατή κυκλοφορία που συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή των Walking Dead και του Wolf Among Us.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η Daedalic πρέπει να μπει με δυνατά πράγματα το 2016 γιατί μας κακόμαθε τα προηγούμενα χρόνια.

linux-user.gr
To forum των Ελλήνων χρηστών Linux

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
03 Φεβ 2016 10:32 - 03 Φεβ 2016 10:39 #47033 by tsampikos
Από τα παιχνίδια του 2015 έχω παίξει τα ακόλουθα: Supreme League of Patriots, Life is Strange, Game of Thrones, Borderlands, Book of Unwritten Tales 2, Broken Age, Armikrog, για τα οποία έχω να πω τα ακόλουθα:

1. Armikrog: Aπλά συμπαθές χωρίς να κάνει τη διαφορά και χωρίς να δικαιολογεί το θόρυβό του.
2. Tales from the Borderlands, Life is Strange, Game of Thrones: Υπέροχα, ενδιαφέρονταα και ατμοσφαιρικά και τα 3. Άνετα και ξεκούραστα, σε κάνουν να κολλήσεις μαζί τους. ΑΛΛΑ δεν είναι adventures. Άλλο το ότι τα παίζουν οι adventurers, έτερον εκάτερον. Το πολύ πολύ να τα χαρακτηρίσει κανείς ως υπό-adventures ή παρά-adventures. Το κρέας δεν βαφτίζεται ψάρι.
3. To Broken Age, παρ'ολα τα λάθη που προηγήθηκαν της κυκλοφορίας του και τη στιγμάτησαν είναι ένα συνολικά πολύ καλό , μεγάλό, δύσκολο και πρωτότυπο παιχνίδι. Από τα κορυφαία της χρονιάς.
4. Book of Unwritten Tales 2: Απλά πιστεύω πως η τελειότητα των Γερμανών δεν χτυπιέται με τίποτα στην παρούσα φάση. Και αυτό ψήφισα. Εϊναι οφθαλμοφανές ότι αποτελεί το παιχνίδι της χρονιάς. Δικαιολογημένο φαβορί, ως προς τις προσδοκίες και το περιεχόμενο. Δε χαρίζει κάστανα ούτε στον τεχνικό τομέα (όπως άλλα παιχνίδια καλώς ή κακώς κάνουν) ούτε βέβαια και στο περιεχόμενο.
5.Supreme League of Patriots: Mία τίμια πρώτη προσπάθεια των δημιουργών του. Μέχρι εκεί. Και εις ανώτερα.
Last edit: 03 Φεβ 2016 10:39 by tsampikos.