Το ThimbleWeed Park Σε Βινύλιο
- Themistoklis
- Topic Author
- Gwydion's Pet
Less
More
13 Φεβ 2018 22:32 #48997
by Themistoklis
Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land
Το ThimbleWeed Park Σε Βινύλιο was created by Themistoklis
Σε άλλα νέα από τον χώρο της μουσικής... (Να μη λέτε κάποιοι ότι δε σας ειδοποίησα)
www.fangamer.com/products/thimbleweed-park-vinyl
www.fangamer.com/products/thimbleweed-park-vinyl
Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
14 Φεβ 2018 09:52 #48999
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Το ThimbleWeed Park Σε Βινύλιο
Και πολύ καλά έκανες
Πικάπ δεν παίζει αλλά και σε Cd να ήταν, ποτέ δεν τα ακούω (έχω αρκετά, μάλλον πάνω από 15, soundtracks σε CD) με μια εξαίρεση στα χρονικά, αυτό του Gray Matter. Πάντως σκέφτομαι να λανσάρω μπλουζάκι στην παραλία το καλοκαίρι αν είμαστε καλά, πριν εξαντληθούν κι αυτά λέω. Απ' την άλλη προβληματίζομαι ... μπορεί οι πιθανότητες να είναι ξεκάθαρα εναντίον του να καταλάβει κανείς τι φοράω, αλλά, πες ότι κάτι στραβώνει και τυχαίνει και βρίσκεται κάποιος που ξέρει, κανένας παλαβός θα 'ναι. Θα μου πιάσει τη συζήτηση κι εγώ θα χάσω τα μωρά που θα κυκλοφορούν. Πόση πιθανότητα να πετύχω κανένα μωρό που να ξέρει το TP;
Πικάπ δεν παίζει αλλά και σε Cd να ήταν, ποτέ δεν τα ακούω (έχω αρκετά, μάλλον πάνω από 15, soundtracks σε CD) με μια εξαίρεση στα χρονικά, αυτό του Gray Matter. Πάντως σκέφτομαι να λανσάρω μπλουζάκι στην παραλία το καλοκαίρι αν είμαστε καλά, πριν εξαντληθούν κι αυτά λέω. Απ' την άλλη προβληματίζομαι ... μπορεί οι πιθανότητες να είναι ξεκάθαρα εναντίον του να καταλάβει κανείς τι φοράω, αλλά, πες ότι κάτι στραβώνει και τυχαίνει και βρίσκεται κάποιος που ξέρει, κανένας παλαβός θα 'ναι. Θα μου πιάσει τη συζήτηση κι εγώ θα χάσω τα μωρά που θα κυκλοφορούν. Πόση πιθανότητα να πετύχω κανένα μωρό που να ξέρει το TP;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Themistoklis
- Topic Author
- Gwydion's Pet
Less
More
14 Φεβ 2018 12:27 #49004
by Themistoklis
Replied by Themistoklis on topic Το ThimbleWeed Park Σε Βινύλιο
...Και να μη το ξερει, ευκαιρια να προσφερθείς να της το μάθεις!
Το πορτοκαλι/κιτρινο μπλουζακι μου αρεσε οντως. Με την περιπετεια που περασα όμως, μέχρι τελικά το παιχνίδι να φτάσει στα χέρια μου, θα δυσκολευτώ πολύ να παραγγείλω ξανά κάτι από το εν λόγω site. Όχι για την αξιοπιστία του site (το παιχνίδι ήρθε ΟΚ), όσο για το ότι έκανε να έρθει 2 μήνες δίχως , στο μεταξύ, να ξέρω πού πατάει και πού βρίσκεται.
Το πορτοκαλι/κιτρινο μπλουζακι μου αρεσε οντως. Με την περιπετεια που περασα όμως, μέχρι τελικά το παιχνίδι να φτάσει στα χέρια μου, θα δυσκολευτώ πολύ να παραγγείλω ξανά κάτι από το εν λόγω site. Όχι για την αξιοπιστία του site (το παιχνίδι ήρθε ΟΚ), όσο για το ότι έκανε να έρθει 2 μήνες δίχως , στο μεταξύ, να ξέρω πού πατάει και πού βρίσκεται.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
15 Φεβ 2018 12:12 #49014
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Το ThimbleWeed Park Σε Βινύλιο
Ποιο λες; Εκείνο με το '87 επάνω; Θα νομίζουν ότι το λες για το Ευρωμπάσκετ. Εγώ το άλλο λέω, το μπλε.
Έλα, τέλος. Πάω να κάνω καμιά δουλειά.
Δεν είναι ότι θα θέλω να τη γνωρίσω για να φέρω καινούρια μέλη στο σάιτ ξέρεις ......Και να μη το ξερει, ευκαιρια να προσφερθείς να της το μάθεις!
Έλα, τέλος. Πάω να κάνω καμιά δουλειά.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ